Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 101 of 145 FirstFirst ... 51 91 99 100 101 102 103 111 ... LastLast
Results 2,001 to 2,020 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #2001 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    De ce sa sara? Toate s-au vandut la pretul oficial dat de Sony la lansari.

2. #2002 SP
    Junior Member Gandomyr's Avatar
    Așa zic și eu. De ce să sară? Am făcut o singură precomandă (la emag) acum 5 luni. Mă aștept să o primesc pe 29 ianuarie (cu o marjă de eroare de 1-2 zile, dar la cât am așteptat ce mai contează?) și să plătesc pe ea 1799 lei. Nu văd de ce ar fi altfel.

3. #2003 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by mentorica View Post
    Sare pretul cand se lanseaza oficial in ro
    Cand se lansează oficial nu au cum sa depăşească acel pret

4. #2004 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Cand se lansează oficial nu au cum sa depăşească acel pret
    Gasesc astea o metoda sa ridice pretul . Si la unguri sa lansat oficial .

5. #2005 SP
    Member CataPuscas's Avatar

PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

La unguri s-au vandut toate din cate am inteles. Astia de la gamestore cred ca iarasi o sa aduca de altundeva. Probabil din Brazilia la ce pret are Si cum s-a mai zis, un magazin mare, care se respecta, nu ridica pretul de retail stabilit de Sony.

6. #2006 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    in Brazilia e 1800E in magazine..hehehehe..

7. #2007 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    ar putea sa sara doar daca sunt modificari majore de curs pana atunci (de ex. 4.7-4.8 RON la EUR). de ex, la un curs de 4.8 pretul consolei sare de la 1800 la 1920. riscul major insa este disponibilitatea. daca ungurii care au avut teoretic lansarea oficiala ieri nu au avut stoc destul, m-as mira sa avem noi pe 29 ianuarie. in ianuarie, prioritare vor fi pietele mari din europa de est in care nu s-au livrat destule console luna asta, ceea ce ma face sa cred ca promisiunile retailerilor nostri in legatura cu stocul sunt la fel de serioase ca acum cateva luni cand ziceau ca incearca sa aiba console in stoc pe 29 noiembrie sau in prima jumatate a lui decembrie. in concluzie, tineti de precomenzi daca le-ati facut din timp si cand vine momentul sa va sune pentru confirmare fiti siguri ca nu ratati apelul.

8. #2008 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Acuma vin din Ungaria, am trecut pe la Media Markt in Debrecen. Nici urma de jocuri de PS4, ce sa mai zic de consola, nici nu au mirosito.

9. #2009 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Well...sa vedem ce o fi pe la noi in Romanica cand se lanseaza ( daca... )

10. #2010 SP
    Junior Member xbox 360's Avatar
    La fel si eu, am fost astazi la Szeged si nu am gasit nimic la Auchan, Media Markt si Tesco.

11. #2011 SP
    Junior Member razzv's Avatar
    Pretul va fi 1800 de lei. A fost anuntat oficial cand au anuntat si data lansarii.

12. #2012 SP
    Junior Member Ghassan's Avatar
    A mai vorbit cineva cu DOMO si stie care e treaba ? Sau cu EVOMAG ?

---------- Post added 15-12-2013 at 14:34 ----------

Eu i-am sunat de vreo 10 ori (domo) . M-au tinut vreo 20 de minute la telefon ca nu e nici un operator disponibil . Le-am trimis si vreo 3 mailuri. Mie mi-au spus ca in 15-20 primesc consola sigur ...

13. #2013 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by Ghassan View Post

Eu i-am sunat de vreo 10 ori (domo) . M-au tinut vreo 20 de minute la telefon ca nu e nici un operator disponibil . Le-am trimis si vreo 3 mailuri. Mie mi-au spus ca in 15-20 primesc consola sigur ...
    Nu primesc nimic ... Este o abureala tipic romaneasca sa tina clienti pana pe 29 ian 2014.

14. #2014 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Quote Originally Posted by Ghassan View Post

eu unu nu mas increde in cuvantul lor asa am stat si eu dupa ei macar daca erau sinceri apucam sa o cumpar si eu de la unguri cand era 2200 lei si acum o butonam
    In fine dp multi nervi si cautari am gasit si eu pe cineva care mio trimite din it ,marti cica ajunge sper sa nu fie vreo problema ,ne auzim atunci cu primele impresii

15. #2015 SP
    Banned tacconi's Avatar
    Ghassan ti-a spus si luna sau macar anul?

16. #2016 SP
    Junior Member baad newz's Avatar
    Domo nu aduce nimic.Am vorbit eu ieri cu ei.Din nou. Nici Flanco nu le aduce pana pe 29 ianuarie .

17. #2017 SP
    Junior Member Ghassan's Avatar
    Mi-au spus ca o aduc in Decembrie 2013

---------- Post added 15-12-2013 at 17:17 ----------

Eh, ramane sa dau o fuga pana in Debrecen . Stiti cumva daca gasesc pe acolo sa nu ma duc degeaba ?

18. #2018 SP
    Banned tacconi's Avatar
    Bai nene eu nu mai inteleg nimic.. e haos total, unii zic ca au vb cu reprezentant al unui magazin si ca au raspuns in 2 saptamani iar alt user are raspunsul total opus! Eu cred ca pana in martie nu vedem ps4 la noi in magazine.. mai intai trebuie sa fie piata unde exista ps store saturata..

19. #2019 SP
    Junior Member baad newz's Avatar
    Gresesti.Am vorbit eu acum 5 minute in magazin si au zis ca nu vedem deloc in 2014.Ca noua ne aduc ultimii.Sa ne saturam.Vor da 2 console de om dar din 2015.Doamne cand citesc unele postari de aici imi vine sa ma arunc de la 2.Ma abtin ca nu vreau sa fiu banat.Am contul de prea mult timp ca sa fac vreo prostie acum

20. #2020 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Cred ca ai gresit ani...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 101 of 145 FirstFirst ... 51 91 99 100 101 102 103 111 ... LastLast