Mai bine spuneau direct ca nu livreaza si gata. Asa, o dau de gard ...
Pai sa nu puna curierii degeaba pe drumuri, sa vina la usa, sa ne spuna pretul intreg si noi sa-i trimitem de unde au venit.
LE: nutzule, poate ne spui si noua ce vrei sa insinuezi cu postul de mai sus.
Pai puteau sa zica foarte clar ca nu le onoreaza, pe baza termenilor si conditiilor lor. Asa, au lasat incertudinea sa pluteasca. Lasand la o parte faptul ca sunt analfabeti. Oricum, nu cred ca se baza nimeni sa onoreze comenzile, eu am comandat mai mult de fun, sa vad ce se intampla.
Am incwrcat si cu Transilvania si acum imi zice ca ' invalid adress' ba astia sunt prosti rau
Am intelesOricum ,am rezolvat cu cardi,acuma nu pot da check-out ������������������������
---------- Post added 29-12-2014 at 18:43 ----------
De dimineata incerc sa-mi iau un amarat de joc
N-am probleme cu conexiunea, dar asa de dragul clarificării, MTU 1473 la setarea din consola sau din router?
am facut asta. imi ia adresa de ip, se conecteaza la net si imi da CE-33987-0.
pana sa pun MTU la 1473 imi dadea nw-31456-9
astia is beti...din eroare in eroare.
wifi
n-am cablu
daca iau de la munca maine unu si il bag din router in consola merge?
nu merge doar pe wifi? trebuie neaparat cablu?
deci trebuie asteptat fix de la ei nu? ca nu cred ca o sa lase lumea asa
vad ca la statusul psn scrie ca functioneaza intermitent
Salutare,
La mine am schimbat MTU la 1473, bagat cablu intre PS4 si router si imi da CE-33992-6.
Nu se conecteaza nicicum ... doar ca verificand direct pe site, imi apar cupele. Jocurile fac update... in consola ajunge net ...
Am uitat ...RDS este providerul de net.
Vad ca status-ul inca este "PSN Status: Intermittent Connectivity"
Ceva idei ?
Intri pe ip-ul router-ului, bagi id-ul si parola te duci la MTU 1473. Nu in consola. Mie imi merge de ieri perfect cu wireless![]()
Salutare dimineata am modificat MTU 1473 a mers perfect ulterior am stins consola m-am intors am reaprins consola si surpriza iar nu mai merge ...
Bookmarks