ce tragedie...
Stie cineva cum pot rezolva urmatoarea problema?
Cum pot vedea filme de pe hard extern pe ps4 ma refer la filme mai mari de 4gb. Am un program care formateaza din ntsf in fat32 fara sa piarda fisierele cik dar ce este mai mare de 4gb le sterge sau le transforma in mai multe foldere si nu ma ajuta. Daca hardul este deja in fat32 nu pot baga nmk mai mare de 4gb pe el. A gasit cineva vreo solutie. Am incercat sa gasesc un raspuns pe youtube si nmk. Sunte-ti ultima mea speranta.
si la voi e cazut PSN-ul? Rocket League nici nu se incarca, iar SW Battlefront nu se conecteaza la servere.
Nu stiu de ce va plangeti, nu e ca si cum platiti pentru serviciul asta. Oh wait...
Mie mi se pare intolerabil ce se intampla, cred ca XBL a cazut de 2 ori in 2 ani, PSN mai mult nu merge.
Si mie mi-a venit un notice ca e mentenanta in timp ce ma jucam. Dar ca si altii inaintea mea nu am gasit acest mesaj in notifications dupa
---------- Post added 04-01-2016 at 22:00 ----------
Eu zic sa nu ne plangem. In loc de un serviciu stabil primim iar vreo doua zile in plus de psminus si 10% discount (pre orders not included). Yeah Sony, that's what we need!
Eu nu înțeleg ce tot spuneți voi acolo. Și pe Xbox sunt o grămadă de probleme. Și ăla pică. Parcă acum două săptămâni picase juma de zi sau ceva de genul ăsta. Iar psn-ul nu a mai avut probleme de mult.
Nu spun că este normal să pice și nici nu le iau apărarea. Dar se exagerează puțin. Sigur găsiți și altceva de făcut /jucat până revine.
Hai ca deja exagerati. "mai mult nu merge". Asa spui asta de parca 90% e down psn-ul. Cine stie care e motivul pentru care a cazut serverul, sunt sigur ca vom afla, dar in prima secunda cum se intampla ceva pe PSN lumea deja intra in panica si se face haos ca vai nu se poate juca lumea cateva ore. Si eu platesc pentru PSN dar stiu ca cateoda se pot intampla probleme pe care pur si simplu nu le poti prevede.
Eu ma iau strict dupa ce posteaza lumea pe forumul nostru. Lumea se plange de la inceput de probleme cu PSN, in timp ce nimeni nu s-a plans de probleme similare pe XBL. A cazut o dupa-masa acum putin timp, dar in rest? De la lansare pana acum au fost mult prea multe probleme cu PSN pentru un serviciu platit. Nu inteleg cum sunteti ok cu asta, doar sunt banii vostri.
Poti face altceva in timpul asta, te poti juca offline, poti viziona un film sau te poti juca pe alta consola. Nu asta e ideea, ci faptul ca serviciul e prost implementat fata de competitie si costa la fel de mult. Mi se pare inadmisibil sa platesti un abonament care e offline atat de des precum PSN. Dat-mi voie sa compar si cu alte servicii online: Netflix, HBO Go, ESPN Sports, Spotify, YT Red, etc. Sunt televiziuni platite, daca nu functioneaza nu v-ati enerva? Nu e abonamentul la PSN la fel precum cel pe care il aveti cu providerul de cablu TV? Cat de ok vi s-ar parea abonamentul de la RDS/Romtelecom daca ar avea downtime la fel de des precum PSN?
Nu stiu cum puteti gasi argumente pozitive in treaba asta. Nu inteleg cum puteti sa ii comentati cuiva care se plange de un serviciu platit care nu functioneaza foarte des.
Psn are legtura cu salvarile jocurilor,adica stiu ca se salveaza in cloud dar nu raman si pe hard?In black ops3 cand am dat sa joc story ma da de la inceput.
Nu ii convine nimanui ca PSN este Down dar se exagereaza, este cazut pt. toata lumea si nu ai ce sa ii faci, si RDS mai pica, sun, ii anunt, si merg mai departe, fac altceva.
Nu imi convine, dar asta e, ce vrei sa le fac? N-o sa renunt la serviciile lor pt ca am nevoie de ele ca sa ma joc. Si nici n-o sa renunt la PS4 pentru ca nu vreau. Da, este inadmisibil, dar ce vrei sa le fac? Eu ma oftic doar pt ca era Iron Banner in Destiny si nu am apucat decat azi sa joc si voiam sa fac rank maxim ca azi e ultima zi. Asta e.
Nu intereseaza pe nimeni ca XBL pica mai rar.De cate ori cade PSN ul repede sariti cu XBL.Ps4 este lead platform si sunt tare curios cati din cei 15mill care au cumparat XO,au acasa si un PS4.
Bookmarks