La mine si-a facut rebuild database singur dupa update. Nu stiu ce l-a apucat.
Pai asa e normal, dacă nu își face singur, ai tu optiunea asta. În trecut eu am folosit-o cu succes dupa ce am instalat si șters jocuri foarte des. Unii spun ca este un fel de "defragment Windows".
Am făcut și eu o reconstrucție a bazei de date. Nu sunt sigur dacă chiar merge, mie tot mi se pare că mai agață când vine vorba de animația aia nouă cu ×□○.... in rest mi se pare ca a funcționat. Ori e placebo 😅
Mie mi se pare ca se mișcă mult mai bine în meniu, lista de prieteni se încarcă mult mai repede.
Trimis de pe al meu Nexus 5 folosind Tapatalk
Cam cat dureaza aceasta operatiune? Btw nu am vazut pe alte forumuri sau reddit sa se mai planga de acest lucru chiar aseara mi se parea ca se misca super fastsau poate eram eu prea obosit
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
La mine nu trece de 1mb/s, am refacut conexiunea, am resetat router-ul si tot nimic. Ar face bine sa fie doar temporar.
e foarte ciudat, uneori merge prost, foarte prost cum a fost fifa 17 demo, dar alteori merge super bine peste 20/30 mega pe secunda, nu exagerez, nici pe pc nu copiez asa. updateul de la destiny l-am luat in 20/25 de minute si parca avea 12 gb, dar am stat foarte mult in preparing to download si a trebuit sa dau niste reseturi la router. a explicat unul pe reddit, intr-un post foarte tehnic de ce se intampla acest lucru, sa-l caut poate voi intelegei ceva
https://www.reddit.com/r/PS4/comment...f=search_posts
The PS4 is (at least in some cases) using an incredibly small Receive Window which causes the download servers to have to spend a lot of time waiting, rather than sending more data.
During my testing, I was downloading for a server approximately 22ms away, so as a rough guide, the BDP calculation would indicate that I would need to be advertising a receive window of approximately 540KB in order to fully utalise my available bandwidth.
imi spune si mie cineva,va rog, cat as putea sa iau pe un PS4 , fara garantie? Cam care este pretul de vanzare? Multumesc anticipat.
Si credeti ca merita sa o vand pe asta veche si sa o iau pe asta Slim? Nu am Tv 4k pentru aia Pro![]()
Si in FullHD poti vedea imbunatatiri cu PS4 PRO. Dar daca totusi nu vrei PRO atunci s-ar putea sa merite "upgrade-ul" la Slim, macar sa ai o consola mai eficienta dpdv energetic, mai silentioasa si garantie inca 2 ani.
Bookmarks