Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 538 of 903 FirstFirst ... 38 438 488 528 536 537 538 539 540 548 588 638 ... LastLast
Results 10,741 to 10,760 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #10741 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Quote Originally Posted by gabytzu16 View Post
    Guys , am si eu cateva intrebari:
    1 - au la altex ps plus 3/6/12 luni parca... sunt zona 2 , voi putea sa dau redeem pe contul RO?
    2 - cum pot sa folosesc ps plus pe mai multe conturi? Am 2 conturi active pe consola , trebuie sa cumpar doua abonamente diferite pt fiecare in parte?
    3 - am instalat gta v , si cu toate ca l-am jucat doar pe un singur cont , mi-a aparut si in lsita de trofee din al doilea cont , cum pot sa evit chestia asta data viitoare?
    Multumesc frumos

1. Nu cred ca poti. Scrie pe spatele carcasei doar UK.
    2. Poti juca online pe toate conturile, dar de jocurile gratuite PS Plus si discounturi PS Plus vei beneficia doar pe contul cu PS Plus. Iti faci toate conturile primary.

2. #10742 SP
    Junior Member diak's Avatar

Clubul PlayStation 4

Si scuzele din partea Sony:
    - 5 zile extra PS PLUS
    - 10 % reducere la o achizitie de pe store
    http://blog.eu.playstation.com/2015/...50101_38164967

3. #10743 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    5 zile de plus in plus. Everyone is happy now

4. #10744 SP
    Si unii visau jocuri AAA moka.

5. #10745 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Au fost in regula, nu s-au facut ca ploua. Imi place chestia asta.

6. #10746 SP
    Banned Templier's Avatar
    @tezuka_2014

nu erai tu cel care vroia 3 lei inapoi din subscriptia de PS+ si caree nu credea ca o sa primeasca ceva?!

Sony giving PS Plus subscription extensions, 10 percent discount over PSN outage | Polygon

---------- Post added 01-01-2015 at 23:40 ----------

Quote Originally Posted by tezuka_2014 View Post
    40 de lire sterline impartite la 365 zile ori 3.
    Pai legal nu stiu cum i-ai putea obliga sa-ti dea gift-uri. Ca ce visam noi sa primim e una si ce se va intampla in realitate poate fi alta.
    Si eu imi doresc sa-mi dea tot store-ul gratis. Discutiile despre ce-am putea primi sunt inutile, fiind vise ale unora sau altora. Putem comenta dupa ce primim sau nu ceva.

asta parca spuneai

7. #10747 SP
    Se vede ca nu ai inteles ce-am zis eu in cele 3 postari. Erau niste raspunsuri la alte postari. Tu trunchiezi exact cum fac jurnalistii de la noi.

---------- Post added 02-01-2015 at 07:01 ----------

Quote Originally Posted by Templier View Post
    @ tezuka nu fi ridicol! asta inseamna pana in 2 lei sa imi dea Sony inapoi.mai bine un gift cum zice Fishy spre exemplu un joc

Visul tau nu s-a implinit. Tu vroiai joc moka.

8. #10748 SP
    Member yarbaverde's Avatar
    Se merita fifa 14 la 50 de lei fara carcasa???

9. #10749 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Nu. Cu 50 lei ar trebui sa-l iei sub forma completa (carcasa, carticica, disc) in stare buna.

Cand mai ai intrebari de genul acesta, vezi ca avem un thread dedicat: Decizii

10. #10750 SP
    Banned Templier's Avatar
    Si eu imi doresc sa-mi dea tot store-ul gratis. Discutiile despre ce-am putea primi sunt inutile, fiind vise ale unora sau altora. Putem comenta dupa ce primim sau nu ceva.
    acum cativa ani cand s-au furat datele de pe conturi de PS+ s-au dat niste jocuri gratis.pot da teme gratis, reduceri mai mari , un joc sau doua ,prelungire la abonamentul de PS+ cu zilele astea pierdute
    Se vede ca nu ai inteles ce-am zis eu in cele 3 postari. Erau niste raspunsuri la alte postari. Tu trunchiezi exact cum fac jurnalistii de la noi.

---------- Post added 02-01-2015 at 07:01 ----------

Visul tau nu s-a implinit. Tu vroiai joc moka.

ce nu am inteles, tu ai zis clar ca nu o sa vedem nimic din partea celor de la Sony ca si despagubire pt zilele alea in care a fost down PSN-ul.pe paginile 530-531 sunt posturile la care fac referire si le poti reciti. legat de joc am spus ca in 2011 au dat gratis si ca ar putea si acum , nu ca asta ar fi singurul lucru pe care ar putea sa il dea.

11. #10751 SP
    Eu n-am spus ca o sa dea sau nu ceva Sony. Citeste foarte atent ce-am scris. Voi ati visat compensatii babane, gen jocuri ca lumea. Eu am spus sa nu va ambalati prea tare si sa asteptam oferta lor si sa discutam dupa aceea pe marginea ei. Eu am spus ca Sony nu e obligat sa ne dea ceva, nu ca n-o sa ne dea ceva.

La postul cu 40 lire i-am raspuns altui coleg, facand un calcul la intrebarea lui, nu ca vroiam eu acel lucru sau nu. La cel cu gift, am spus ca Sony nu e obligat prin lege sa ne dea noua ceva, nu ca nu mi-as dori eu vreun gift de la ei.

DECI, NU AM ZIS CLAR CA N-O SA VEDEM NIMIC DE LA SONY.

12. #10752 SP
    Banned Templier's Avatar
    da... bine...tu ori nu stii ce vorbesti ori nu vrei sa recunosti cand te inseli! lasa cu varsta vin toate!

13. #10753 SP
    Sau poate nu stii tu sa interpretezi ce zic unii sau altii, oricum faptul e consumat, la revedere.

In concluzie nu s-a primit mai nimic, dar decat nimic, e bun si ceva in plus: http://www.consolegames.ro/forum/f7-...l/#post1205025

14. #10754 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Nu inteleg! E mai mult decat echitabil, 3 zile a fost down si noi primim extensie de 5 zile plus reducere de 10% dintr-un total de produse cumparate de pe store... Where is the problem???

15. #10755 SP
    Quote Originally Posted by Mayhem View Post
    E mai mult decat echitabil, 3 zile a fost down si noi primim extensie de 5 zile plus reducere de 10% dintr-un total de produse cumparate de pe store... Where is the problem???

La mine, nu e nicio problema. Problema e la altii care visau un joc/jocuri AAA gratuite si ca nu le-au obtinut incep sa dea vina pe altii ca au cobit.

16. #10756 SP
    Banned Templier's Avatar
    La mine, nu e nicio problema. Problema e la altii care visau un joc/jocuri AAA gratuite si ca nu le-au obtinut incep sa dea vina pe altii ca au cobit.
    tu sincer esti de pe alta planeta. nu am zis nimeni ca vrea joc AAA si nici ca ai fi cobit. tu erai persoana sceptica in privinta unei compensatii pe care o sa o primim. ceea ce am scris in post ul meu s-a adeverit, prelungire abonament PS+ si reducere la cumparaturi din Store si sunt multumit de ce am primit. ti-am dat de exemplu ca in trecut s-au dat jocuri ( nu e atat de absurd cum crezi tu ).

17. #10757 SP
    tu sincer esti de pe alta planeta. nu am zis nimeni ca vrea joc AAA si nici ca ai fi cobit. tu erai persoana sceptica in privinta unei compensatii pe care o sa o primim. ceea ce am scris in post ul meu s-a adeverit, prelungire abonament PS+ si reducere la cumparaturi din Store si sunt multumit de ce am primit. ti-am dat de exemplu ca in trecut s-au dat jocuri ( nu e atat de absurd cum crezi tu ).
    @ tezuka nu fi ridicol! asta inseamna pana in 2 lei sa imi dea Sony inapoi.mai bine un gift cum zice Fishy spre exemplu un joc

Acum sa vedem cine e de pe alta planeta. Mai si minti pe deasupra. Ma faci ridicol pentru 0,66 lei care e echivalent cu o zi de prelungire (2 lei pentru 3 zile), dar iti doreai un joc. Deci nu vroiai 2 lei inapoi, dar ai acceptat 3,3 lei inapoi (5 zile de PS Plus). Acum o sa-si dea seama colegii de pe forum ce caracter ai.

PS: Daca taceai, filozof ramaneai.

18. #10758 SP
    Banned Templier's Avatar
    ce caracter am?

unde scrie ca imi DOREAM ? am zis ca AR FI MAI BINE un joc ( asa cum s-a dat in urma cu 3-4 ani, cand s-a creat un precedent). tu daca nu cunosti limba romana nu e vina mea.
    degeaba dai comparatia aia pt ca eu ma bucur pentru 5 zile de PS+ , nu pentru 3 lei pentru ca nu pot sa platesc 3 lei si sa imi iau 5 zile de +. ma bucur de un beneficiu pe care mi-l ofera Sony pe care nu l-as fi putut face cu 3 lei.pacat ca nu faci diferenta si ii acuzi pe altii ca mint!

19. #10759 SP
    Nu ai zis ca ar fi mai bine, ci ai zis: mai bine. Nu-ti mai rastalmaci propriile cuvinte ca te faci de ras.

20. #10760 SP
    Banned Templier's Avatar
    nu contezi !
    end of story

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.