Wow....mersi Dant3 am luat si eu
Daca vrea cineva sa cumpere de pe US Store, am un cod cu 20% reducere valabil pana in 31 03 2017.PM.
Baieti ce ziceti se merita sa dau Black OPS 3 (cumparat la oferta 70 RON) si The Witcher 3 (50 RON) pe Uncharted 4 si Assassin`s Creed Syndicate ?
Știe cineva cat de bune sunt căștile astea?
https://www.playstation.com/en-gb/ex...tereo-headset/
Salut, nu stiu daca e locul potrivit, dar am o problema cu PSN-ul.
Imi da eroarea ws-37397-9 cand incerc sa ma conectez, a mai avut cineva problema asta si ma poate ajuta?
Nu vreau sa imi pierd abonametul ps plus fara sa pot juca online![]()
E plin netul de eroarea asta. Vei găsi o grămadă de soluții, de la restart de router pana la înlocuit routerul sau sunat la firma de net sa-ti schimbe IP-ul daca e fix.
Remedy continues a successful year with two new games - Remedy
PlayStation rules, Xbox droolsRemedy is also working on a game project codenamed P7. The company’s strategy is to release the game on a wider range of platforms, which is why Remedy is developing its Northlight technology also for PlayStation 4 consoles.![]()
Tocmai ce am primit un email dubios de la: [email protected]
![]()
Eu nu folosesc acesta adresa de mail la nimic altceva inafara de Psn, deci nu inteleg de unde au astia adresa asta.
Eu am ales sa trec cu vederea mail-ul primit. Nu am vrut sa accesez ca deh...sunt destule smecherii pe internet. Iar daca mail-ul a fost pe bune, zic ca pot ei supravietui si fara opinia mea![]()
Bookmarks