Atunci nu ai de ce sa iti faci griji :)
Cred ca maine dau cancel la precomanda de pe shopto ca vad ca tot backorder e si am si facut precomanda de o luna si platita sa numai aud de ei:(
Eu zic mai bine sa deschizi un tichet din ala sau sa ai suni sa ati dea comanda la procesat. Ca mai stai inca 7 zile dupa refund. In astea 7 zile eu zic ca o primesti de la ei. cum crezi tu oricum. eu o am la processing de vineri si astazi am primit raspunsul asta:
Hi ...,
I can confirm that we are looking to start shipping shortly. Once shipped you will be notified by email right away.
Regards,
Andy
Astia la DOMO zic ca aduc consola in 3-15 zile lucratoare daca o comanzi (asa o fi?)
sun maine sa vad daca mi-o aduc pana de craciun
TNT lucreaza si sambata si duminica!! vineri era in Northampton Hub iar acum este in Nuernberg Hub a parcurs deja jumate din distanta :))
Distanta dintre Nuernberg hub si Bucuresti este de 1609 km si poate fi parcursa in aproximativ 16 ore si 43 minute.
---------- Post added 02-12-2013 at 10:19 ----------
eu zic sa nu te grabesti pentru ca banii nu-i baga pe card la tine o sa-i bage in contul shopto si cumperi altceva de ei faci cum vrei gandeste de 10 ori si fa odata bine decat sa te grabesti si sa iti para rau
Da, dar din pacate jumatatea asta este 800 de km prin rromanica... tu pui o medie de 100km/h ori asta e viteza de masina mica... si pe autostrazi. Cand intri in ro se duce draq tot calculu. E posibil sa dureze mai mult sa ajunga de la granita pana in bucurdistan decat tot drumul pana la granita.
Oricum, cred ca mai trece prin cel putin un hub sau doua pana ajunge la noi.
Cand ajung la birou sun si eu la tnt sa vad daca e economy sau express...
Pe siteul TNT da o eroare daca e accesat linkul direct de pe shopto. Tu cum ai primit acel AWB/tracking number?
Asa apare: No consignments matched your search criteria.
Mai e cineva pe aici cu comanda de la shopto în procesare? În afara de mine :(
A ajuns si la mine in sfarsit consola!
A ajuns si a mea . Cutia era desfacuta ( avea certificatul de garantie in cutie pus ) .
Super! :) trebuie sa ajunga si a mea pe la pranz. Functioneaza totul in regula?
Spor la butonat :)
Ce gelos sunt acum pe unii (joke) :)) Sa-i butonati cat mai mult.Sa-i folositi cu sanatate.
A mea cred ca ajunge Miercuri.Din state a fost trimis pe 20,si cred ca la vama noastra au prea multe colete.Nu-i bai ca vine asa tarziu,important este sa fie totul in regula.
Miercuri ne intalnim in Killzone SF :P