Am observat
Mi-au raspuns si mie... pe 28 le trimit. Insa nu imi mai vine sa cumpar fara garantie cand vad atatea probleme... Nici PS3 nu a avut asemenea probleme in ziua lansarii.
V-ați panicat toți, știți ca de ceea ce va e frica nu scăpațiAnyway, fiecare face ce crede de cuviință
Acum nu stiu ce sa aleg :
1. Bbundle ps4+killzone+ps+ de la shopto care ajunge pana pe 6 dec, pret 430 lire
2. Bundle Amazon ps4+killzone+fifa+controller suplimentar+ps camera 470, Dar care nu stiu cand ajunge.
In legatura cu problemele raportatemi se par exagerări : sunt 2 cazuri ign si kotaku cu probleme ale mufei . Tipul de pe twitch am inteles ca a scos alimentarea in timpul downloadului apoi ca a scos hdd in timp ce consola era aprinsă. Pare dubios.
Ca sa citez useri de pe reddit... This guy is a f***** moron.
Deci pana nu apar probleme generalizate , asa cum a fost Rrod, Nu mi-as face probleme.
am lucrat am patit si asa , dar nu cu o consola, si nu in 2 zile ci in 6.de aia ai garantie.daca se strica il dai la reparat, da e frustrant dar, asta e.
Aceleași întrebări:
Hi Razvan,
1.All PS4 pre-orders will be dispatched on the 28th of November.
2. we will begin processing around 7-1 days before the item released. We require all cards on the system to be 3D secure. if your card is not, we will not be able to accept it and therefore, will not be able to take payment off of it.
3. this will take around 3-5 days for delivery and will be delivered to your house.
Regards,
James
un raspuns de la shopto azi
Hi Dan,
I have looked into this and I can confirm that we will be shipping these items for the UK release date and this will arrive with you in 3-5 from dispatch for economy overseas delivery
Regards
Tris
Am primit un mail de la amazon.co.uk daca vreau sa imi schimb precomanda ps4 cu trei noi limited edition bundle offers, si am ales ps4 bundle killzone, a mai primit cineva mail de la ei?
imi cer scuze , dar bundle astea se lanseaza in data de 29 sau inainte de craciun? ca eu am anulat precomanda si am facut una noua![]()
Eu mi-am facut swap la preorder-ul de la shopto, adaugand si NFS Rivals pe langa Killzone care e inclus.
Mentionez ca data preorderului s-a pastrat, pentru cei care vor sa faca si ei.
Mie mi-au zis ca nu se poate face swap, ca sunt sold out pt lansare. Sper sa nu iti fi pierdut consola la lansare.
Am schimbat:
1. Bundle-ul cu Killzone
cu
2. Bundle-ul cu Killzone + NFS Rivals
Preorder date a ramas la fel, 7 octombrie. Chiar a si scris inainte de swap ca se mentine queue-ul. Practic e aceeasi consola + inca un joc, nu e ca si cum ar fi o cutie speciala ca la Mega Bundle.
Probabil tu vorbesti de alte cazuri, cu alte bundle-uri sau consola fara killzone.
@MonkY: Daca te duci la sectiunea Comenzile mele si dai click pe numarul comenzii ar trebui sa scrie "In asteptare". Cred ca pentru ei, mesajul Comanda finalizata inseamna ca au receptionat comanda sau ceva de genul.![]()
Bookmarks