Remote Play cred ca are lag.
Singura soluție, fără complicații ar fi dacă laptopul are port Hdmi-in (scrie expres asta lângă port),fiindcă asta primește semnal din alte surse. Celelalte doar dau semnal către display-uri externe.
Remote Play cred ca are lag.
Singura soluție, fără complicații ar fi dacă laptopul are port Hdmi-in (scrie expres asta lângă port),fiindcă asta primește semnal din alte surse. Celelalte doar dau semnal către display-uri externe.
Doar un singur port HDMI are laptopu si este normal. Am testat acasa cu remote play si merge destul de bine, doar ca unde merg cu laptopu si consola nu am tv si trebe sa selectez reteaua de wi-fi pe ps4, asta e nasol.
Si eu primesc o gramada. Si pe cel secundar, unde n-am pe nimeni la prieteni. Au gasit oamenii rost de facut bani de la fraieri si pe PSN. Poate pica cineva, cum se intampla si in mail-urile de spam.
Am petrecut cateva minute bune ieri sa dau report unora de genul. Am fost si eu surprins, mai ales ca pe acel cont nu prea ma joc online. Cum au ajuns la mine.. n-am idee. Dar sunt sigur ca au "resursele" lor.
Au băgat app pt HBO GO pe România. Yeeeees!!!
LE:
https://blog.eu.playstation.com/2017...hild-of-light/
inFAMOUS: Second Son (PS4)
Child of Light (PS4)
RIGS: Mechanised Combat League (PS4 bonus title – PS VR required)
That’s You (PS4 bonus title)
Truck Racer (PS3)
Handball 2016 (PS3)
We Are Doomed (PS Vita & PS4)
Hatoful Boyfriend (PS4 & PS Vita)
Probabil cel mai aratos joc de pe ps4, si acum dupa ~3 ani de la lansare. Atunci cand activezi "ultimata" si se duce in aer e awesome facuta toata animatia!![]()
Am observat ca au imbunatatit simtitor viteza de dowload pe PSN..am downloadat cateva jocuri..si merge mult mai bine fata de acum 3 4 luni... viteze de 15 20-30 MB/s. Inainte ajungea la 30 mb apoi scadea rapid la 3 -4 MB.. Voi ati sesizat ?
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Vreau sa dau Preorder la NBA2K18 pe sotre-ul Romanesc dar nu exista joculUnde pot intreba cand o sa il bage sau daca o sa il bage? Vad ca 2k15,16,17 exista.
Intrebare: daca cumpar un joc de pe ps store us, pot sa l joc pe cont de uk fara probleme. Nu?
Am vzt ca la un joc de 60 $ e vreo diferenta de 60 ron.
---------- Post added 04-09-2017 at 12:28 ----------
Hm.. ma gandeam sa nu fie vreo chestie de region lock..etc..
Poti juca liniștit de pe orice cont de pe consola respectiva atata timp cat e setata primary și pe contul de US. Si bineînțeles ca va trebui sa cumperi toate dlc-urile pt jocul respectiv doar de pe US.
Consola se setează primara pe cont, nu invers. Pt colegul de mai jos![]()
Jocul e legat de contul pe care-l cumperi.
Il poti juca pe contul de UK daca vei seta consola primara pe contul de US. (mersi de corectie)
E vreo limitare in sensul asta ? Acum am 2 conturi ca si primary..um cont de uk si cont de ro unde am si ps plus. Insa joc numai dupa ala de uk.
---------- Post added 04-09-2017 at 12:34 ----------
Limitare in sensul numarului de conturi primary pe consola.
Eu am vreo 5 conturi diferite pe consola. Pe fiecare am setat consola ca primary. Nu se întâmplă nimic, nici o limitare.
Joci numai de dupa canapea.
http://www.consolegames.ro/forum/f11...ari-frecvente/
Da. Din spatele contului. Spiridusuleesti funny dar deloc util.
Bookmarks