A ta trebuie sa fie secundary si a lui Primary. Daca a lui o sa fie secundary, va trebui sa joace numai de pe contul tau. Iar contul trebuie sa ramana pe consola![]()
A ta trebuie sa fie secundary si a lui Primary. Daca a lui o sa fie secundary, va trebui sa joace numai de pe contul tau. Iar contul trebuie sa ramana pe consola![]()
Ideea e ca eu am mai multe conturi pe consola mea. Daca o setez secondary, vor merge toate ca si pana acum? Sau doar pe contul "sharuit"?
Intreb pt. ca nu vreau sa nu pot face ceva anume doar pt. ca devine secondary... daca e asa, mai bine ii setez consola stand-alone, ii iau cateva jocuri si aia e.
Tu nu mai poti beneficia de nimic de pe contul respectiv, decat daca esti logat pe el.
Cu alte cuvinte, adio jocuri daca iti pica netul.
Whaaat? Stai ca asta nu suna bine deloc! Nu vreau sa depind de net... Cum imi recomandati sa fac pana la urma? Credeam ca e mai simplu... sa incerc optiunea cu Family, sau aceea nu tine de 2 console?
Nu stiu ce sa zic, eu de examplu contul meu principal cu jocuri il am secundar si primar e la un coleg de la munca. Pana acum n-am avut nici o problema...ar fi un minus doar daca stai intr-o zona unde netu pica frecvent si mult timp. Sau cum ai zis tu Monky daca vrei sa te duci cu consola undeva![]()
Daca l-ai jucat deja, indiferent de platforma, ar trebui sa stii deja la ce sa te astepti. Sau daca doresti o anumita informatie despre joc, cere acea informatie, noi nu avem de unde sa stim din ce punct de vedere ar trebui sa merite acel joc sa fie jucat de tine.
Pai pe xbox nu prea am dat de romani la asta ma refer adica jocul e vechi si vreau sa stiu daca se mai joaca lumea sau nu.
Haha! Ce gluma buna! Un cadou care mi-a spart bugetul in doua (fiind si cu PS VR - care btw, in acest moment nu consider ca merita nici jumatate din suma ceruta de Sony)... Trebuia sa fie Xbox One X, dar daca eMag l-a facut pierdut pe drum, am zis ca asa "e scris".
P.S. Ce, crezi ca eu am blog d-ala smecher? Stai calm, e doar un amarat de forum...![]()
Man, nu eram ironic sau ceva de genul. Am întrebat pt că spuneai in trecut că nu dai banii pe consola aia care face zgomot sau pe PS VR care e cel mai slab, etc...
Stai linistit, e in continuare cea mai zgomotoasa consola EVER (iar disk-urile le citeste de parca vrea sa le zgarie or something)! Din punctul meu de vedere, pe partea asta e un mare downgrade fata de PS4. Iar PS VR-ul e un gimmick, poate peste 2-3 ani sa scoata si ei ceva folosibil. Dar l-am luat, PS4 se duce cadou... noi sa fim sanatosi! Astept PS5.
P.S. Daca primeam consola moka, fii sigur ca aparea un giveaway sau un concurs, ceva... Poate la anul? Si la multi ani!
Back on-topic: pana la urma am setat consola PS4 ca fiind primary si pe al meu PS4 Pro ca fiind secondary. Altfel el nu se putea juca nimic din ce luasem eu... iar eu raman cu posibilitatea sa nu joc nimic daca nu am net sau daca e PSN-ul picat. C'est la vie! Era mult mai bine gandit sistemul pe PS3...
Mai bine așteptai până anul viitor și luai PS 4 Pro 2/ Elite. Nu, nu glumesc, vine una peste XOX dpdv hardware. Numele l-am scos din burtă, nu știu ce nume o să aibă.
PS: Noiembrie 2018
Pana atunci... se pot intampla multe. Am avut niste bani (bagati in comanda la Xbox One X). Daca nu luam ceva, ii cheltuiam pe diverse reparatii pe la casa. Asa, am ales sa raman cu ceva... fac si eu un cadou dragutel de sarbatori. Plus ca vroiam sa testez mai bine PSVR-ul... Asa ca, it's all good! Noi sa fim sanatosi, ca luam si PlayStation 9. Daca asteptam "pana anul viitor", nu mai cumparam niciodata nimic.
Un fapt e și PlayStation-ul de anul viitor. PS4 Pro e degeaba, mai bine rămâneai cu PS4 si îți luai Xox.
Bookmarks