Si scuzele din partea Sony:
- 5 zile extra PS PLUS
- 10 % reducere la o achizitie de pe store
http://blog.eu.playstation.com/2015/...50101_38164967
@tezuka_2014
nu erai tu cel care vroia 3 lei inapoi din subscriptia de PS+ si caree nu credea ca o sa primeasca ceva?!
Sony giving PS Plus subscription extensions, 10 percent discount over PSN outage | Polygon
---------- Post added 01-01-2015 at 23:40 ----------
asta parca spuneai
Nu. Cu 50 lei ar trebui sa-l iei sub forma completa (carcasa, carticica, disc) in stare buna.
Cand mai ai intrebari de genul acesta, vezi ca avem un thread dedicat: Decizii
ce nu am inteles, tu ai zis clar ca nu o sa vedem nimic din partea celor de la Sony ca si despagubire pt zilele alea in care a fost down PSN-ul.pe paginile 530-531 sunt posturile la care fac referire si le poti reciti. legat de joc am spus ca in 2011 au dat gratis si ca ar putea si acum , nu ca asta ar fi singurul lucru pe care ar putea sa il dea.
Eu n-am spus ca o sa dea sau nu ceva Sony. Citeste foarte atent ce-am scris. Voi ati visat compensatii babane, gen jocuri ca lumea. Eu am spus sa nu va ambalati prea tare si sa asteptam oferta lor si sa discutam dupa aceea pe marginea ei. Eu am spus ca Sony nu e obligat sa ne dea ceva, nu ca n-o sa ne dea ceva.
La postul cu 40 lire i-am raspuns altui coleg, facand un calcul la intrebarea lui, nu ca vroiam eu acel lucru sau nu. La cel cu gift, am spus ca Sony nu e obligat prin lege sa ne dea noua ceva, nu ca nu mi-as dori eu vreun gift de la ei.
DECI, NU AM ZIS CLAR CA N-O SA VEDEM NIMIC DE LA SONY.
da... bine...tu ori nu stii ce vorbesti ori nu vrei sa recunosti cand te inseli! lasa cu varsta vin toate!
Sau poate nu stii tu sa interpretezi ce zic unii sau altii, oricum faptul e consumat, la revedere.
In concluzie nu s-a primit mai nimic, dar decat nimic, e bun si ceva in plus: http://www.consolegames.ro/forum/f7-...l/#post1205025
Nu inteleg! E mai mult decat echitabil, 3 zile a fost down si noi primim extensie de 5 zile plus reducere de 10% dintr-un total de produse cumparate de pe store... Where is the problem???
tu sincer esti de pe alta planeta. nu am zis nimeni ca vrea joc AAA si nici ca ai fi cobit. tu erai persoana sceptica in privinta unei compensatii pe care o sa o primim. ceea ce am scris in post ul meu s-a adeverit, prelungire abonament PS+ si reducere la cumparaturi din Store si sunt multumit de ce am primit. ti-am dat de exemplu ca in trecut s-au dat jocuri ( nu e atat de absurd cum crezi tu ).
Acum sa vedem cine e de pe alta planeta. Mai si minti pe deasupra. Ma faci ridicol pentru 0,66 lei care e echivalent cu o zi de prelungire (2 lei pentru 3 zile), dar iti doreai un joc. Deci nu vroiai 2 lei inapoi, dar ai acceptat 3,3 lei inapoi (5 zile de PS Plus). Acum o sa-si dea seama colegii de pe forum ce caracter ai.
PS: Daca taceai, filozof ramaneai.
ce caracter am?
unde scrie ca imi DOREAM ? am zis ca AR FI MAI BINE un joc ( asa cum s-a dat in urma cu 3-4 ani, cand s-a creat un precedent). tu daca nu cunosti limba romana nu e vina mea.
degeaba dai comparatia aia pt ca eu ma bucur pentru 5 zile de PS+ , nu pentru 3 lei pentru ca nu pot sa platesc 3 lei si sa imi iau 5 zile de +. ma bucur de un beneficiu pe care mi-l ofera Sony pe care nu l-as fi putut face cu 3 lei.pacat ca nu faci diferenta si ii acuzi pe altii ca mint!
Nu ai zis ca ar fi mai bine, ci ai zis: mai bine. Nu-ti mai rastalmaci propriile cuvinte ca te faci de ras.
Bookmarks