Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 145 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 82 132 ... LastLast
Results 621 to 640 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #621 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Am observat

2. #622 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Mi-au raspuns si mie... pe 28 le trimit. Insa nu imi mai vine sa cumpar fara garantie cand vad atatea probleme... Nici PS3 nu a avut asemenea probleme in ziua lansarii.

3. #623 SP
    Member valentin2007's Avatar
    V-ați panicat toți, știți ca de ceea ce va e frica nu scăpați Anyway, fiecare face ce crede de cuviință

4. #624 SP
    Banned reus's Avatar
    nu cumparati, se strica

5. #625 SP
    Member the_fool2k's Avatar
    Acum nu stiu ce sa aleg :
    1. Bbundle ps4+killzone+ps+ de la shopto care ajunge pana pe 6 dec, pret 430 lire
    2. Bundle Amazon ps4+killzone+fifa+controller suplimentar+ps camera 470, Dar care nu stiu cand ajunge.

6. #626 SP
    Banned reus's Avatar
    varianta a doua

7. #627 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by reus View Post
    nu cumparati, se strica
    Ai lucrat macar o zi din viata ta ca sa stii ce inseamna sa dai 2300 lei si sa se strice in 2 zile? Mie nu prea imi vine sa rad.

8. #628 SP
    In legatura cu problemele raportatemi se par exagerări : sunt 2 cazuri ign si kotaku cu probleme ale mufei . Tipul de pe twitch am inteles ca a scos alimentarea in timpul downloadului apoi ca a scos hdd in timp ce consola era aprinsă. Pare dubios.

Ca sa citez useri de pe reddit... This guy is a f***** moron.

Deci pana nu apar probleme generalizate , asa cum a fost Rrod, Nu mi-as face probleme.

9. #629 SP
    Banned reus's Avatar
    am lucrat am patit si asa , dar nu cu o consola, si nu in 2 zile ci in 6.de aia ai garantie.daca se strica il dai la reparat, da e frustrant dar, asta e.

10. #630 SP
    Member chesterb's Avatar
    Aceleași întrebări:
    Hi Razvan,

1.All PS4 pre-orders will be dispatched on the 28th of November.

2. we will begin processing around 7-1 days before the item released. We require all cards on the system to be 3D secure. if your card is not, we will not be able to accept it and therefore, will not be able to take payment off of it.

3. this will take around 3-5 days for delivery and will be delivered to your house.

Regards,
    James

11. #631 SP
    Member palflo's Avatar
    un raspuns de la shopto azi
    Hi Dan,

I have looked into this and I can confirm that we will be shipping these items for the UK release date and this will arrive with you in 3-5 from dispatch for economy overseas delivery

Regards
    Tris

12. #632 SP
    Member sinnombree07's Avatar
    Am primit un mail de la amazon.co.uk daca vreau sa imi schimb precomanda ps4 cu trei noi limited edition bundle offers, si am ales ps4 bundle killzone, a mai primit cineva mail de la ei?

13. #633 SP
    Member dtancu's Avatar
    Toti cei care au comandat de pe amazon.co.uk.
    Citeste threadul.

14. #634 SP
    Member sinnombree07's Avatar
    imi cer scuze , dar bundle astea se lanseaza in data de 29 sau inainte de craciun? ca eu am anulat precomanda si am facut una noua

15. #635 SP
    Member Ramon's Avatar
    Eu mi-am facut swap la preorder-ul de la shopto, adaugand si NFS Rivals pe langa Killzone care e inclus.

Mentionez ca data preorderului s-a pastrat, pentru cei care vor sa faca si ei.

16. #636 SP
    Mie mi-au zis ca nu se poate face swap, ca sunt sold out pt lansare. Sper sa nu iti fi pierdut consola la lansare.

17. #637 SP
    Member Ramon's Avatar
    Am schimbat:
    1. Bundle-ul cu Killzone
    cu
    2. Bundle-ul cu Killzone + NFS Rivals

Preorder date a ramas la fel, 7 octombrie. Chiar a si scris inainte de swap ca se mentine queue-ul. Practic e aceeasi consola + inca un joc, nu e ca si cum ar fi o cutie speciala ca la Mega Bundle.

Probabil tu vorbesti de alte cazuri, cu alte bundle-uri sau consola fara killzone.

18. #638 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by ViBy View Post
    Naz e normal sa apara asa. La toti apare asa de cand au facut update la site. Oricum te vor suna cu una sau doua zile inainte. Am vorbit cu baietii de la Altex si au zis ca nu sunt sanse sa livreze consola pe 29 noiembrie. Eu oricum sunt FOARTE multumit de serviciile oferite de Altex.
    Mda... mi-au dat degeaba senzatii tari astia de la Altex... cu comanda lor finalizata la PS4. Eu inteleg ca-si fac update la site... dar sa mai te si minta cu "comanda finalizata" mi se pare aiurea rau. Romania... tara tuturor posibilitatilor

19. #639 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    @MonkY: Daca te duci la sectiunea Comenzile mele si dai click pe numarul comenzii ar trebui sa scrie "In asteptare". Cred ca pentru ei, mesajul Comanda finalizata inseamna ca au receptionat comanda sau ceva de genul.

20. #640 SP
    Member Imperatore's Avatar
    `Comanda in derulare` si mai precis, asa apare la mine

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 145 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 82 132 ... LastLast