Din pacate, faza cu ramming-ul e valabila in absolut toate jocurile cu masini, cand joci cu random people de le internet.
Din pacate, faza cu ramming-ul e valabila in absolut toate jocurile cu masini, cand joci cu random people de le internet.
Driveclub Reviewed again by GamesRadar.
Many small tweaks, amazing weather and phenomenal photo mode have turned Driveclub into PS4's best racer. At times breathtaking and always involving, it'll keep you coming back for more.
Driveclub review | GamesRadar
Initial - 8/10
Acum - 4.5/5
Nu sunt de acord cu recenzia dupa patchuri dar aici merita. Efortul depus de producatori a fost incredibil. Cine a jucat de la inceput stie la ce ma refer.
Intrebare, merge drveclub cu volanul acesta? Volan LOGITECH Driving Force GT PS3 941-000101, USB, negru | ALTEX
e un volan de ps3 si sunt curios daca merge la driveclub? sau la project cars macar?
PS4 are un sistem de protejare impotriva accesoriilor prin USB, volanele ca sa mearga pe PS4, trebuie sa aiba un chip special integrat.
E o smecherie urata din partea celor de la sony, ar putea sa puna un patch sau ceva sa fie compatibil ps4, doar T100 merge ....
Deocamdată doar noul Logitech funcționează, la fel e și în tabăra cealaltă dacă nu ma înșel. Să le fie rușine
Au impus aceasta piedica sa nu se sparga consola mai usor. PS3 a fost spart prin portul USB. Eu as zice ca mai degraba Logitech ar trebui sa lanseze un accesoriu la un pret modic care sa permite volanelor mai vechi sa mearga pe PS4.
---------- Post added 30-06-2015 at 10:29 ----------
RPM Expansion si Velocity Tour Pack sunt deja aparute pe store-ul UK.
salut, am si eu o problema cu jocul asta ... azi am cumparat DriveClub Season Pass (112RON) cu gandul ca voi putea sa am acces la toate masinile disponibile in joc . Cand am deschis jocul masinile imi apareau tot blocate cu indicatia ca trebuie cumparate din store ... ce e de facut ?
Dai pe ele, te duce in store, apoi le descarci gratuit de acolo. Season Pass-ul este un fisier care iti da acces gratuit la ele, dar nu le are incluse. Ele au aparut in decursul timpului, de aceea nu au fost "bagate" in fisierul de season pass.
DriveClub has sold over 2 million copies
https://twitter.com/Rushy33/status/627124414325354496
Ma bucur mult pentru ei avand in vedere cum au inceput. Si meritat din puntul meu de vedere.
Serios?Dupa ce ca a fost stricat un an... Inseamna ca ramane la naftalina, acolo unde sta de cand l-am cumparat.
Exagerezi, nu a fost stricat un an, juma' de anEu l-am abandonat până când au de gând să introducă Private Lobbies.
PS dacă vrei distracție ia Rocket League
Adica nu se poate juca PvP ? Sau se poate, dar nu poti alege cu cine ? Ca as vrea sa ma joc cu un prieten si inca n-am apucat sa incerc. El are PS+ version si yo am jocul full.
Bookmarks