Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 70 of 78 FirstFirst ... 20 60 68 69 70 71 72 ... LastLast
Results 1,381 to 1,400 of 1558

Thread: DriveClub

1. #1381 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Am mai zis mai sus, te poti ajuta singur cu doua profile si trimitand de pe unul pe celalalt.

2. #1382 SP
    Junior Member Ic3f1r3's Avatar
    Ooo super, mersi nu am văzut... Sa trăiești...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

3. #1383 SP
    Vezi ca pentru a se lua in considerare challenge-ul, dupa ce-l trimiti spre celalalt profil, trebui sa intri pe el si sa incerci macar o data sa faci challenge-ul (bineinteles, fara sa castigi). Dar trebui sa-l faci o data, altfel nu se pune.

4. #1384 SP
    Da știu, am luat deja trofeul, mersi..mai am doar Credit where it's due... Ala de trebuie sa ajungi level 6 la 4 categorii... Asta cum e oare mai ușor sa îl fac...? Dacă aveți ceva sfaturi?

5. #1385 SP
    Cauta pe net guide-uri, eu am gasit pe ps3trophies.com, iti explica care sunt cele mai usoare categorii de facut. Acum depinde si cat ai jucat, la mine erau altele mai usoare pentru ca jucasem mai mult in categoriile respective. Un lucru misto (si pe care l-am descoperit dupa ce am luat trofeul) este ca nu trebuie sa ajungi level maxim la fiecare accolade, ci e de-ajuns pe la jumate mi se pare. Altfel ar fi durat mult prea mult...

6. #1386 SP
    Senior Member Danny's Avatar

DriveClub

Inainte era maxim level 5, acuma e 10 dar trebuie sa ajungi la level 6, adica sa treci de 5. Eu mai am Unite in Speed de facut dupa care trebuie sa fac farming. Sunt convins ca si tie, @lc3f1r3 , mai ai de facut la Locations si ala cu drive Hot Hatch.

7. #1387 SP
    În trofeu spune ca e nevoie de lvl 6 pt:gameplay, game mode, vehicle și event accolades

8. #1388 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Guys , un pic de ajutor .
    Pe contul de UK am versiunea moca de DriveClub , de la PS+ . Daca imi cumpar pe contul de RO - DriveClub Full Game for PlayStation Plus & Season Pass Bundle , pot juca pe contul de UK jocul full cu tot contentul de la Season Pass ?

LE : Nevermind . Imi trebuie PS+ pe contul de RO pt a cumpara jocul la 90 lei .

9. #1389 SP
    Confirm cele spuse mai sus de mine îți trebuie doar o singura sub categorie pt fiecare din cele 4 menționate mai sus, sa fie lvl 6, și ai trofeul, eu lam făcut și Voila am platina...

10. #1390 SP
    Eu am terminat tot, am toate stelele. Mai am de facut 73 de eventuri pe India ca sa ajung la lvl 4, 19 eventuri la performance racer pentru lvl 6 si 36 de race events pt lvl 5... Chiar daca am terminat toate dlc-urile, inca mai am mult de jucat pentru platina. Dupa ma apuc de Bikes pana apare noul DLC, am vazut ca e unul cu Coming Soon.

11. #1391 SP
    Member Chazy90's Avatar
    DriveClub va primi Hardcore Mode în februarie | ComputerGames.ro

Cred ca ma voi apuca serios de el, ca doar fara assist-uri va fii cu adevarat frumos pe volan.

12. #1392 SP
    Degeaba daca nu baga mai repede event-uri noi. Sau macar la alea random sa ti se dea si obiective si sa castigi puncte bonus pt fiecare. Nu de alta dar dureaza o vesnicie sa faci level, mai ales daca ai terminat tot ce se putea termina, iar in multiplayer abia faci 20k de puncte, unde mie imi trebuie vreo 2 milioane ca sa trec mai departe, iar asta pe mine ma face sa nu mai vreau sa-l joc pentru ca nu mai am niciun scop in el.

13. #1393 SP
    Nu vreau sa imi imaginez cum se conduce Atom-ul in hardcore mode...

14. #1394 SP
    Member kukenstein's Avatar
    Guys, jocul asta merge in split screen? Am cautat pe google si am gasit vreo doua clipuri in care se joaca split screen, dar am impresia ca nu e drive club.

15. #1395 SP
    Jocul nu are split screen, acele video sunt editate... Ar fi prea frumos...

16. #1396 SP
    Ce e steluta aia verde de la profil? Mi-a aparut abia acuma, am facut un challenge cu un 599xx si trebuie sa fac level 61 ca sa fac level 1 la acea stea verde.

17. #1397 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Cred ca te referi la Elite level.

"ELITE Driver Levels are now available above Level 60. You’ll have to prove your skills on the track as well as reach the required number of Tour Stars and Fame Points to earn these ELITE Levels! Every new Driver Level has a reward too."

18. #1398 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    ^La Ferrari = beast

19. #1399 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    La Ferrari se deblochează la un anumit level ? Ma trimite in store iar acolo pt download trebuie sa plătești.

20. #1400 SP
    Trebuie sa faci level la Ferrari. Sa conduci nu stiu cati km cu Ferrari. Iti scrie cand vrei sa-l folosesti.

E o prostie Elite Level-ul ala. An nevoie de 45 de stele si level 61 pentru un simplu level acolo? Ce prostie.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 70 of 78 FirstFirst ... 20 60 68 69 70 71 72 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks