Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 80 of 145 FirstFirst ... 30 70 78 79 80 81 82 90 130 ... LastLast
Results 1,581 to 1,600 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #1581 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by gug View Post
    Ai dreptate ca nu le poti cere sa răspundă instant.

Legat de anulare comanda eu i-am anunțat imediat după ce a venit mail cu majorarea de preț.
    Atunci nu ai de ce sa iti faci griji

2. #1582 SP
    Member sinnombree07's Avatar
    Cred ca maine dau cancel la precomanda de pe shopto ca vad ca tot backorder e si am si facut precomanda de o luna si platita sa numai aud de ei

3. #1583 SP
    Junior Member becham_ro's Avatar
    Eu zic mai bine sa deschizi un tichet din ala sau sa ai suni sa ati dea comanda la procesat. Ca mai stai inca 7 zile dupa refund. In astea 7 zile eu zic ca o primesti de la ei. cum crezi tu oricum. eu o am la processing de vineri si astazi am primit raspunsul asta:

Hi ...,

I can confirm that we are looking to start shipping shortly. Once shipped you will be notified by email right away.

Regards,
    Andy

4. #1584 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Astia la DOMO zic ca aduc consola in 3-15 zile lucratoare daca o comanzi (asa o fi?)
    sun maine sa vad daca mi-o aduc pana de craciun

5. #1585 SP
    Quote Originally Posted by becham_ro View Post
    Eu zic mai bine sa deschizi un tichet din ala sau sa ai suni sa ati dea comanda la procesat. Ca mai stai inca 7 zile dupa refund. In astea 7 zile eu zic ca o primesti de la ei. cum crezi tu oricum. eu o am la processing de vineri si astazi am primit raspunsul asta:

Hi ...,

I can confirm that we are looking to start shipping shortly. Once shipped you will be notified by email right away.

Regards,
    Andy
    am dat la tichet de m-am saturat numai zic telefoane cate am dat si nimik , ma las la mana mea si mai comanda la unguri cred azi o sa primesc un maill de la curier sper

6. #1586 SP
    Member palflo's Avatar
    TNT lucreaza si sambata si duminica!! vineri era in Northampton Hub iar acum este in Nuernberg Hub a parcurs deja jumate din distanta
    Distanta dintre Nuernberg hub si Bucuresti este de 1609 km si poate fi parcursa in aproximativ 16 ore si 43 minute.

---------- Post added 02-12-2013 at 10:19 ----------

Quote Originally Posted by sinnombree07 View Post
    am dat la tichet de m-am saturat numai zic telefoane cate am dat si nimik , ma las la mana mea si mai comanda la unguri cred azi o sa primesc un maill de la curier sper
    eu zic sa nu te grabesti pentru ca banii nu-i baga pe card la tine o sa-i bage in contul shopto si cumperi altceva de ei faci cum vrei gandeste de 10 ori si fa odata bine decat sa te grabesti si sa iti para rau

7. #1587 SP
    Junior Member tr0ubl3's Avatar
    Quote Originally Posted by palflo View Post
    TNT lucreaza si sambata si duminica!! vineri era in Northampton Hub iar acum este in Nuernberg Hub a parcurs deja jumate din distanta
    Distanta dintre Nuernberg hub si Bucuresti este de 1609 km si poate fi parcursa in aproximativ 16 ore
    Da, dar din pacate jumatatea asta este 800 de km prin rromanica... tu pui o medie de 100km/h ori asta e viteza de masina mica... si pe autostrazi. Cand intri in ro se duce draq tot calculu. E posibil sa dureze mai mult sa ajunga de la granita pana in bucurdistan decat tot drumul pana la granita.
    Oricum, cred ca mai trece prin cel putin un hub sau doua pana ajunge la noi.
    Cand ajung la birou sun si eu la tnt sa vad daca e economy sau express...

8. #1588 SP
    Member palflo's Avatar
    Quote Originally Posted by tr0ubl3 View Post
    Da, dar din pacate jumatatea asta este 800 de km prin rromanica... tu pui o medie de 100km/h ori asta e viteza de masina mica... si pe autostrazi. Cand intri in ro se duce draq tot calculu. E posibil sa dureze mai mult sa ajunga de la granita pana in bucurdistan decat tot drumul pana la granita.
    Oricum, cred ca mai trece prin cel putin un hub sau doua pana ajunge la noi.
    Cand ajung la birou sun si eu la tnt sa vad daca e economy sau express...
    de la granita o ia pe craiova se ajunge mai repede
    nu mai suna ca este economy eu am platit expres si tot cu economy vine mi-au dat banii inapoi dif.

9. #1589 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Pe siteul TNT da o eroare daca e accesat linkul direct de pe shopto. Tu cum ai primit acel AWB/tracking number?

Asa apare: No consignments matched your search criteria.

10. #1590 SP
    Junior Member tr0ubl3's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    Pe siteul TNT da o eroare daca e accesat linkul direct de pe shopto. Tu cum ai primit acel AWB/tracking number?

Asa apare: No consignments matched your search criteria.
    O sa primesti un mail de la consignment.notification cu consignament number.
    La mine a venit pe la 7 seara. Depinde cand au aia pick-up time si cand il baga in sistem.

11. #1591 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Mai e cineva pe aici cu comanda de la shopto în procesare? În afara de mine

12. #1592 SP
    Member Andrei260191's Avatar
    A ajuns si la mine in sfarsit consola!

13. #1593 SP
    A ajuns si a mea . Cutia era desfacuta ( avea certificatul de garantie in cutie pus ) .

14. #1594 SP
    Junior Member maivorbim's Avatar
    Super! trebuie sa ajunga si a mea pe la pranz. Functioneaza totul in regula?

15. #1595 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Spor la butonat

16. #1596 SP
    Quote Originally Posted by maivorbim View Post
    Super! trebuie sa ajunga si a mea pe la pranz. Functioneaza totul in regula?
    Totul in regula

17. #1597 SP
    Quote Originally Posted by palflo View Post
    Distanta dintre Nuernberg hub si Bucuresti este de 1609 km si poate fi parcursa in aproximativ 16 ore si 43 minute.

---------- Post added 02-12-2013 at 10:19 ----------

eu zic sa nu te grabesti pentru ca banii nu-i baga pe card la tine o sa-i bage in contul shopto si cumperi altceva de ei faci cum vrei gandeste de 10 ori si fa odata bine decat sa te grabesti si sa iti para rau
    pai eu vreau bani pe card nu in contu lor , si nu pot sa ii mai recuperez banii daca ii sun si le zic ca vreau banii inapoi?

18. #1598 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Ce gelos sunt acum pe unii (joke) Sa-i butonati cat mai mult.Sa-i folositi cu sanatate.

A mea cred ca ajunge Miercuri.Din state a fost trimis pe 20,si cred ca la vama noastra au prea multe colete.Nu-i bai ca vine asa tarziu,important este sa fie totul in regula.

Miercuri ne intalnim in Killzone SF

19. #1599 SP
    Quote Originally Posted by sinnombree07 View Post
    pai eu vreau bani pe card nu in contu lor , si nu pot sa ii mai recuperez banii daca ii sun si le zic ca vreau banii inapoi?
    Poti recupera banuti stai linistit ( deschide un tiket ) dar o sa dureze

20. #1600 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Quote Originally Posted by mentorica View Post
    A ajuns si a mea . Cutia era desfacuta ( avea certificatul de garantie in cutie pus ) .
    Ai putut verifica pachetul ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 80 of 145 FirstFirst ... 30 70 78 79 80 81 82 90 130 ... LastLast