Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 30 of 145 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 80 130 ... LastLast
Results 581 to 600 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #581 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Chesterb, eu pe ShopTo plătesc mereu prin PayPal. Am renunțat la plata directa tocmai din cauza 3D Secure-ului.

2. #582 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    chill out! domnul sickchild are o pauza lunga a.k.a. ban

Rugaminte, cand mai intalniti asemenea situatii apasati butonul de report post, asa putem sa identificam "problemele" mult mai rapid.

3. #583 SP
    Member chesterb's Avatar
    Solved. I guess...

"Hi Razvan,

I have looked into this and I would allowing the payment to be taken automatically by us when we process these items and this will resolve this issue.

Regards
    Tris"

4. #584 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    cred ca altex ne face o surpriza, am vazut ca acum scrie pe site la consola ca e in stok...pana acum nu scria...scria doar data de lansare... posibil sa ne faca vreo surpriza pe 29 ...

5. #585 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Eu vad ca tot 29.11.2013 scrie...

6. #586 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Scrie ca e pe stoc, comanda mea e deja in curs de procesare, probabil pe 15 noiembrie face deja shipping la ele

P.S. Acum fara gluma dar tin minte ca azi vara gadget-talk.ro zicea de altex ca vor avea consola pe data de 15 noiembrie

L.E. Consola Sony PlayStation 4 la precomanda de la Altex - Gadget Talk Romania | Tehnologia la control

Scaraoschi ajute sa fie asa

L.E. #2 Intradevar acum nu mai apare ca find pe stoc, probabil au gresit sau le-au intrat pe stoc si s-au grabit sa updateze site-ul, sper sa greseasca si sa trimita o consola si la nenea.
    Attached Images Attached Images image1.jpg image2.jpg

7. #587 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Scrie ca e pe stoc, comanda mea e deja in curs de procesare, probabil pe 15 noiembrie face deja shipping la ele

P.S. Acum fara gluma dar tin minte ca azi vara gadget-talk.ro zicea de altex ca vor avea consola pe data de 15 noiembrie

L.E. Consola Sony PlayStation 4 la precomanda de la Altex - Gadget Talk Romania | Tehnologia la control

Scaraoschi ajute sa fie asa

L.E. #2 Intradevar acum nu mai apare ca find pe stoc, probabil au gresit sau le-au intrat pe stoc si s-au grabit sa updateze site-ul, sper sa greseasca si sa trimita o consola si la nenea.
    Mie imi apare COMANDA FINALIZATA.

8. #588 SP
    Aia inseamna ca ar fi trebuit sa o ai deja acasa.

9. #589 SP
    Member ViBy's Avatar
    Naz e normal sa apara asa. La toti apare asa de cand au facut update la site. Oricum te vor suna cu una sau doua zile inainte. Am vorbit cu baietii de la Altex si au zis ca nu sunt sanse sa livreze consola pe 29 noiembrie. Eu oricum sunt FOARTE multumit de serviciile oferite de Altex.
    Buna ziua,

Data de lansare a consolei PlayStation 4 intradevar va fi in data de 29 noiembrie 2013, insa nu avem un raspuns exact daca va fi in stoc in data de lansare, insa veti fi contactat de catre un operator online Altex inainte de data de lansare in cazul in care acesta va intra in stoc .

Multumim

10. #590 SP
    Normal? Si atunci la minde de ce apare comanda in derulare si nu finalizata?

11. #591 SP
    Member ViBy's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Normal? Si atunci la minde de ce apare comanda in derulare si nu finalizata?
    Nu stiu de ce la tine apar asa. Dar eu toate comenzile le am asa trecute si am mai avut precomenzi la ei care tot asa apareau. Sunt sigur ca in baza lor de date apare altfel ! In legatura cu eroarea postata de tine mai sus, in care aparea consola ca fiind in stoc, te anunt ca si ieri la fel a fost. E o eroare generata de ei din greseala, sunt 100% sigur .

12. #592 SP
    Discutie intre mine si altex> [...] daca aveti informatii noi referitoare la acest produs, v-as fi recunoscator. Ma intereseaza cam cand preconizati ca veti onora comenzile, deoarece as vrea sa stiu daca ma indrept spre alt site, din afara tarii, din pacate. Astept raspunsul dumneavoasta. Va multumesc anticipat.
    Raspunsul>Buna ziua, Nu avem o data concreta penmtru a va putea comunica.
    Cu respect
    Sorin Apostolescu

13. #593 SP
    Member the_fool2k's Avatar
    Pentru cei interesati, am vorbit cu cei de la shopto si le-am cerut despre statusul precomenzii de acolo.

1. When do you estimate to dispatch this order ? I live in Romania, European Union.

2. When will you charge my credit card ?

3. I have selected as delivery method TNT - Economy: how fast will it arrive in Romania, which type of transportation will it use and will it arrive at my house or at the local postal office ?

4. How fast will it arrive using TNT - Global Express ? Are there any other differences for this option ?

Thanks ! about 9 hours ago
    andy posted:

Hi *****,

1. I can confirm all pre-orders will be dispatched Thursday 21st

2. We will charge approximately one week before launch

3. This generally takes 3-5 working days for delivery. I would suggest to contact TNT Romania for information on how this is delivered to you.

4. This will usually be 2-3 working days.

Regards,
    Andy

14. #594 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    eu incep sa cred din ce in ce mai tare ca o sa avem consola pe rafturile din Ro prin decembrie

mie nu-mi plac minunile astea de comenzi prin Amazon si alte nebunii, ma duc in market sau emag , domo , altex..etc si iau ce-mi trebuie.

inca sper de bine

15. #595 SP
    Super info. Thx the_fool2k.
    Ce nu înțeleg de ce va cenzurați numele atunci când va răspunde staff-ul shopto?

16. #596 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by the_fool2k View Post
    Pentru cei interesati, am vorbit cu cei de la shopto si le-am cerut despre statusul precomenzii de acolo.

1. When do you estimate to dispatch this order ? I live in Romania, European Union.

2. When will you charge my credit card ?

3. I have selected as delivery method TNT - Economy: how fast will it arrive in Romania, which type of transportation will it use and will it arrive at my house or at the local postal office ?

4. How fast will it arrive using TNT - Global Express ? Are there any other differences for this option ?

Thanks ! about 9 hours ago
    andy posted:

Hi *****,

1. I can confirm all pre-orders will be dispatched Thursday 21st

2. We will charge approximately one week before launch

3. This generally takes 3-5 working days for delivery. I would suggest to contact TNT Romania for information on how this is delivered to you.

4. This will usually be 2-3 working days.

Regards,
    Andy

Multumesc pentru informatii.
    Acum ar fi interesant daca altcineva le-ar pune exact aceleasi intrebari pentru a vedea daca raspunsurile sunt identice sau nu.

@naz - ii stresam iar?

17. #597 SP
    Stresati-i de mâine ca au terminat programul. Parca au pana la 18. 20 ora noastră. Ii voi întreba și eu mâine dar nu strica sa fie mai mulți. Doar sa nu răspundă tot Andy

18. #598 SP
    Member chesterb's Avatar

PS4 amanat la emag pana in primul trimestru a lui 2014

Dăm cop- paste întrebărilor?

LE: Am dat copy-paste ^_^

19. #599 SP
    Nu prea ar fi indicat

20. #600 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    Multumesc pentru informatii.
    Acum ar fi interesant daca altcineva le-ar pune exact aceleasi intrebari pentru a vedea daca raspunsurile sunt identice sau nu.

@naz - ii stresam iar?
    Sigur, maine de dimineata le trimit un mesaj.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 145 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 80 130 ... LastLast