Driveclub – Tapping into the power of PS4: Conver…:
este si versiune normala ... sunt ambele versiuni la altex .
Si eu mi-am luat tot Special Edition ..
Stau in orasul umbrelor(Turnu Magurele) cel mai terminat oras dupa fata pamantului . nu exista magazin Altex aici .. n-am incotro![]()
Eu am încercat cu rezervare in magazin si mi-au zis ca e rezervat. Si sa vin pe 10 Octombrie.Si la Altex Obor si la Feeria același răspuns. Așa ca am comandat online ieri pe la 13:00. Aseară era AWB trecut in dreptul comenzii insa cei de la Nemo mi- au zis azi dimineața ca nu a fost luat încă de la Altex coletul. Sa vedem când ajunge la mine(Bucuresti). Sper sa ajungă mâine.
Indiferent de ce spun o sa vina baiatu' de la Altex si ne explica povestea cu bla bla, nu avem voie inainte de 8, șamd...Il inteleg, isi face treaba, dar nu e chiar asa mai ales daca...înțelegeți voi
The electronics in your car will detect the change in brightness and briefly enable the backlighting of your HUD. I'm confident when I say that I don't believe any other game does that.
http://cdn3-www.craveonline.com/asse...kslighthud.gif
Daca e cineva care a facut preorder la versiunea digitala de pe US, sunt interesat sa aflu daca a inceput preload-ul?
nu pare usor deloc , adica nu-i genul de stat cu berea-ntr-o mana si cu acceleratia in cealalta..
Eu nu prea joc jocuri de genul asta. Singurele jocuri cu masini pe care le.am jucat au fost nfs si nici la alea nu eram prea bun. Am inceput cu turneele din driveclub si in ele trebuie sa faci niste cerinte ( sa fi in top 3, sa termini intr.un anumit timp ) si continua sa creasca in dificultate. Eu sunt inca pe la inceput si pot sa zic ca ma chinui sa le fac... Mie unul mi se pare f greu... Desi controlul masinii nu e chiar ca un simultor, nici arcade nu e...
A mai ajuns la cineva jocul comandat online de la Altex?
Eu am comanda data vineri la ora 13:00 si nici pana astazi nu a fost ridicata de curier de la Altex.
Ma gandesc sa le dau mail si sa renunt la comanda. In ritmul asta il iau mai repede pe PS+.
Oricum e ciudat cum la unii livreaza (in general) de pe o zi pe alta.
La mine (in Bucuresti) imi livreaza dupa 2 zile sau mai mult.
Bookmarks