ce sa-ti trimita daca nu mai au nimic in stock. niste.... ordinari
backorder - a customer order that cannot be filled when presented, and for which the customer is prepared to wait for some time. (A backorder is an order that is currently not in stock or cannot be shipped. The order is still placed, in case the order will become available.)
Consolele de pe stoc s-au terminat, cam asta inseamnasi va trebui sa aşteptaţi dupa un nou stoc
niste idioti ordinari si mie mi-au bagat-o in backorder si apare doar cancel preorder nu mai apare paid ?? la voi cum apare ?
A avut precomanda mai din timp sau nu exista un motiv evident pentru asta? Bănuiesc că îi veti bombarda pe shopto azi. Banii au fost luati de pe card?
Felix are mai multe comenzi la ei, dar nu cred ca asta este motivul. Comanda o are din septembrie parca spunea. Nu am așteptat sa ia ei banii de pe card, am plătit toți în avans.
nu este corect ce se intampla asta inseamna discriminare la unu trimite vezi doamne ca are mai multe comenzi la ei iar ceilalti pauza eu le cer la shopto despagubire
da o sa-i bubui nu este posibil nici un fel de instiintare sa ne explice ce sa intamplat eu cred ca nu au terminat de procesat precomenzile iar de azi nu mai aveau cum sa tina consolele la precomanda ca azi este lansarea si nu se mai numeste preorder se numeste order asta este parerea mea
Ne primim banii înapoi dacă dam cancel comenzii. Nu asta era problema. Problema e ca nu am primit ce am dorit/platit
ma asteptam de la altii, dar nu de la shopto. bagati un ticket, sa nu fie o eroare de sistem. eu zic sa asteptati confirmarea lor inainte sa anulati.
Bookmarks