HollowMan puteai sa ii raspunzi si tu omului , dar nah mai bine sa fii ...
LE: @HollowMan on the edge much?SI cine e GICU fanboy lol?
HollowMan puteai sa ii raspunzi si tu omului , dar nah mai bine sa fii ...
LE: @HollowMan on the edge much?SI cine e GICU fanboy lol?
Hai sa ne linistim. Cel mai bine e ca atunci cand nu esti dispus sa raspunzi la o intrebare sa te abtii de la a comenta. Daca te deranjeaza intrebarea, din nou, evita sa intri in discutie.
Nu degeaba se numeste forum, ca sa punem intrebari, oricat de puerile pot parea ele. Nu sunt toti experti si nu toti urmaresc ultimele stiri. Nu sunt toti la fel de documentati.
nu imi era lene sa gugaluiesc, mai Mestere Manole.pur si simplu am intrebat, poate sunt mai multi care sunt curiosi si nu au intrebat ,poate din cauza unora ca tine, ce vin cu raspunsuri din astea , tocmai de aceea este forumul , fiecare sa posteze noutati, sa poata ajuta pe altul care poate nu stie, nu gaseste detalii despre un anumit lucru.offtopic..hai ma... doar nu am intrebat ce clasa energetica e masina de spalat x!
Nu mai fi impertinent...
PS4 vs. Xbox One vs. Wii U Comparison Chart - Xbox One Wiki Guide - IGN
1-ul rezultat de pe gugal, vrei mai multe informatii atunci cauti pt fiecare in parte. Ce vrei sa iti spunem? Ambele au camere, ps4 e mai ieftina, xbox one nu are nici un fel de suport in RO, ps4 are sursa incorporata si xbox 1 are brick, ps4 este mai performanta dpdpv al componentelor, xbox 1 e overclock-ata ca sa tina pasul. Xbox 1 e un gunoi, PS4 rulez.
Happy ?
happy.nu sunt mai impertinent decat tine.puteai sa spui asa de la inceput.a fost greu?da stiu ca ps4 rullz ... eram curios de ce e asa scump xbone-ul.daca stie cineva.ce era sa de greu sa scrii 2 randuri?
decizia in privinta achizitionarea uneia dintre cele doua console o luasem de mult timp.singurul lucru care ma bulversa/eaza este diferenta de pret avand in vedere configuratiie celor doua console.de aceea ma gandeam ca poate este ceva in plus in cutie ce nu stiam/gasisem pe net.de aceea am intrebat ce contine . ma scuzi poate nu am adresat intrebarea cum trebuie.
Pana la urma intrebarea care e?
De ce e Xbox 1 mai scump la noi? Vezi Altex 2700 Xbox vs 1800 PS4. Poate fi din cauza ca avand in oferta doar XBox 1, au zis hai sa punem un pret mai mare. Ca oricum cei care vor next gen vor cumpara daca PS4 nu e pe stoc.
Sau intrebarea e: De ce e mai scump in afara XBox 1 fata de PS4 cu 100 euro/dolari? Aici vorbim de kinect care e inclus in pachet la XBox1.
Eu inca sper ca in decembrie se va gasi la noi in magazine PS4.
Diferenta de pret din Romania a poate fi explicată doar prin specula. Ps4 va fi distribuit oficial, deci va fi vandut la pretul oficial. Xbone este vandut neoficial, e importat la pretul de afara la cate băietii isi pun un adaos speculativ.
Rog frumos un moderator sa stearga ultima pagina de posturi de pe acest thread , toate sunt offtopic. Sunt subscribed la thread pentru a fi anuntat cand se posteaza ceva nou si de fiecare data vin cu interes sa citesc daca s-a mai schimbat ceva in privinta lansarii in RO , nu sa citesc imaturitate.
Ca sa revenim ON TOPIC:
pe site-ul domo.ro, de unde am facut o precomanda pt PS4 si unde mi-au confirmat telefonic livrarea pana pe 15 Decembrie, acum apare scris la produs: Data oficiala de lansare a consolei in Europa este 29 Noiembrie 2013.
Data lansarii in Romania nu este inca confirmata.
A mai facut cineva comenzi recente la ei ? Mai aveti vreo veste despre livrare?
domo - data de lansare pe site e cea oficiala cum ai zis dealtfel. Confirmare telefonica prin care insista ca va ajunge pana pe 15 decembrie. Am facut precomanda acum 3 zile.
momentan astea sunt singurele informatii pe care le avem, doar cei de la domo au confirmat livrarea consolei.Poate dupa ce se lanseaza in US vom avea mai multe informatii.
Acest mesaj l-am primit dupa ce am platit la Shopto
Thank you - Payment Accepted!
Your payment has been authorised and your order has been placed onto our order system for processing
Payment:
£454.37
Balance:
£0.00
we will email you shortly to inform you of the progress of your order and will let you know when it has been dispatched.
You can check the status of this order anytime by clicking on the My Account link and selecting 'Orders'
---------- Post added 05-11-2013 at 21:05 ----------
A venit si mailul
Dear Dan Mihai Cataneanu, Thank you for your purchase
You have been charged £454.37 to your Credit Card
Bookmarks