Am mai zis mai sus, te poti ajuta singur cu doua profile si trimitand de pe unul pe celalalt.
Am mai zis mai sus, te poti ajuta singur cu doua profile si trimitand de pe unul pe celalalt.
Vezi ca pentru a se lua in considerare challenge-ul, dupa ce-l trimiti spre celalalt profil, trebui sa intri pe el si sa incerci macar o data sa faci challenge-ul (bineinteles, fara sa castigi). Dar trebui sa-l faci o data, altfel nu se pune.
Da știu, am luat deja trofeul, mersi..mai am doar Credit where it's due... Ala de trebuie sa ajungi level 6 la 4 categorii... Asta cum e oare mai ușor sa îl fac...? Dacă aveți ceva sfaturi?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Cauta pe net guide-uri, eu am gasit pe ps3trophies.com, iti explica care sunt cele mai usoare categorii de facut. Acum depinde si cat ai jucat, la mine erau altele mai usoare pentru ca jucasem mai mult in categoriile respective. Un lucru misto (si pe care l-am descoperit dupa ce am luat trofeul) este ca nu trebuie sa ajungi level maxim la fiecare accolade, ci e de-ajuns pe la jumate mi se pare. Altfel ar fi durat mult prea mult...
Inainte era maxim level 5, acuma e 10 dar trebuie sa ajungi la level 6, adica sa treci de 5. Eu mai am Unite in Speed de facut dupa care trebuie sa fac farming. Sunt convins ca si tie, @lc3f1r3 , mai ai de facut la Locations si ala cu drive Hot Hatch.
În trofeu spune ca e nevoie de lvl 6 pt:gameplay, game mode, vehicle și event accolades
Guys , un pic de ajutor .
Pe contul de UK am versiunea moca de DriveClub , de la PS+ . Daca imi cumpar pe contul de RO - DriveClub Full Game for PlayStation Plus & Season Pass Bundle , pot juca pe contul de UK jocul full cu tot contentul de la Season Pass ?
LE : Nevermind . Imi trebuie PS+ pe contul de RO pt a cumpara jocul la 90 lei .
Confirm cele spuse mai sus de mine îți trebuie doar o singura sub categorie pt fiecare din cele 4 menționate mai sus, sa fie lvl 6, și ai trofeul, eu lam făcut și Voila am platina...
Eu am terminat tot, am toate stelele. Mai am de facut 73 de eventuri pe India ca sa ajung la lvl 4, 19 eventuri la performance racer pentru lvl 6 si 36 de race events pt lvl 5... Chiar daca am terminat toate dlc-urile, inca mai am mult de jucat pentru platina. Dupa ma apuc de Bikes pana apare noul DLC, am vazut ca e unul cu Coming Soon.
DriveClub va primi Hardcore Mode în februarie | ComputerGames.ro
Cred ca ma voi apuca serios de el, ca doar fara assist-uri va fii cu adevarat frumos pe volan.
Degeaba daca nu baga mai repede event-uri noi. Sau macar la alea random sa ti se dea si obiective si sa castigi puncte bonus pt fiecare. Nu de alta dar dureaza o vesnicie sa faci level, mai ales daca ai terminat tot ce se putea termina, iar in multiplayer abia faci 20k de puncte, unde mie imi trebuie vreo 2 milioane ca sa trec mai departe, iar asta pe mine ma face sa nu mai vreau sa-l joc pentru ca nu mai am niciun scop in el.
Guys, jocul asta merge in split screen? Am cautat pe google si am gasit vreo doua clipuri in care se joaca split screen, dar am impresia ca nu e drive club.
Jocul nu are split screen, acele video sunt editate... Ar fi prea frumos...
Ce e steluta aia verde de la profil? Mi-a aparut abia acuma, am facut un challenge cu un 599xx si trebuie sa fac level 61 ca sa fac level 1 la acea stea verde.
Cred ca te referi la Elite level.
"ELITE Driver Levels are now available above Level 60. You’ll have to prove your skills on the track as well as reach the required number of Tour Stars and Fame Points to earn these ELITE Levels! Every new Driver Level has a reward too."
La Ferrari se deblochează la un anumit level ? Ma trimite in store iar acolo pt download trebuie sa plătești.
Trebuie sa faci level la Ferrari. Sa conduci nu stiu cati km cu Ferrari. Iti scrie cand vrei sa-l folosesti.
E o prostie Elite Level-ul ala. An nevoie de 45 de stele si level 61 pentru un simplu level acolo? Ce prostie.
Bookmarks