Două dintre jocurile care îmi plac mult lipsesc din lista PS4: Top spin şi Fight Night.
Din ce am citit pe net, momentan cei de la EA merg pe UFC, de Top spun nu am găsit mai nimic![]()
Două dintre jocurile care îmi plac mult lipsesc din lista PS4: Top spin şi Fight Night.
Din ce am citit pe net, momentan cei de la EA merg pe UFC, de Top spun nu am găsit mai nimic![]()
Cred ca daca ar face Morpheus cu ceva gen Fight Night, ar trebui sa scoata si niste "chingi", ceva sa ne tina pe loc... ca altfel o sa ne trezim pe bune cu vanatai, sau mai rau, aflam ca am sarit pe balcon (incercand sa sarim corzile ringului).![]()
mentionez de la inceput ca este un simplu zvon: s-ar putea ca Sony sa cumpere studioul Crytek care are probleme financiare 'Around 100' Crytek UK staff cease work in dispute over missing pay, claims report - CVG
Dincolo de faptul ca deocamdata Crytek infirma zvonurile conform carora studioul din UK ar fi intr-un iminent faliment (ceea ce nu inseamna ca n-au totusi probleme) nu vad niciun avantaj dintr-o astfel de achizitie. Nu e ca si cum ar cumpara tot Crytek sau licentele si tehnologia lor, studioul acela este doar unul, Crytek au studiouri in toata lumea.
Salutare!
Voi aveti consola conectata la internet printr-un router sau direct la cablul de net?
Am observat o chestie ciudata cand ma joc BF4 multiplayer. Eu am consola conectata prin fir la router. Atunci cand joc cu 64 oameni pe harta observ o scadere de framerate. Am facut test cu conectare directa la internet, fara router, si totul e normal, fluid.
Ce parere aveti?
Joc prin fir, scăderea de framerate se întâmplă deobicei atunci când cade vreo clădire mai mare.
Always cable in here (prin router). Daca ceea ce spui tu se intampla fara router, atunci e clar ca ai nevoie de un router mai bun. Sau scoate consola in DMZ (din router) si atunci e ca si cand ar fi conectata direct "la internet", fara routare/firewall.
abia astept TLOU si odworld
Upcoming PS4 Games: Release Dates - IGN
E clar ca trebuie sa schimb routerul. Acum nu stiu care ar fi ok, sa nu mai apara problema actuala...
Am observat ca unele routere suporta softuri modificate si ar avea un plus de performanta.
Normal, altfel nu ar mai exista routere cu procesoare de 66Mhz si altele cu procesoare de 1Ghz si peste. Sau unele cu 16MB RAM si altele cu 512MB. Insa majoritatea au acea functie de DMZ (Demilitarized Zone) si daca nu vreti sa aveti nicio problema cu PS4, ii puteti pune IP-ul linistit acolo (in DMZ). Asta ar trebui sa va dea NAT Open in toate jocurile si ar fi echivalentul conectarii consolei direct la net. Mai ales ca nu este un PC si inca n-am auzit pe cineva sa hackuiasca console online (dar nu se stie niciodata).
Am incercat cu DMZ dar nici o schimbare. Am primit in schimb recomandare pentru urmatorul router cu procesor puternic. RouterBoard.com : RB951Ui-2HnD
Voi ce spuneti?
Cred ca a facut cineva misto de tine. Nu zic ca n-o fi bun de ceva routerul acela, dar totusi... "made in Letonia"?
Eu zic sa mergi pe ceva serios si arhicunoscut (gen D-Link, Linksys, Asus, Netgear). Dar ca sa nu mai poluam aici, ai thread dedicat pt. routere: http://www.consolegames.ro/forum/f29...uter-wireless/.
pai, poti sa zici cu siguranca ca e cel mai aratos joc next gen care apare pana la sfarsitul anului asta, singurul rival fiind poate infamous ss
Bookmarks