Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 78 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 63 ... LastLast
Results 241 to 260 of 1558

Thread: DriveClub

1. #241 SP
    Member flames95's Avatar
    5 secunde este cel mai scurt timp de incarcare iar tot jocul este compresat la 17 Gb cred ca au fost ajutati in sensul acesta baietii de la Evolution ,pentru cei ce nu stiau jocul de pe disc se instaleaza intr-un minut !

2. #242 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Din filmuletul de 30 de minute postat de Flame, cand joaca cu BMW-ul pare ca tine masina destul de greu stabila si pierde controlul destul de usor.

Cred ca tot ce stiam despre el si anume ca e un arcade pur incepe sa nu mai fie adevarat.

PS: Grafica este absolut incredibila. Din punctul asta de vedere nu poti sa-i reprosezi nimic. Day one pentru mine.

3. #243 SP
    Member flames95's Avatar
    Driveclub pare un joc excelent din prezentarile si preview-urile de pana acum dar sa nu uitam ca are si un rival pe masura Project Cars
    Daca Driveclub masinile au un numar de poligoane (poly counts) ce depasasesc capabilitatile console 280k varianta de console a rivalului are 60.000 de poligoane pe cand varianta de pc ultra are 300k
    Mediul de joc este clar unul mai incarcat si in cel mai mic detaliu in Driveclub depasind cu usurinta orice rival,iar fenomenele meteorologice adauga realism si un fenomen de "jaw dropping" pentru fani
    Numarul de masini nu este punctul sau forte insa vor mai fi adaugate pe parcurs atat gratuit cat si pe banii develop-erii recomanda sa achizitionezi season pass-ul
    Intr-un final 2014 a pastrat cele mai bune 2 simuluatoare auto la final iar oricare alegere facuta este una foarte buna, ambele jocuri avand atat puncte tari cat si puncte slabe
    In octombrie vom afla daca Evolution studio s-a autodepasit sau nu cu acest nou IP,voi ce credeti ?

PS :Can't wait to see this beauty on my big screen.....

4. #244 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Jocul asta pana la urma e gratis to play o ba?

5. #245 SP
    Doar o mica parte din el.

6. #246 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu chiar, cei care au Plus pot juca:

One of the recurring questions we keep seeing is about the scale of the PlayStation Plus Edition. The simple answer is that with an active PlayStation Plus subscription, you can download DRIVECLUB PlayStation Plus Edition which comes with one location (India), 11 tracks, 10 cars and access to all game modes.

7. #247 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    M-am jucat si eu demo zilele trecute la media galaxy si pot spune ca am ramas absolut uimit de calitatea grafica, care este la ani distanta de Forza 5 sau Forza Horizon 2.

Din ce am tot vazut mai sus (chiar daca weather system nu va fi disponibil day one), ploaia arata fenomenal (desi animatia apei pe botul masinii este un loop scurt), iar zapada este ciudata. Initial, cat era lapovita, arata foarte misto, dar cand a intrat in photo mode pe zapada, parca era randata doar in faruri, iar in spatele masinii nu era deloc, decat in farurile celeilalte masini din spate. E cam dubios...

Oricum, sunt curios cat de departe poti sa mergi cu camera, in photo mode, ca am vazut ca se poate indeparta destul de mult de langa masina.
    Stai, ce?! E deja demo? Am fost ocupat cu Destiny si nu mai stiu de nimic altceva.

8. #248 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu stiu daca este sau nu, ca nu am PS4, dar am jucat in Media Galaxy Vitan. Cred ca este demo, ca am intrat eu in el, intrucat consola era in dashboard.

9. #249 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Este un scurt demo dedicat exclusiv retailer-ilor, din cate am citit. Oricum mai e putin si apare versiunea plus, este suficient pentru cei neconvinsi, ca mine. De fapt, cred c-o sa fie in cele din urma un joc bun. Insa m-am plictisit sa iau jocuri pe bucatele, mai ales ca vorbim despre full price on launch date pentru un joc amanat peste un an de zile. Despre care in ultima perioada ni se prezinta senzationalul weather system in photo mode, nici unul din ele nefiind prezent in versiunea de lansare.

Daca as fi fost adeptul jocurilor digitale poate ca l-as fi luat si nu m-ar fi deranjat continutul adaugat mai tarziu. Asa, ma bucur de versiunea plus si cumpar Goty/ Complete/ Academy/ whatever version chiar cu cateva dlc-uri incluse.

10. #250 SP
    Poate cand iese goty om avea si compatibilitate Logitech *fingers crossed*

11. #251 SP
    Ok. Final build. Spectaculos.

Paul Rustchynsky: Not sure who produced this video but its gameplay footage from the final game

https://twitter.com/Rushy33/status/515779481379012608#
    Attached Images Attached Images 9jwyj4g.png

12. #252 SP
    In sfarsit un racing game unde chiar simti senzatia de viteza, arata bestial!

13. #253 SP
    Member b615dub's Avatar
    S-a discutat ceva de damage daca exista sau nu? Ca in cazul multor jocuri racing cam toate arata bestial, acum sa vedem cum o sa se comporte in materie de gameplay si handling

14. #254 SP

15. #255 SP
    Member BlackGremlin's Avatar
    Intradevar arata bestial dar mie nu mi s-a sculat...

16. #256 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Are si free roam sau doar curse?

Bubli lasa nu te nacaji ca mi s-a sculat si mie.

17. #257 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Nu are free roam, doar curse prestabilite Rasko
    Eu il astept la Plus sa apara sa-l incerc, daca o sa-mi placa cum se controleaza probabil ca voi face upgrade la versiunea full digitala. Imi lipseste un next gen racing game.

18. #258 SP
    Member legokid220's Avatar
    Quote Originally Posted by Einherjar793AD View Post
    Maica Domnului !!!! ce fel arata!
    La cum arta nici nu mai ma intereseaza daca o sa fie bun sau nu !

19. #259 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Quote Originally Posted by b615dub View Post
    S-a discutat ceva de damage daca exista sau nu? Ca in cazul multor jocuri racing cam toate arata bestial, acum sa vedem cum o sa se comporte in materie de gameplay si handling

Exista damage insa doar vizual. Nu va influenta comportamentul masinii.

20. #260 SP
    Video-urile alea arata atat de bine incat i le arat prietenelei mele in loc de preludiu.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 78 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 63 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks