Chesterb, eu pe ShopTo plătesc mereu prin PayPal. Am renunțat la plata directa tocmai din cauza 3D Secure-ului.
Chesterb, eu pe ShopTo plătesc mereu prin PayPal. Am renunțat la plata directa tocmai din cauza 3D Secure-ului.
chill out! domnul sickchild are o pauza lunga a.k.a. ban
Rugaminte, cand mai intalniti asemenea situatii apasati butonul de report post, asa putem sa identificam "problemele" mult mai rapid.
Solved. I guess...
"Hi Razvan,
I have looked into this and I would allowing the payment to be taken automatically by us when we process these items and this will resolve this issue.
Regards
Tris"
cred ca altex ne face o surpriza, am vazut ca acum scrie pe site la consola ca e in stok...pana acum nu scria...scria doar data de lansare... posibil sa ne faca vreo surpriza pe 29 ...:D
Eu vad ca tot 29.11.2013 scrie...
Scrie ca e pe stoc, comanda mea e deja in curs de procesare, probabil pe 15 noiembrie face deja shipping la ele :evil:
P.S. Acum fara gluma dar tin minte ca azi vara gadget-talk.ro zicea de altex ca vor avea consola pe data de 15 noiembrie
L.E. Consola Sony PlayStation 4 la precomanda de la Altex - Gadget Talk Romania | Tehnologia la control
Scaraoschi ajute sa fie asa
L.E. #2 Intradevar acum nu mai apare ca find pe stoc, probabil au gresit sau le-au intrat pe stoc si s-au grabit sa updateze site-ul, sper sa greseasca si sa trimita o consola si la nenea.
Aia inseamna ca ar fi trebuit sa o ai deja acasa.
Naz e normal sa apara asa. La toti apare asa de cand au facut update la site. Oricum te vor suna cu una sau doua zile inainte. Am vorbit cu baietii de la Altex si au zis ca nu sunt sanse sa livreze consola pe 29 noiembrie. Eu oricum sunt FOARTE multumit de serviciile oferite de Altex.
Quote:
Buna ziua,
Data de lansare a consolei PlayStation 4 intradevar va fi in data de 29 noiembrie 2013, insa nu avem un raspuns exact daca va fi in stoc in data de lansare, insa veti fi contactat de catre un operator online Altex inainte de data de lansare in cazul in care acesta va intra in stoc .
Multumim
Normal? Si atunci la minde de ce apare comanda in derulare si nu finalizata?
Nu stiu de ce la tine apar asa. Dar eu toate comenzile le am asa trecute si am mai avut precomenzi la ei care tot asa apareau. Sunt sigur ca in baza lor de date apare altfel ! In legatura cu eroarea postata de tine mai sus, in care aparea consola ca fiind in stoc, te anunt ca si ieri la fel a fost. E o eroare generata de ei din greseala, sunt 100% sigur .
Discutie intre mine si altex> [...] daca aveti informatii noi referitoare la acest produs, v-as fi recunoscator. Ma intereseaza cam cand preconizati ca veti onora comenzile, deoarece as vrea sa stiu daca ma indrept spre alt site, din afara tarii, din pacate. Astept raspunsul dumneavoasta. Va multumesc anticipat.
Raspunsul>Buna ziua, Nu avem o data concreta penmtru a va putea comunica.
Cu respect
Sorin Apostolescu
Pentru cei interesati, am vorbit cu cei de la shopto si le-am cerut despre statusul precomenzii de acolo.
1. When do you estimate to dispatch this order ? I live in Romania, European Union.
2. When will you charge my credit card ?
3. I have selected as delivery method TNT - Economy: how fast will it arrive in Romania, which type of transportation will it use and will it arrive at my house or at the local postal office ?
4. How fast will it arrive using TNT - Global Express ? Are there any other differences for this option ?
Thanks ! about 9 hours ago
andy posted:
Hi *****,
1. I can confirm all pre-orders will be dispatched Thursday 21st
2. We will charge approximately one week before launch
3. This generally takes 3-5 working days for delivery. I would suggest to contact TNT Romania for information on how this is delivered to you.
4. This will usually be 2-3 working days.
Regards,
Andy
eu incep sa cred din ce in ce mai tare ca o sa avem consola pe rafturile din Ro prin decembrie :D
mie nu-mi plac minunile astea de comenzi prin Amazon si alte nebunii, ma duc in market sau emag , domo , altex..etc si iau ce-mi trebuie.
inca sper de bine :D
Super info. Thx the_fool2k.
Ce nu înțeleg de ce va cenzurați numele atunci când va răspunde staff-ul shopto? :)
Stresati-i de mâine ca au terminat programul. Parca au pana la 18. 20 ora noastră. Ii voi întreba și eu mâine dar nu strica sa fie mai mulți. Doar sa nu răspundă tot Andy :))
Dăm cop- paste întrebărilor? :lol:
LE: Am dat copy-paste ^_^
Nu prea ar fi indicat :))