Cine va pune sa aprindeti lumina?![]()
cine stie, (re)cunoaste:
The Design Studio Behind Xbox Reviews The PlayStation 4 | Co.Design | business + designWhile falling in love with Sony’s approach for the finer details, we couldn’t help but notice that less attention was paid to the execution of the PS4’s finishes. Even from across the room you can see the unevenness in the glossy surfaces, and blushing in the injection molded textured surfaces. The net effect: a premium price tag on a (seemingly) less than premium product.
Intrebare: Foloseste cineva PS4 (sau Xbox One) pe un monitor 1440p? Cum se vede? Vreau sa-mi iau si eu o consola next gen (cel mai probabil un PS4), dar in majoritatea timpului va fi conectata la monitorul meu de la PC. Am conectat PS3-ul actual si se vede odios, totusi, PS3-ul poate duce doar 720p.
Merg castile Sony Pulse Elite pe PS4. Legate la controler. De fapt merg orice casti cu mufa de 3,5mm...![]()
Da. Prin fir. Merge si microfonul.
---------- Post added 12-12-2013 at 16:50 ----------
Nu stiu daca e 7.1, dar oricum se aud decent.
Ce fir ma daca sunt wireless , ps3 nu are microusb si ps4 miniusb sau invers oricum nu am ce fir sa bag
---------- Post added 12-12-2013 at 17:05 ----------
Nu iti nimic
Daca ai Sony Pulse...in partea stanga ai o gaurica.
Daca ai Sony Pulse...in cutie ai un cablu.
Daca ai PS4...la DS4 ai si acolo o gaurica. Rotunda.
Bagi cablul ala la casti si la DS4.
Simplu.
Asta pana scot Sony update de firmware la PS4 pentru a suporta si castile Pulse.
Pana atunci improvizam...ca suntem romani.
Daca nu ai cablul din cutie foloseste unu din asta:
http://www.gsmnet.ro/adaptori-audio/...-stereo--56114
Dar nu stiu daca o sa-ti mearga microfonul.
Tomaobiwankenobi are prima editie de casti oficiale PS3 si insista ca nu au jack. Eu pe de alta parte sunt convins ca au jack.![]()
Nu am pulse am astea Wireless Stereo Headset | PS3™ Accessories - PlayStation®
---------- Post added 12-12-2013 at 17:23 ----------
Rasko se incurca , sunt pulse si astea care le am eu ( cred ca sunt singurele modele)
Are cineva FIFA 14 pe PS4 ? Nu reusesc sa intru online. Cred ca sunt serverele picate .... mm...
Bookmarks