Ca sa poti juca cele 2 extinderi tre' sa ai sijocul initial, e valabil pt. orice joc.
Normal, Hearts of Stone si Blood and Wine nu sunt stand alone, ci au nevoie de jocul de baza pentru a fi jucate.
Salut, am un cod de Beta firmware 5.0 daca doreste cineva. PM
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
---------- Post added 17-08-2017 at 20:00 ----------
L am dat lu striker...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Mai am si eu doua coduri de Beta 5.0. Valabile doar pe Regiunea EU.
PM cine doreste. Primul venit/primul servit.
@kkkotto07, ti-am trimis eu unul pe PM.
Mai am unul. Cine mi-a mai cerut pe PM, scuze. Am vazut acum ca am inboxul plin.
---------- Post added 18-08-2017 at 01:36 ----------
S-a dat si cel de-al doilea.
Mc! Instalat, testat, e fain quick menu-ul, listele de prieteni customizate si optiunile in plus de pe la video and sound DAR, nu pot intra in partyuri, imi da eroare c03300 nu stiu ce, orice as face...![]()
Pare sa fie un bag, nu limitare de la Beta. Poti raporta aici https://beta.software.eu.playstation...4beta/feedback
Imi pare rau ca am incercat noul beta. Nu numai ca nu pot intra in partyuri, acum am crash orice as face, de la intrat in settings, la intrat in joc, la apasat butonul PS... am incercat sa bag 4.73 iar dar am crash din nou, acum incerc cu firmwareul pe stick si din safe mode dar nu stiu daca o sa reusesc.
Nasol, dar o rezolv eu pana la urma. Asa e cu beta, unii nu ai probleme, altii au full crash.
le: yep, a mers cu stickul, back on 4.73, stability rulz!![]()
Mai are cineva un cod de beta si pentru mine? M-am inscris cu 3 conturi dar n-am avut noroc
Bookmarks