Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 145 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 74 124 ... LastLast
Results 461 to 480 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #461 SP
    Banned sickchild's Avatar
    te-ai scos, ai sa fii printre primii care vor testa consola de pe acest forum.mai ai rabdare?

2. #462 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Pot sa iti răspund eu: NU mai are răbdare, ca și mine de altfel

3. #463 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by palflo View Post
    Acest mesaj l-am primit dupa ce am platit la Shopto

Thank you - Payment Accepted!

Your payment has been authorised and your order has been placed onto our order system for processing

Payment:
    £454.37
    Balance:
    £0.00

we will email you shortly to inform you of the progress of your order and will let you know when it has been dispatched.
    You can check the status of this order anytime by clicking on the My Account link and selecting 'Orders'

---------- Post added 05-11-2013 at 21:05 ----------

A venit si mailul
    Dear Dan Mihai Cataneanu, Thank you for your purchase

You have been charged £454.37 to your Credit Card

Salut, 2 intrebari:

- ai platit benevol sau te-au anuntat ei printr-un email ca plata trebuie efectuata?
    - in ce data ai facut preorder?

4. #464 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by sickchild View Post
    te-ai scos, ai sa fii printre primii care vor testa consola de pe acest forum.mai ai rabdare?
    Sa vad cat de repede ajunge din SUA

5. #465 SP
    Member palflo's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    Salut, 2 intrebari:

- ai platit benevol sau te-au anuntat ei printr-un email ca plata trebuie efectuata?
    - in ce data ai facut preorder?
    am facut plata benevol si pre-order este din data de 18 octombrie

---------- Post added 06-11-2013 at 20:37 ----------

Raspuns de la shopto .
    I have checked your account and I can can confirm that we have received payment and that you will receive a email to confirm this shortly, we will ship these orders in time for the UK release day and unfortunately we do not guarantee release date delivery for overseas customers.

6. #466 SP
    Killzone Mega Bundle 2 week delay in EU? Germany and Finland named already by website - NeoGAF

Rage Quit Cast

Vin vesti din toata Europa potrivit carora PS4 Mega Bundle + KZ Shadow Fall ar intarzaia pana la mijlocul lunii decembrie.
    Poate cineva cu user pe shopto sa intrebe daca e valabil si pentru UK? Deocamdata e confirmat pentru Spania, Germania, Portugalia etc.

Totodata, nu stiu ce inseamna "mega bundle" si daca e acelasi cu cel comandat de noi la shopto - PS4+KZ+1 year PS+.

Incet dar sigur consolele astea devin un fel de Fata Morgana...

7. #467 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Totodata, nu stiu ce inseamna "mega bundle" si daca e acelasi cu cel comandat de noi la shopto - PS4+KZ+1 year PS+.
    Nu este acelasi lucru, mega bundle este acel pachet cu 2 controllere, camera si Killzone.

In UK, sau cel putin la Amazon UK, nu o sa fie aceasta amanarea: PS4 Killzone Mega Bundle Delayed In European Territories, But Not In UK
    Attached Images Attached Images amazon.jpg

8. #468 SP
    Member palflo's Avatar
    un raspuns primit azi de la shopto
    this should be with you within 1-2 weeks of the original release date.

9. #469 SP
    Member chesterb's Avatar
    Ce transport ai ales?

10. #470 SP
    Adica? 1-2 saptamani dupa data de lansare?? Ce fel de transport ai ales la comanda? E vorba de bundle Killzone?

@naz - panic mode ON! Poti intreba despre comenzile noastre? Sunt facute la interval de cateva ore si identice dpdv al transpotului.

11. #471 SP
    Member palflo's Avatar
    Adica? 1-2 saptamani dupa data de lansare?? Ce fel de transport ai ales la comanda? E vorba de bundle Killzone?

@naz - panic mode ON! Poti intreba despre comenzile noastre? Sunt facute la interval de cateva ore si identice dpdv al transpotului.
    da dupa data de lansare si am luat cel mai scump transport cu avionul TNT global expres 55 lire

12. #472 SP
    Poate nu au băgat de seama ca ai ales transportul ala cel mai scump. Zic asta, pentru ca același răspuns mi l-au dat și mie, doar ca nu m-am panicat pentru ca am ales transportul basic.

13. #473 SP
    eu nu mai inteleg nimic, merg sa-mi iau 2 cutii de Xanax si ma culc pana la 1 dec.

14. #474 SP
    pana ajunge la voi apare in romania.si nici nu mai dai bani pe transport si alte alea

15. #475 SP
    Și dacă nu ajunge în România?!?

16. #476 SP
    daca nu apare sa fie sanatosi , nu mai cumpar si gataiau niste jocuri de ps3 si trece anu...sau iau xbox si la revedere

17. #477 SP
    Eu nu mai am ps3-ul, ma mai joc pe vita pana ajunge next gen dar nici foarte mult sa nu astept . Oricum, voi rămâne cu shopto

18. #478 SP
    eu inca il am.momentan prinde praf, dar daca nu apare 4 in romania il voi mai folosi.

19. #479 SP
    Member Ramon's Avatar
    Hm, de la few days s-a ajuns la cateva saptamani? Pentru ca nu cred ca vorbim despre acelasi lucru.

In primul rand, pe Shopto nu se gaseste Mega bundle. Poate tu ai intrebat referitor la Mega bundle, si cum nu il au nici ei inca la preorder, au zis ca la 2 saptamani dupa.

In al doilea rand, bundle-ul cu Killzone si atat, la care majoritatea am facut preorder pe Shopto, ar trebui sa ajunga la few days after, si nu 1-2 saptamani.

20. #480 SP
    eu sper sa va ajunga comenzile cat mai repede, sa postati pareri despre consola, dar deja vad ca lumea intra in panica,ma intreb ce se intampla daca' consola nu ajunge la a few days after...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 145 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 74 124 ... LastLast