Din ce știam eu,funcția de rest mode este cea mai buna opțiune având in vedere ca deschizi consola de mai multe ori pe timpul zilei
Sent from my iPhone using Tapatalk
Inca nu am ps4, urmeaza sa imi cumpar luna asta, dar asa intentionez sa procedez.
Asa procedam si cand am avut x1.
Nu vad de ce as lasa consola sa consume curent(chiar daca e putin) si sa oboseasca hardware-ul.
Dar cum am spus si mai sus fiecare e liber sa faca cum vrea.
Poti incercat "Rebuild database" sau mai simplu o duci la garantie.
Nu are nimic în rest mode, consolă mea a fost oprită doar de către Enel, când a picat curentul. În rest a stat tot timpul on sau în rest.
Și in ce consta acest Rebuild Database?
---------- Post added 03-04-2016 at 19:27 ----------
Ok,am găsit ,am facut un Rebuild Database ,o sa vad daca a avut efect,multumesc pentru sfat ,BizZare
In cazuri de genul se poate intampla sa te trezesti cu fisiere corupte(rar dar e posibil)...iar apoi nu e tocmai placut sa dai factory default si sa instalezi vrio 500gb de jocuri.
Articolul asta iti explica ce si cum, mai bine decat as putea eu sa o fac.
http://www.gadgethelpline.com/rebuil...-ps4-database/
LE: daca alegi sa faci asta ai grija sa lasi consola sa isi faca treaba, sa nu o scoti din priza si roagate sa nu iti cada curentul.
Sleep mode e util pentru download-uri masive. Cand am schimbat hdd-ul a trebuit sa redescarc ~200GB.
Dar daca iti fura datele contului si iti schimba parola? Atunci iti va lua toate jocurile, nu numai unul!
Doamne, cata paranoia pe aici. Am ras ceva la faza cu furatul discului![]()
As avea si eu o dilema, poate stie cineva. Vreau sa fac in asa fel incat sa nu ma mai aud pe video atunci cand filmez si sunt in party.![]()
Bookmarks