te-ai scos, ai sa fii printre primii care vor testa consola de pe acest forum.mai ai rabdare?![]()
te-ai scos, ai sa fii printre primii care vor testa consola de pe acest forum.mai ai rabdare?![]()
am facut plata benevol si pre-order este din data de 18 octombrie
---------- Post added 06-11-2013 at 20:37 ----------
Raspuns de la shopto .
I have checked your account and I can can confirm that we have received payment and that you will receive a email to confirm this shortly, we will ship these orders in time for the UK release day and unfortunately we do not guarantee release date delivery for overseas customers.
Killzone Mega Bundle 2 week delay in EU? Germany and Finland named already by website - NeoGAF
Rage Quit Cast
Vin vesti din toata Europa potrivit carora PS4 Mega Bundle + KZ Shadow Fall ar intarzaia pana la mijlocul lunii decembrie.
Poate cineva cu user pe shopto sa intrebe daca e valabil si pentru UK? Deocamdata e confirmat pentru Spania, Germania, Portugalia etc.
Totodata, nu stiu ce inseamna "mega bundle" si daca e acelasi cu cel comandat de noi la shopto - PS4+KZ+1 year PS+.
Incet dar sigur consolele astea devin un fel de Fata Morgana...
Nu este acelasi lucru, mega bundle este acel pachet cu 2 controllere, camera si Killzone.
In UK, sau cel putin la Amazon UK, nu o sa fie aceasta amanarea: PS4 Killzone Mega Bundle Delayed In European Territories, But Not In UK
un raspuns primit azi de la shopto
this should be with you within 1-2 weeks of the original release date.
Adica? 1-2 saptamani dupa data de lansare?? Ce fel de transport ai ales la comanda? E vorba de bundle Killzone?
@naz - panic mode ON! Poti intreba despre comenzile noastre? Sunt facute la interval de cateva ore si identice dpdv al transpotului.
Poate nu au băgat de seama ca ai ales transportul ala cel mai scump. Zic asta, pentru ca același răspuns mi l-au dat și mie, doar ca nu m-am panicat pentru ca am ales transportul basic.
daca nu apare sa fie sanatosi , nu mai cumpar si gataiau niste jocuri de ps3 si trece anu...sau iau xbox si la revedere
Eu nu mai am ps3-ul, ma mai joc pe vita pana ajunge next gen dar nici foarte mult sa nu astept. Oricum, voi rămâne cu shopto
Hm, de la few days s-a ajuns la cateva saptamani? Pentru ca nu cred ca vorbim despre acelasi lucru.
In primul rand, pe Shopto nu se gaseste Mega bundle. Poate tu ai intrebat referitor la Mega bundle, si cum nu il au nici ei inca la preorder, au zis ca la 2 saptamani dupa.
In al doilea rand, bundle-ul cu Killzone si atat, la care majoritatea am facut preorder pe Shopto, ar trebui sa ajunga la few days after, si nu 1-2 saptamani.
eu sper sa va ajunga comenzile cat mai repede, sa postati pareri despre consola, dar deja vad ca lumea intra in panica,ma intreb ce se intampla daca' consola nu ajunge la a few days after...
Bookmarks