Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 248 of 903 FirstFirst ... 148 198 238 246 247 248 249 250 258 298 348 748 ... LastLast
Results 4,941 to 4,960 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #4941 SP
    Member Kupy's Avatar
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1385677350923.jpg

2. #4942 SP
    Junior Member albastru's Avatar
    Felicitaciones español!

Hasta la vista!

3. #4943 SP
    Member Kupy's Avatar
    Multă bafta și vouă la pre comenzi ! Ne vedem online

4. #4944 SP
    Member roberte's Avatar
    Consola din punctul meu de vedere arata superb dupa 9 ore de functionare sa incalzit un pic in partea de sus (pe lateral scoate aerul rece ).Ui este ok mi-a luat ceva timp sa ma obisnuiesc se misca ireprosabil incarca instant ps store sau alta aplicatie .Am instalat BF4 iar dupa primi 7gb instalati ma lasat sa joc prima misiune iar restul pana la 36 ia descarcat destul de repede (3 ore cel mult). Partea cu share este usor de utilizat poti intra si viziona orice broadcast live facut pubic de pe ps4.Internet browser chiar il poti folosi pe ps4 .Cu gamepadul nu m-am obisnuit inca. Imi place foarte mult materialul din care este fabricat ce nu imi place sunt butoanele L1 si R1 care dupa parerea mea sunt cam prost pozitionate , in rest analogul si triggers sunt ok.

5. #4945 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu va înghesuiţi
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1385683467582.jpg

6. #4946 SP
    Junior Member crotzo's Avatar
    Seara buna tututor, nu stiam unde sa-mi manifest bucuria si am ales acest thread sper sa nu dati cu pietre. Acum m-am intors acasa cu noul meu PS4 Player Edition direct de la spectacolul de lansare, concurs de cosplay, turneu FIFA 2014, muzica, invitati speciali si foarte foarte multa lume. Evenimentul a avut loc la Euronics Roma, l-am platit in avans dar mi l-au dat numai dupa ora 24. Noi cei cu bundle-ul Killzone am fost mai fericiti fiind mai putini dar cei cu pachetul normal il luau cu numar de ordine. A fost un moment unic, sper sa-l traiti si voi la fel de intens cand va fi lansarea in Romania, pana atunci bafta si poate ne intalnim pe PSN. Scuzati-ma daca am scris un pic incoerent dar inca sunt emotionat

7. #4947 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ma-ndoiesc ca vom avea lansare de genul

8. #4948 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu am avut deja parte de primul freeze in Assassin's.

9. #4949 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Gata, ai cumpărat-o? Cum se misca in meniu? La fel cum se misca aia din media markt?

10. #4950 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu, e altceva. De dimineata a mers non stop si abia spre seara acum s-a blocat prima data. Galagie nu am auzit. Pentru ca lumea mereu intreaba de caldura, eu nu am idee daca e cald sau nu, nu stau cu el in brate asa ca nu m-am obosit sa ma uit. Dar nu se aude nimic, doar la instalare cand se freaca discul.

11. #4951 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pe asta scrie made in china?

12. #4952 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Am reusit si eu sa prind una. nu am mai stat la coada sa cumpar ceva de pe vreme lui Ceasca. am prins bundle killzone, o am de ieri de la 22, a mers cateva ore si am luat deja 2 freez-uri in Killzone. nu am reusit sa-i fac al doi-lea update, imi imaginez ca maine o sa fie si mai urat avand in vedere ca toata lumea o sa-si primeasca consolele. tot maine ma duc sa cumpar un plan de garantie, unde pt 39 de euro beneficiez de 3 ani de garantie si din cate am inteles, in caz de ceva probleme mi-o schimba cu una noua. confirm faptul ca e destul de siletioasa, doar unitatea optica are un sunet cam ciudat cand instaleaza. nu m-am jucat prea mult prin SO dar la o prima vedere pare cam chel. audio ceva sumar, personalizare nimic, display la fel, etc etc

13. #4953 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cam multi se plang de freeze-uri... WTH Sony?

14. #4954 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    cand am luat ps3 in 2007, mie imi freeza in jocu ala cu ratzushte, pana mea, am uitat cum ii spunea. o sa se regleze in timp treaba.

15. #4955 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    ^^^ Rub a Dub se numea

16. #4956 SP
    Member taz@'s Avatar

17. #4957 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Pe asta scrie made in china?
    Habar n-am. Unde scrie?

LE: Scrie pe cutie, China.

18. #4958 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Nu va înghesuiţi

19. #4959 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mda... pai doar sunt nemti civilizati, ce naiba

20. #4960 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Pai daca analizezi mai bine situatia, chiar sunt. Nu se bat, nu se imping, nu se injura. Se ocolesc unul pe altul, cei care au prins au plecat, restul raman si-si pun mainile in cap. Dar nu-si scot ochii intre ei cum vezi la noi la coada la moaste

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.