Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 95 of 145 FirstFirst ... 45 85 93 94 95 96 97 105 ... LastLast
Results 1,881 to 1,900 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #1881 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    Am sunat azi la Ventumgames si mi-au zis ca nu e inca disponibila consola si ca inca nu stiu nici ei exact cand o sa o primeasca. Edigital FTW then.

2. #1882 SP
    Junior Member zombor1980's Avatar
    o intrebare..am deja ps4 si nu stiu cum sa imi activez din psn cele 14 zile de free PSN Plus..nu imi accepta detaliile cardului..stie careva cum? multumesc.

3. #1883 SP
    Member Ares's Avatar
    a comandat cineva din buc. ps4 de pe gamestore.hu?
    va intreb ptr ca eu am facut comanda acum 2 zile si .....atat,am primit imediat un mail in care s-a inregistrat comanda,dar de atunci nik..nik... la voi cate zile a durat si cu ce firma de curierat ati primit?

multumesc

4. #1884 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Trebuie sa le mai dai un mail sa confirmi comanda, sau sa ii suni.

5. #1885 SP
    Member chesterb's Avatar
    @ares eu am comandat luni, marti am primit mail de la TCE Holding, miercuri sms și joi a ajuns.
    Luni imediat după ce am comandat le-am trimis un mail în care am întrebat dacă mai au consola pe stoc.

6. #1886 SP
    Member Ares's Avatar
    am dat si eu un mail acum,ati primit reply la el? imi vine sa-i sun dar nu au dispecere decat in limba maghiara )

---------- Post added 06-12-2013 at 12:50 ----------

am primit mail acum
    Buna ziua
    Din pacate nu avem pe stoc momentan Ps4
    O data aproximativa a stocului disponibil este data de 10 dec.

Cu stima
    Gamestore

wtf?!!?!?!?!?!

7. #1887 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    PS4 in stoc la Amazon UK.

---------- Post added 06-12-2013 at 13:05 ----------

Mda... s-au si vandut.

8. #1888 SP
    Member Ares's Avatar
    mda.....se vand toate de peste tot

9. #1889 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by Ares View Post
    mda.....se vand toate de peste tot
    Le poti da email sa te anunte cand au in stoc .

10. #1890 SP
    Member Ares's Avatar
    vinde cineva ps4?

cumpar

11. #1891 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    În romania nu se gasesc nicaieri momentan?

12. #1892 SP
    Member caine_rau's Avatar
    Nu, sau cel putin nu cred. De aici vreau si eu sa mi iau. Nici o sansa. Astora nu le plac banii

13. #1893 SP
    Member flightcrank's Avatar
    am gasit in Italia PS4 varianta simpla la 400E,si acolo sunt liste de asteptare,stocuri 0.La mediagalaxi/altex nu mai aduc in decembrie,ramane pt 29 ianuarie.

14. #1894 SP
    Member Ares's Avatar
    Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    În romania nu se gasesc nicaieri momentan?
    pana pe data de 29.01.2014 nu aduce nimeni( sau nu cred) dar sigur iti pot spune ca emag,domo,altex/mediafas nu aduc(am vb cu ei la tel si mereu aceleasi abureli de manual). ar fi o minune sa aduca,dar nu cred. asa ca sfatul meu este ca daca vrei o consola fa-ti comanda afara.

stima

15. #1895 SP
    Junior Member Andrei1411's Avatar
    Salutare din nou! Am scos consola din acel suport facut in mobilierul de sub tv si nu mai este asa zgomotoasa insa nu mai da foarte bine acolo unde am pus-o iar acel loc special de consola se vede urat asa gol, asa ca ma gandesc sa cumpar un cooler de laptop si sa o pun tot acolo. Ce ziceti o fi bine? Ma gandesc sa nu ii ia din putere faptul ca va fi conectat tot timpul prin usb. Am incercat sa caut un cooler cu alimentare la priza dar nu am gasit nimic.

16. #1896 SP
    Junior Member Al3x_nike's Avatar
    Am si eu o intrebare pentru cei ce au tv-uri Samsung Smart conectate la console. Voi jucati cu modul game activat/ dezactivat? ( sistem -> general -> mod joc). Eu am un Samsung diagonala 47 model D7000 si este o diferenta destul de mare... cand activez modul joc se misca mult mai bine, dispare definitiv lagul dar calitatea graficii este mai slaba, o diferenta destul de mare, in schimb cu modul game dezactivat se vede foarte frumos dar este o diferenta mare la cum se misca, lag. Problema asta o am de cand aveam xbox 360 iar acum cu ps4 este la fel. Orice parere si sfat este binevenita!
    Multumesc!

17. #1897 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Eu recomand game mode on și ceva setări personalizate pentru culoare, contrast etc. Diferența in lag este prea mare să stai cu el dezactivat. Plus, te vei obișnui după o zi sau două.

18. #1898 SP
    Junior Member tr0ubl3's Avatar
    Quote Originally Posted by Al3x_nike View Post
    Am si eu o intrebare pentru cei ce au tv-uri Samsung Smart conectate la console. Voi jucati cu modul game activat/ dezactivat? ( sistem -> general -> mod joc). Eu am un Samsung diagonala 47 model D7000 si este o diferenta destul de mare... cand activez modul joc se misca mult mai bine, dispare definitiv lagul dar calitatea graficii este mai slaba, o diferenta destul de mare, in schimb cu modul game dezactivat se vede foarte frumos dar este o diferenta mare la cum se misca, lag. Problema asta o am de cand aveam xbox 360 iar acum cu ps4 este la fel. Orice parere si sfat este binevenita!
    Multumesc!
    Salut.

In modul de joc tv-un nu mai face nici o procesare pe imagine si de aceea se misca mult mai rapid. El varsa direct in led ce ii zice ps-ul si asa dispare lagul.
    Asta e cel mai evident la fps-uri din cate am observat eu. Mai ales in multyplayer cand lagul chiar conteaza

19. #1899 SP
    gmn
    Junior Member gmn's Avatar
    Sorry daca s-a mai raspuns, mi-e destul de greu sa urmaresc topic-ul, dar pana la urma, toate magazinele din Romania vor aduce dupa data lansarii? Chiar si Domo, care la precomanda se jurau ca aduc in decembrie, desi li se spunea ca lansarea in .ro e anul viitor?

20. #1900 SP
    Junior Member Randalff's Avatar
    Quote Originally Posted by CataPuscas View Post
    Am sunat azi la Ventumgames si mi-au zis ca nu e inca disponibila consola si ca inca nu stiu nici ei exact cand o sa o primeasca. Edigital FTW then.

Cand primeste edigital ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 95 of 145 FirstFirst ... 45 85 93 94 95 96 97 105 ... LastLast