E setata consola primary pe cont?
Settings -> PlayStation™Network/Account Management] > [Activate as Your Primary PS4] > [Activate].
E setata consola primary pe cont?
Settings -> PlayStation™Network/Account Management] > [Activate as Your Primary PS4] > [Activate].
In sfarsit am apucat sa joc si eu Driveclub. Imi luasem de sarbatori cu tot cu season pass dar n-am avut timp sa intru.
Ce sa zic, jocul imi place foarte mult. Un racing game simplu, cu circuite si probe diverse, fara pseudo-poveste, care mai arata si fenomenal pe deasupra. Mi-era teama sa nu fie prea arcade dar controlul e destul de realist, cel putin supercar-urile te dezvata repejor de tinut R2-ul apasat toata cursa. Pe ploaie inca mai am de invatat.
Ce sa zic, m-a prins foarte tare. E un throwback la jocurile de curse din era PS1, PS2, fara open-world, fara grija politiei sau a altora, it's just racing.
Fara un volan mi se pare o bataie mare de cap, mai ales daca vrei sa faci niste timpi buni.
Cati de pe aici il joaca cu volan?
Nu chiar, sa stii ca merge de minune si cu controller-ul, nu e atat de simulator incat sa iti dea batai de cap (desi @kobayashi le-a imblanzit din controller si pe alea). Eu joc tot din controller si n-am avut probleme pana acum, si n-am scos nici timpi prosti
L-as juca cu volanul dar in configuratia actuala a biroului unde am consola si ecranul, nu ar sta prea bine![]()
Eu l-am jucat la inceput pe controller si mai de curand cu un volan Thrustmaster T300 + Pedale T3PA, dar iti zic sincer, chiar si daca la mai toate alte jocuri sunt mult mai rapid pe volan (merg de 3 ani in cele mai bune campionate F1 din lume), la acest joc pe volan ai numai dezavantaje. Scoti un timp mai bun si mai usor pe controller, pentru ca este un joc destul de arcade.
Prima cursa din DC Bikes, ploua.... Nu ai cum, astia sunt obsedati. Cred ca au studioul in desert si ca sa compeseze fac toate eventurile sa fie ploaie...
Anyway, ma poate ajuta careva cu trofeele acelea pentru challenge-uri?
Vezi ca poti sa le faci si singur daca ai doua profile pe consola. Dai challenge-uri de la unul la altul![]()
Aveti loc si pentru mine in vreun club mai de incepatori asa? Dati-mi add, am acelasi username si pe PSN.
SpeedFiasco e al meu si parca era open. Nu am mai intrat de cateva saptamani dar era level destul de mare.
Deci Dam Busters cu McLaren-ul mi-a mancat nervii toata seara. 8 ture din care in 7 ploua de abia vezi ceva, si la cea mai mica ezitare te trezesti iar ultimul. Mai sus de 4-5 nu termin, si castig maxim 3 din 4 face-off-uri in timpul cursei.
Voi cum ati reusit?
Fa prima oară tot ce ai face-off. Fără să te intereseze pe ce loc ieși. Nu contează pe ce loc termini, tot se completează.
După aia te ocupi de cursă.
Știu cursa. Este destul de grea.
Recomand să stai pe locurile 2,3 sau 4 și să ataci în ultima tură.
Aia e grea? Stai sa vezi Venom Hot Lap 1 si 2, una cu Ariel Atom, time trial pe ploaie in Torque DLC. Faci curba fara sa franezi/accelerezi si faci piruete la 40 km/h.
Eagle, Am vazut pe leaderbords ca tu ai facut cursa. Eu am incercat de cateva ori da cand am vazut ca nu sunt in stare sa trec de prima curba, am renuntat...
Azi am facut cursa cu Atom-ul pe ploaie din prima... Acu 2 zile rupeam maneta de nervi.
Btw, am luat Bikes. Am terminat primele 2 trophy-uri si pare usor. Nu imi place ca se misca cam haotic motocicletele, prea repede trec de pe o parte pe cealalta.
Salut cine ma poate ajuta sa fac trofeul Unbitable? E acela în care trimiți 5 challenge și eu sa fiu primul? Mulțumesc mult
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Bookmarks