Sper ca in update asta , sa implenteze si posibilitatea de a ne putea sterge trofeele.Se vorbeste destul de mult despre chestia asta.
Sper ca in update asta , sa implenteze si posibilitatea de a ne putea sterge trofeele.Se vorbeste destul de mult despre chestia asta.
Deja se poate, insa daca ai 1%-4% nu poti face nimic, doar daca e la 0%.
Daca se putea la 1-2% ar fi fain, ca am cateva inclusiv AC IV Black Flag, dar nu cred ca se va putea, fiindca asta ar insemna ca multi ar folosi aceasta functie la exces.
Multi ar profita de acest feature. Si multi ar avea un completion rate mare. Asa au in profil o multime de jocuri la 1-4%.
Exista vreo optiune in care sa imi arate cand intra cineva online? Macar sa imi arate cand cineva intra in jocul pe care il joc si eu in acel moment. Chestia asta era foarte folositoate cand ma jucam pe x360, asa e enervat sa tot ies sa ma uit dupa friends.
Vei putea sa faci acest lucru odata cu lansarea updateului 3.50
Eu nu am incercat aceasta optiune in beta, dar poti sa selectezi la cine sa te anunte sau selectezi toata lista de prieteni.
Salutare. O intrebare am la voi,pot juca in retea pe o consola cumparata din Europa? Mai exact Spania,Franta...Merci !
...Cum v-ati hotarat sa alegi ps4/3 in defavoarea lui xbox one/360 ?
Am si eu o intrebare putin pe langa subiectul discutat in ultimele postări.
Cum verific daca e Ultimate Player Edition cand cumpar consola?
Cei de la Media Galaxy au in oferta acum PS4 UPE cu doua controlere la pachet, la 1720 RON.
Ideea e ca ei spun ca e UPE dar pe cutia din poze nu scrie treaba asta, se vede doar ca are 1TB.
De unde si intrebarea : Poate fi PS4 "prima editie" cu 1TB?
Ce model trebuie sa fie inscris pe consola, CUH-12xx?
E stabil. Nu am avut parte de crash. Dupa ce am instalat am avut un pic de lag in meniu, dar dupa un restart nu a mai persistat.
The witcher 3:wild hunt contine si jocul sau e doar expansion?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Acelasi lucru e si la xbox one ? Adica pot cumpara consola din Europa si imi pot face abonament pentru a juca online?
Bookmarks