Luna viitoare.
Asta vroiam eu sa intreb... este sau nu este simulator?
toti ati zis ca este arcade .. desi nu pare... nu parea din prima. ca nu se strica masinile .. asta e alta poveste.
Daca este un simulator ii zic LA REVEDERE . nu sunt dispus sa platesc pt acesorii gen volan... un simulator e mai mare rasul ca il joci din controller.
Koba, auzi ce zice asta de tine!
Jocul e semi-sim. E ca Grid. Hibrid intre sim si arcade.
Nu mai imi bat capul de mult cu ce posteaza unii oameni pe acest forum, am observat ca e mai bine pt sanatatea mea
On: jocul pare frumos, astept sa-l incerc la PS+, daca ma prinde o sa-l cumpar![]()
Daca voi cumpara jocul asta o sa fie doar ca o amagire pana la .... In fine, mai este pana in 2015 , nu-i asa Koba ?)
ok, articolul de aici este din 6 septembrie. Si ce se spune acolo este ca mult asteptatul sistem dinamic de modificare a starii vremii va fi adaugat dupa lansare... E senzational ca-l introduc, dupa ce am citit despre ce sistem de damage multi-layer au introdus, insa dupa o asemenea intarziere eu as fi sperat sa-l lanseze complet.
Dupa ce tocmai ne-au aratat cum vor arata stergatoarele si cum se acumuleaza apa de ploaie in balti... Totul ok, but after launch...
pai drumul e batatorit de GT6 la faza asta.... Au promis dupa lansare ca vor adauga Course Maker si alte beneficii...un an mai tarziu inca nu exista.
Sper doar sa functioneze jocurile astea noi cu G27-le.
se pare ca o sa fie mai chel la inceput ,deoarece se da moca , demo..si dupa ce o sa se cumpere in numar mare, se vor adauga cateva bife![]()
DRIVECLUB: Free DLC Schedule Detailed
DRIVECLUB: Free DLC Schedule Detailed – PlayStation.Blog
Mda... Photo mode after launch, weather system after launch, despre acel multi-layer super detailed damage nu sunt sigur daca va fi la lansare... Voi fi super curios, prin urmare PS Plus pentru versiunea free si apoi mai vedem. Launch release? Nici nu ma gandesc.
In aceeasi perioada va fi si Project Cars si Forza Horizon 2, va fi cate ceva pentru toate platformele (si gusturile) current gen.
Dupa atatia ani si cat s-au laudat cu sistemul dinamic de "weather" tot nu este gata.... Horizon 2 here i come.
Baieti pentru vorbitorii de franceza este un plus ,un gameplay de 30 min in franceza despre Driveclub,mecanicile sale ,hub-ul,sistemul de customizare....
Cat despre al doilea clip ultimele minute sunt wow prezinta in mare detaliu cum este ninsoarea si arata demential ,cred ca sunt prezentate aproape perfect fenomenele meteorologice,cine stie au capatat experienta de la Motorstorm Apocalypse pentru cine isi aduce aminte....
M-am jucat si eu demo zilele trecute la media galaxy si pot spune ca am ramas absolut uimit de calitatea grafica, care este la ani distanta de Forza 5 sau Forza Horizon 2.
Din ce am tot vazut mai sus (chiar daca weather system nu va fi disponibil day one), ploaia arata fenomenal (desi animatia apei pe botul masinii este un loop scurt), iar zapada este ciudata. Initial, cat era lapovita, arata foarte misto, dar cand a intrat in photo mode pe zapada, parca era randata doar in faruri, iar in spatele masinii nu era deloc, decat in farurile celeilalte masini din spate. E cam dubios...
Oricum, sunt curios cat de departe poti sa mergi cu camera, in photo mode, ca am vazut ca se poate indeparta destul de mult de langa masina.
Bookmarks