Deh, asa e cand ai pierderi in alta parte, iei banii de la Plus si plombezi caria...
Jalnic, in loc sa se straduiasca sa scoata versiunea de PS+ cat mai repede pe mainile oamenilor sa il testeze, tinand cont de ce review-uri au primit, asa poate oamenii se mai razgandesc si fac pasul sa-l cumpere daca le place, ei amana "demo-ul"! ca...probleme cu reteaua![]()
Bull****...fac asta ca sa cumpere lumea care nu mai are rabdare versiunea full...bine, nici serverele nu sunt "forta"![]()
Buuuun, am avut ocazia sa încerc jocu'. Poate dupa ce vad si patch-ul cu vremea o sa scriu o recenzie aici pe forum. Un singur lucru va spun, jocul nu e de 5 sau 6, cel putin 8, cel mult 8.5![]()
PS nu glumesc, daca aveti amici care au cumpărat jocul deja, ar trebui sa le faceți o vizita.
PPS nu sunt un fan al jocurilor cu mașini dar va mai spun un lucru, imi place mai mult decât GT 6, părerea mea, hac![]()
On the plus side: este primul joc din istoria gamingului cu patru roti in care vad ca in caroseria propriei masini se reflecta o alta masina si nu este doar un environment mapping care alearga odata cu masina si incearca sa tina pasul cu ambientul. Singurele exceptii sunt cateva jocuri care reflectau oponentii din fata insa asta era vizibil doar din vederea din cockpit si doar pe capota din fata a masinii (atat cat este vizibila din ea).
L.E.: Oh shoot, de fiecare data cand gasesc ceva bun remarc si alceva: culorile stock pentru fiecare dintre masini sunt... UNA! O singura culoare selectabila, afara de cazul in care nu doriti sa puneti stelute si stickere pe masini stil Grid sau PGR. Pfff....
La cat de laudat a fost jocul asta si la cate amanari a avut, cred ca m-am cam grabit cand l-am cumparat. Momentan are nota 7 cu indulgenta. Norocul lui e ca nu prea aveam jocuri auto pe PS4, ca altfel isi lua un maxim 6. Inca mai sper la patch/fix-uri/addon-uri. Poate in urmatorii 2 ani o sa iasa un joc final din el.
Eu vad altceva sau nu inteleg ce vrei sa spui, selectezi garage, mașina, custom 1 de ex apoi ai asa: designs, colours, race number șamd, selectezi culoare, apoi ai base, primary, secondary, tertiary, daca alegi base apare cam asa
Poti sa scoti acel sablon si o lasi simpla
PS: cand apesi butonul cu "patrat" poti selecta si tipul vopselei: gloss, matte, metallic, matte mettallic
Da, de acord Dant3, se poate face. Si daca vrei sa selectezi pur si simplu alta culoare stock, fara sa treci prin editor?
Abia astept sa ajung acasa. Am cumparat versiunea digitala de pe US pentru cei cu PS+. Am verificat si e deja download-ul gata si e play-able.
Consola fusese lasata in stand-by. Nu incercasem pana azi daca merge download-ul cat consola e in stand-by.
Eu nu înţeleg cum de vă schimbaţi aşa de repede, acum este de 5 şi peste o zi îi daţi 8, după mine pt simplul fapt că nu au serverul la punct şi îi mai şi lipseşte varianta de ps+ în nici un caz nu merită 8.
@AlanPoe
Ma nu stiu, am colorat-o cum am vrut, am salvat culoarea, mda stiu nu exista perlat...Mie imi place jocul, arata superb, se misca foarte bine, fiecare cu gusturile lui, nu încerc sa schimb părerea nimănui, doar sa nu faceți greseala pe care era sa o fac eu, aceea de a injura jocul fara sa il vedeți (nu e cazul tau). Repet, imi place mai mult decât GT6, nu e simulator dar nici arcade.
@Zero, man, cumpara-l! Sigur nu vei regreta, asteapta un pic poate un dezamăgit pune jocul pe bazar![]()
Driveclub PS Plus Edition Delayed by Server Issues - IGN
if you've pre-ordered the full game upgrade from the PS Plus Edition, you will still get the full version of DriveClub digitally, and if you can't get online you'll be able to get started offline like everybody else with single player mode as you start your DriveClub tour
Bookmarks