Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 51 of 145 FirstFirst ... 41 49 50 51 52 53 61 101 ... LastLast
Results 1,001 to 1,020 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #1001 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Ar fi tentanta o precomanda la gamestore.hu daca chiar primesc vineri consolele si pe marti undeva sa le avem si noi acasa, nu stiu daca sa mai astept dupa domo sau nu. Daca domo aduc consolele tot din Ungaria probabil le vor avea si ei undeva prin data de 3-4 decembrie, le-am mai trimis un mail sa vedem poate au vesti noi.

2. #1002 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Ar fi tentanta o precomanda la gamestore.hu daca chiar primesc vineri consolele si pe marti undeva sa le avem si noi acasa, nu stiu daca sa mai astept dupa domo sau nu. Daca domo aduc consolele tot din Ungaria probabil le vor avea si ei undeva prin data de 3-4 decembrie, le-am mai trimis un mail sa vedem poate au vesti noi.
    cand primesti ceva pls posteaza ca si eu astept informatii de prin alte parti (edigital de ex pe care i-am intrebat daca vor avea suficient stoc pentru toate precomenzile, daca aduc si bundle-uri si daca nu cumva livreaza mai devreme ca sa am consola pe 13). nu ma grabesc sa le confirm celor de la gamestore si o s-o fac numai daca ajung la concluzia ca nu am alta varianta sa obtin consola anul asta. oricum e timp pana luni.

PS diferenta (pe langa probabil cea de pret) ar fi ca DOMO o sa dea sigur 24 de luni garantie. gamestore da numai 12.

3. #1003 SP
    Junior Member becham_ro's Avatar
    eu mi l-am precomandat pe data de 8 noiembrie de la shopto. Ieri mi l-am platit si astazi mi-l trimit pe tnt . Dureaza intre 4 si 7 zile mi-au zis baietii de la shopto. Am ales varianta economa de la tnt. Astazi o sa primesc si tracking number pentru el. Inca ceva am cumparat bundle killzone. Cine este interesat pot vinde killzone sigilat . Nu joc decat COD. Va tin la curent.

4. #1004 SP
    Member sinnombree07's Avatar
    eu din cate stiu cei care au facut precomanda pana in noiembrie primesc acum consola si dupa 1 noiembrie pana de craciun primesc , ma bucur pt t ca ai primit si tracking number asa repede.

5. #1005 SP
    Junior Member becham_ro's Avatar
    Eu aseara i-am sunat si i-am pus sa imi verifice comanda si au zis ca e platita si ca astazi imi da trackingul. Cand am facut eu precomanda pe 8 noiembrie erau destule in stock pentru precomanda. Dupa la vreo saptamana au bagat anuntul cu cei care isi fac precomanda o primesc de craciun. Probabil au avut cereri mari. Eu ma incadrez in primul val.

6. #1006 SP
    Member palflo's Avatar
    Quote Originally Posted by becham_ro View Post
    Eu aseara i-am sunat si i-am pus sa imi verifice comanda si au zis ca e platita si ca astazi imi da trackingul. Cand am facut eu precomanda pe 8 noiembrie erau destule in stock pentru precomanda. Dupa la vreo saptamana au bagat anuntul cu cei care isi fac precomanda o primesc de craciun. Probabil au avut cereri mari. Eu ma incadrez in primul val.
    cei care au facut precomanda la shopto dupa data de 14 noiembrie o primesc dupa craciun

7. #1007 SP
    Member valentin2007's Avatar
    It's gonna be a loooong day @ shopto

8. #1008 SP
    Member palflo's Avatar
    ziua de azi o sa fie lunga cat cele 6 luni de cand astept

9. #1009 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Status: Preparing for Dispatch

10. #1010 SP
    Member sinnombree07's Avatar
    pai inseamna ca la mine consola ar trebui sa o am sambata cu TNT expres cu toate ca nu am primit nici un mail cu tracking , nici nu ma mai gandesc ca deja o iau razna

11. #1011 SP
    Member felixxx's Avatar
    TNT nu livreaza sambata. Daca ai TNT express si iti pleaca azi consola, maine ar trebui sa ajunga in Bucuresti.

12. #1012 SP
    Member palflo's Avatar
    Quote Originally Posted by sinnombree07 View Post
    pai inseamna ca la mine consola ar trebui sa o am sambata cu TNT expres cu toate ca nu am primit nici un mail cu tracking , nici nu ma mai gandesc ca deja o iau razna
    nu mai exista tnt expres toate comenzile se vor livra cu tnt global economy

13. #1013 SP
    Quote Originally Posted by Tekken View Post
    Status: Preparing for Dispatch

De unde?

14. #1014 SP
    Member palflo's Avatar
    de unde ??

15. #1015 SP
    Panic mode: ON

16. #1016 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Amazon UK, pachetul cu KZ, dualshock aditional si camera.

17. #1017 SP
    Junior Member maivorbim's Avatar
    pentru cine vrea sa-si amortizeze rapid investitia

18. #1018 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    muricans, gotta love em

19. #1019 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    @shoptoers: eu nu inteleg cum naiba ni se spune ca nu mai au express delivery, pe cand lui Felix i-au trimis saptamana trecuta Xbox One cu aceasta modalitate de transport. E o masura de precautie pe care o iau in cazul in care nu ajunge in 2 zile?

20. #1020 SP
    Habar n-am, se poate. eu am plătit de la început economy.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 51 of 145 FirstFirst ... 41 49 50 51 52 53 61 101 ... LastLast