Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 573 of 903 FirstFirst ... 73 473 523 563 571 572 573 574 575 583 623 673 ... LastLast
Results 11,441 to 11,460 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #11441 SP
    Member eangel's Avatar
    S-ar putea ca sony sa nu accepte maestro. Daca poti, incearca virgula cu mastercard standard. Eu asa platesc si merge perfect

2. #11442 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    Ma gandeam ca daca e store pe RO preturile care sunt afisate vor fi si sumele extrase din cont, dar se pare ca preturile sunt calculate tot in EUR la cursul bancii. De exemplu am crezut ca platest 240 de lei pe Bloodborne, dar defapt am paltit 250...

3. #11443 SP
    Member eangel's Avatar
    Am cumparat pana acum cam 4 jocuri si o subscriptie de ps plus si intotdeauna am fost taxat exact cat trebuie...

4. #11444 SP
    Si eu am crezut ca sunt taxat exact cat trebuie ca mesajul pe care il primesc de la ING pe app contine exact suma respectiva. Dar daca ma uit pe un extras de cont... apare alta suma..nu inteleg de ce...

5. #11445 SP
    Member eangel's Avatar
    In cazul acesta s-ar putea sa fie vorba de ceva comisioane/taxe ale bancii

6. #11446 SP
    Terminal: SONY ENT NETWORK GB INTERNET
    Data: 25-03-2015 Autorizare: 641654
    Suma: 239,90 RON
    Suma transmisa spre decontare: 55,83 EUR Rata ING: 4.492

Nu inteleg de ce mai apare suma in EUR. Trebuie sa vorbesc cu ei.

Chiar daca apare suam in RON eu cred ca plata se face tot in EU undeva si probabil de aceea.

LE: Am vorbit cu cei de la ING si mi-au zis in felul urmator: Sony nu are conturi de incasare in RON si atucni cand se face decontarea ei cer un cont in valuta. Banca este nevoita sa converteasca suma in valuta + 2% comision pentur schimb valutar.

@eangel, eventual verifica si tu exact intr-un extras de cont.

7. #11447 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Guise, îmi expiră în curând Plusul, unde găsesc cel mai bun preț pentru abonament de un an? Exclus siteuri cu plată prin card/PayPal, nu pot efectua tranzacții de acest gen momentan.

8. #11448 SP
    Member eangel's Avatar
    @Catapuscas: am verificat, nu mi s-a luat niciun comision. Faza e ca lucrez la banca, s-ar putea sa nu mi se fi luat fiindca nu se iau comisioane la staff...

---------- Post added 27-03-2015 at 16:13 ----------

Trebuie sa verific situatia pe un client obisnuit. Numai sa ma prind ce clienti mai platesc la sony cu cardul...

9. #11449 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    @Graft
    un prieten?

10. #11450 SP
    Member eangel's Avatar
    @Catapuscas: client obisnuit- tranzactie de 40 ron-suma debitata 40.55 ron. Tranzactie de 67 ron, suma debitata 68 ron. Tranzactie de 25 ron -suma debitata 25,38 ron. Deci se pare ca sunt ceva comisioane ce variaza de la o banca la alta, dar asta e problema cu bancile, nu cu sony

11. #11451 SP
    Junior Member seemenomore's Avatar
    problema e ca nu am un mastercard acum la indemana sa platesc, nu se poate plati si prin paypal cumva?

---------- Post added 27-03-2015 at 16:32 ----------

Sau daca iau un card de psn de UK nu imi baga banii transformati in ron?

12. #11452 SP
    Member eangel's Avatar
    Quote Originally Posted by seemenomore View Post
    problema e ca nu am un mastercard acum la indemana sa platesc, nu se poate plati si prin paypal cumva?

---------- Post added 27-03-2015 at 16:32 ----------

Sau daca iau un card de psn de UK nu imi baga banii transformati in ron?
    Pe ro nu se poate prin paypal. Deocamdata. Card valoric pentru psn de uk NU merge pe cont psn de RO

13. #11453 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Am verificat la bancă tranzacţia, 224 de lei ron PS Plus 12 luni, nu a debitat nici un bănuţ în plus, doar la tine este problema. Mastercard Alpha Bank.

14. #11454 SP
    Cei de la Allro media sunt seriosi? Am sa iau de la eu doua carduri valorice si iau jocul de pe contul de uk cu toate ca e cu 50 ron mai scump..decat in ro store

15. #11455 SP
    Member eangel's Avatar
    Pai se pare ca cel putin 2 banci sigur taxeaza, doar ca diferit. Deci nu e o problema doar la o banca

16. #11456 SP
    Admin MonkY's Avatar
    seemenomore: la Allromedia e RobertDinu. Daca nici el nu e serios (totusi, se ocupa de asa ceva de 7 ani or so), atunci nu stiu cine mai e. Poti apela cu incredere, macar pe el stii ca-l poti contacta oricand...

17. #11457 SP
    Monky- Multumesc pentru informatii!

18. #11458 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Update-ul nou a scos functia de a da shut down la PS4 din meniul care apare dupa ce apesi butonul PS? A ramas doar stand by sau eu is orb? Da am vazut ca este optiunea sub power options dar ca sa sting PS-ul chiar trebuie sa intru si intrun sub meniu?

19. #11459 SP
    Se pare ca da

20. #11460 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Nasol, bine ca au bagat button maping ca altfel iar coboram sfintii pe Sony

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.