Asta pt ca in momentul in care cumperi upgrade-ul, jocul devine full, adica il poti juca si daca iti expira subscriptia.
Asta pt ca in momentul in care cumperi upgrade-ul, jocul devine full, adica il poti juca si daca iti expira subscriptia.
hmm, eu ma gandeam sa il cumpar pe disc, dar la 35 de lire ar iesi undeva la 180ron vs 259.99ron la altex
presimt ca o sa ii cada pretul bine la altex dupa lansare![]()
Au aparut o gramada de video-uri noi high quality pt cine e curios sa le vada: Our videos of DRIVECLUB - Gamersyde
Eu unul is aproape convins ca am sa-l cumpar, arata superb, vreau totusi sa-l incerc sa vad cum se controleaza, desi am auzit numai pareri bune si in privinta asta![]()
Aseara pe PS4 Live m-am uitat la un tip cum se juca... din pacate streamul nu era asa de bun... n-am reusit sa-mi dau seama cat de bine arata..
In rest... era ok....
se pare ca arata foarte bine , insa sp-ul o sa fie usor , sa speram ca o sa fie distractiv mp-ul , ceea ce conteaza defapt![]()
Nu sunt singurul de pe forum care a jucat demo-ul. Mai era cineva prin UK care a postat impresii în topic.
Ideea este că nu contează unde l-am jucat eu.
Vroiam doar să spun că este un joc bun și celor care le plac jocurile arcade cu mașini vor fi încântați de el.
Se simte comportamentul individual al fiecărei mașini în parte. Și e destul de greu de controlat la viteză mare.
Oricum, nu te lasă să mergi din perete în perete. Penalizările sunt în destul de serioase.
Nu te aștepta la un arcade pur. Este undeva peste.
Ai aici toate detaliile:
http://ps4daily.com/2014/10/everythi...out-driveclub/
Bookmarks