Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 325 of 903 FirstFirst ... 225 275 315 323 324 325 326 327 335 375 425 825 ... LastLast
Results 6,481 to 6,500 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #6481 SP
    Member HollowMan's Avatar
    Quote Originally Posted by sol1d View Post
    nu cred ca le vor lua mai mult de 12h sa-l gaseasca si baneze
    Scuza-ma dar de ce BAN? Atata timp cat nu a facut un HACK/injection cu care sa abuzeze nu e vina lui ca Sony sunt incompetenti si nu au dat disable la TRIAL dupa ce l-ai adaugat odata. El doar a folosit shop-ul, a adaugat de n-spe ori un trial de 14 zile in cont

2. #6482 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    profita de un glitch a sistemului pentru propriile foloase, cand ar trebui sa plateasca pentru acele servicii
    gasesc ei acolo in EULA aia de 100 de pagini 2 randuri si-i inchid contul

3. #6483 SP
    Member nomak2008's Avatar
    )

4. #6484 SP
    Member Buyk's Avatar
    Nici mie nu mi se pare corect sa ii dea ban, sunt ferm convins ca multi dintre noi ar fi facut acelasi lucru daca ar fi mers glitch-ul asta.

5. #6485 SP
    profita de un glitch a sistemului pentru propriile foloase, cand ar trebui sa plateasca pentru acele servicii
    gasesc ei acolo in EULA aia de 100 de pagini 2 randuri si-i inchid contul
    Pai pentru ce serviciu sa plateasca cand sunt 14 zile TRIAL FREE? Pentru fiecare purchase trebuie pus un flag pe cont ca a fost cumparat produsul respectiv, este vina lui ca nu a activat SONY flagul?

6. #6486 SP
    eu nu zic ca ar fi corect sa primeasca ban, nu-mi prea pasa ca nu sunt actionar Sony , am zis doar ca asa probabil se va intampla
    DAR ma pot insela

7. #6487 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Buyk View Post
    Nici mie nu mi se pare corect sa ii dea ban, sunt ferm convins ca multi dintre noi ar fi facut acelasi lucru daca ar fi mers glitch-ul asta.
    Eu mi-as fi cumparat un PS4 doar ca sa fac acel glitch_

I LOVE GLITCHES_

8. #6488 SP
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Eu mi-as fi cumparat un PS4 doar ca sa fac acel glitch_

I LOVE GLITCHES_
    some men just want to watch the world burn

9. #6489 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Probabil ca o sa-i anuleze subscriptia...

10. #6490 SP
    Quote Originally Posted by bicky1310 View Post
    Probabil ca o sa-i anuleze subscriptia...
    Worst case scenario si nu toata subscriptia ci toata mai putin 14 zile de trial + sa ii transmita multumirile de rigoare ca le-a facut partea de QA!

11. #6491 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post
    N-a spus nimeni ca nu e rentabil, nu mai interpretati. Spuneam doar ca, odata ce ai cumparat ps+ te obliga sa il iei forever pt jocuri, altfel dispare acel bonus dupa primul an.
    Stai sa ne înțelegem, nu dispare nimic și nu te obliga sa îl iei forever. Chiar dacă ai o perioada fără PS+, atunci când îl reactivezi îți redevin disponibile și jocurile.

12. #6492 SP
    Famitsu reviews:
    Call of Duty: Ghosts (PS4) – 9/9/9/9 [36/40]
    vs
    Killzone: Shadow Fall (PS4) – 8/8/8/8 [32/40]

WTF, stiam ca astia-s seriosi

PS4 Japan launch reviews hit Famitsu, all the scores here | VG247

13. #6493 SP
    Member excess's Avatar
    SI-a luat cineva un PS4, trebuia sa primeasca ceva bonusuri, 15 zile de PS+ de exemplu? Ca a vazut ceva de genu' intr-un unboxing pe youtube.

14. #6494 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    acel trial de 15 zile il gasesti pur si simplu pe Store, trebuie sa-ti adaugi datele de pe card ca sa il activezi.

---------- Post added 13-02-2014 at 17:03 ----------

Famitsu reviews:
    Killzone: Shadow Fall (PS4) – 8/8/8/8 [32/40]

WTF, stiam ca astia-s seriosi
    eu cred ca merita macar un 8 KZ SF

15. #6495 SP
    pai asa si a primit
    dar cod sa primeasca 9 de la Famitsu!?

16. #6496 SP
    Member excess's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    acel trial de 15 zile il gasesti pur si simplu pe Store, trebuie sa-ti adaugi datele de pe card ca sa il activezi.

---------- Post added 13-02-2014 at 17:03 ----------

eu cred ca merita macar un 8 KZ SF
    Pai si daca nu are card??

17. #6497 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    este obligatoriu sa-ti adaugi niste date de pe un card valid.

solid, pai atunci n-am inteles ce vrei, ai adaugat atat KZ cat si Cod, cod n-am jucat, m-am exprimat doar in privinta KZ.

18. #6498 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Daca cumpar un joc de la EA, gen FIFA 14 pentru Zona 2 (Europa) si eu am cont pe US, merge acel cod de Online Pass sau merge doar pe conturi de UE?

19. #6499 SP
    Quote Originally Posted by keanustar View Post
    Daca cumpar un joc de la EA, gen FIFA 14 pentru Zona 2 (Europa) si eu am cont pe US, merge acel cod de Online Pass sau merge doar pe conturi de UE?
    Merge fara probleme. Nu exista Online Pass, poti cumpara cu incredere orice si juca pe orice regiune, insa nu stiu de addonuri daca ai cont de US si jocul in EU de exemplu.

20. #6500 SP
    Junior Member Tempest's Avatar
    PS4 (hardware) in sine nu este region locked, poti instala si juca jocurile indiferent de ce region bluray folosesti sau cu ce cont esti logat. Problema se pune la compatibilitatea cu addonurile / DLCurile etc care nu merg cross region. Le poti cumpara / lua pe gratis daca este cazul de pe store, dar vor sta in stadiul de "Waiting to install" daca nu is din aceleasi regiune cu jocul pe care il ai tu deja instalat (US-US , EU-EU etc). Pana chiar si melodia free de la JustDance 2014 nu a vrut sa se instaleze de pe US store si a trebuit sa imi fac cont de UK si sa o donwloadez de acolo ca sa mearga cu jocul cumparat din RO (adica EU version).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.