Apropo de Dualshock 4... vibrațiile sunt mult mai slabe decât la Dualshock 3. Testat în BF 4 cu aceeasi arma.
mi se tot deconecteaza din 5 in 5 minute si se reconecteaza in 2 secunde
asa e si la tine? sau ai alta problema?
si asta e numai pe PS4, pe PS3 imi merge grozav PSN-ul
Deci am nevoie de ajutor....creez un cont de UK sa pot cumpara carduri psn si acum imi cere adresa,ce adresa sa pun?
Salut, am ps4....acum vreau sa imi activez ps+ am psn de UK si am vazut la altex ca au psn carduri valorice . Ex: PlayStation Network Card PS3 | ALTEX acum cu aceste carduri pot sa imi bag bani in wallet si dupaia pot achizitiona ps+ . Intrebarea mea este urmatoarea daca aceste carduri sunt compatibile ps4 sa nu ma trezesc ca dau banii degeaba . Astept raspuns , multumesc
Urssul: teoretic nu s-a schimbat absolut nimic de la PS3 la PS4 in ceea ce priveste modalitatea de a incarca un cont, sau a achizitiona PS+. Deci poti cumpara linistit (desi cred ca ai putea gasi mai ieftin decat la Altex).
Poate ne confirma totusi cineva care are PS4 si chiar a incercat deja.
De unde iau carduri valorice dar daca este posibil sa vina codul imediat prin mail?Multumesc!
Razvanss: de ce nu arunci o privire pe http://www.consolegames.ro/forum/f11...ystation-4-a/? Am dat acolo link-urile principale. Personal folosesc www.offgamers.com dar am trecut acolo cele mai folosite surse.
M-am tot uitat pe acolo dar fiind nou in consola sunt noob complet,sa inteleg ca de aici de unde iei u vine rapid prin mail...
daca cumpar sa zicem carduri valorice de la altex, tot mai trebuie sa completez un card paypal atunci cand le introduc ?!
sau bag doar codurile de pe carduri si gata
Bookmarks