Singurul joc la care am avut "onoarea" sa se intample asa a fost The Order. Dar l-am instalat cu mult inaintea update-ului de la 3.0.
Singurul joc la care am avut "onoarea" sa se intample asa a fost The Order. Dar l-am instalat cu mult inaintea update-ului de la 3.0.
Eu nu inteleg ce vorbiti voi aici... La mine toate jocurile pe CD s-au instalat in mai putin de 2 minute. Mai mult dura sa isi faca Update-ul jocul respectiv.
Pai si omu asta ce zice atunci ?
Sa schimbat ceva in FW 3.0 de instaleaza asa repede jocurile pe HDD? 39 de giga in cateva secunde?
imi da eroare cand bag cardul (visa si mastercard) sa cumpar un joc. zice ca e invalid cardul desi el e bun, adresa si numele sunt bune, contul e pe romania, cardul la fel. Cum trec de eroarea asta ca sa pot cumpara un joc??
Este tehnic imposibil sa instalezi atatia giga de date in cateva secunde. Singura posibilitate este sa instaleze restul in timp ce te joci.
Jocurile s-au instalat mereu repede, insa cineva mai sus are dreptate, a alocat pe hdd dimensiunea necesara si apoi se instaleaza incet incet de pe disc, probabil ca dureaza minim 15-20 min sa copieze toate fisierele (40-50 GB) - calcul simplu ... daca magistrala consolei suporta ~ 100 MB/s x 600 secunde = 60 GB in 10 minutedin pacate in realitate vitezele sunt mult mai mici (cam la jumatate probabil)
Nu uitati - avem de-a face cu 2 bottle neck-uri:
1) viteza cu care citeste de pe disc
2) viteza cu care scrie pe HDD (sau viteza magistralei)
Pentru al24bbk :
Cardul trebuie sa aiba si codul de pe spate scris (este din 7 cifre dar se folosesc numai ultimile 3) pentru tranzactii online.
am scris codul de 3 cifre, am scris totul corect, am mai platit cu cardul pe net. am mai cautat pe forumuri si multi au problema asta dar n-am vazut nici o rezolvare completa.
s-a mai intalnit cineva cu eroarea aia cand incearca sa cumpere de pe playstation store? e-8200012c - card invalid. am pus 2 carduri si tot asa imi da. la fel si daca intru de pe pc pe siteul lor. ma poate ajuta cineva?
Dar chiar daca pare o intrebare prosteasca, ai verificat daca ai bani destui pe el? Mie aia mi o da cand e gol...
am pus azi 1600 lei iar jocul e 60 lei. am intrat pe online banking si banii sunt in cont. daca ii dau de pe PC, la checkout imi zice sa fac update la billing adress iar cand dau pe billing adress imi cere sa scriu pe langa adresa si nr de la card, scriu totul si imi da eroare ca deja exista cardul.. vreau sa cumpar nfs rivals si nu reusesc. si daca dau sa bag fonduri direct in cont 25,50,75,100 la fel imi da eroare de card invalid e-8200012c
Bookmarks