Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 93 of 145 FirstFirst ... 43 83 91 92 93 94 95 103 143 ... LastLast
Results 1,841 to 1,860 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #1841 SP
    Junior Member orez's Avatar
    Buna seara, astazi am primit si eu consola de la vecinii din vest. De 2 ore imi spune fifa 14 installing in progress si cateodata imi mai da si cate o eroare. Ma poate ajuta cineva? Stima

2. #1842 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Ce eroare primesti?Eventual,spune-mi numarul erorii si poate te pot ajuta.

3. #1843 SP
    O singura data, CE-34632-8, iar dupa aceea ramane blocat la 00:02 installation progress

4. #1844 SP
    Junior Member Mausika's Avatar

5. #1845 SP
    Si ei sunt fara solutii..asteapta un update toti cei de acolo

6. #1846 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Quote Originally Posted by orez View Post
    O singura data, CE-34632-8, iar dupa aceea ramane blocat la 00:02 installation progress
    Poftim : Solution to PS4's FIFA 14 'CE-34632-8' error - Gamereactor UK

7. #1847 SP
    Junior Member vmbobo88's Avatar
    Quote Originally Posted by Mausika View Post
    Vmbobo88 uite mesajul primit Attachment 211720

Aha si eu mi-am anulat comanda ca fraierul de la gamestore.hu.
    Nici nu stiu ce sa fac, garantia am inteles ca-i internationala... adica , dar am vazut la unii baieti faza cu ambalajul si m-au cam "intors din drum" , daca tot dau un ban , macar sa nu am naiba probleme dupa aceea....

8. #1848 SP
    Junior Member Urssul's Avatar
    Buna seara, astazi am primit si eu consola de la vecinii din vest. De 2 ore imi spune fifa 14 installing in progress si cateodata imi mai da si cate o eroare. Ma poate ajuta cineva? Stima
    Tu ai downloadat fifa 14 de pe ps store? Sau ai dvd-ul

9. #1849 SP
    Junior Member becham_ro's Avatar
    Maine dimineata imi ajunge prima consola de la unguri. Am primit sms de la ei asta seara

10. #1850 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    e diferenta mare intre fifa ps4 si ps3 ?
    daca imi iau ps4 cu killzone dp gamestore hu ma costa peste 2300 +fifa 14 inca 300 ajung la 2600 si din curiozitate ma uitai la xbo uite ce oferta au ptr el http://www.gamestore.hu/productlist....e&type=console
    orikm am mers cu ps inca de la ps1 asa ca merg tot cu el

11. #1851 SP
    Member palflo's Avatar
    cine este interesat de killzone shadow fall de ps4 il vand

12. #1852 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Te rog, nu umple toate threadurile de pe aria asta cu faptul ca vinzi un joc. Fa thread pe aria dedicata.

13. #1853 SP
    Member palflo's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Te rog, nu umple toate threadurile de pe aria asta cu faptul ca vinzi un joc. Fa thread pe aria dedicata.
    ok ma scuzi stimabile domn

14. #1854 SP
    Va foarte multumesc baieti, am rezolvat cu fifa 14, am dvd-ul. Va astept la fifa 14 si killzone. Psn id : grish334

15. #1855 SP
    Banned asperas's Avatar
    Quote Originally Posted by 077danyel View Post
    e diferenta mare intre fifa ps4 si ps3 ?
    daca imi iau ps4 cu killzone dp gamestore hu ma costa peste 2300 +fifa 14 inca 300 ajung la 2600 si din curiozitate ma uitai la xbo uite ce oferta au ptr el Microsoft Xbox 360, X360, Playstation 3, PS3, PC, Konzol bolt, szervíz - GAMEstore
    orikm am mers cu ps inca de la ps1 asa ca merg tot cu el
    Pt varianta next gen Fifa 14 eA a uitat sa introduca si turneele ca si mod de joc..cu alte cuvinte jucati ''fraierilor'' Ultimate Team(o prostie dupa mine acest UT) ca asa vrem noi..! Bravo eA

16. #1856 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Am primit si eu consola ieri la pranz comandata tot din hu.Am luat pachetul cu Killzone si Fifa 14.Toate bune si frumoase.Mi-am facut cont nou pe Uk sa beneficiez de cele 14 zile de PSN+ si imi cere sa bag si datele de pe card,dar sa fie card de uk.Teapa nu pot sa ma joc online ca nu am cum.Ma strangeam si eu niste banuti astea 2 saptamani sa imi faceam pe un an abonament la PSN+.Azi trebuie sa iau card neaparat ca pentru mine daca nu pot sa ma joc online e ca si cum n-as avea consola

17. #1857 SP
    Junior Member Urssul's Avatar
    Va foarte multumesc baieti, am rezolvat cu fifa 14, am dvd-ul. Va astept la fifa 14 si killzone. Psn id : grish334
    Cum ai rezolvat problema cu fifa 14?

18. #1858 SP
    gug
    Junior Member gug's Avatar
    Quote Originally Posted by Yanciu View Post
    Am primit si eu consola ieri la pranz comandata tot din hu.Am luat pachetul cu Killzone si Fifa 14.Toate bune si frumoase.Mi-am facut cont nou pe Uk sa beneficiez de cele 14 zile de PSN+ si imi cere sa bag si datele de pe card,dar sa fie card de uk.Teapa nu pot sa ma joc online ca nu am cum.Ma strangeam si eu niste banuti astea 2 saptamani sa imi faceam pe un an abonament la PSN+.Azi trebuie sa iau card neaparat ca pentru mine daca nu pot sa ma joc online e ca si cum n-as avea consola
    Eu mi-am facut cont pe US si adaug fonduri prin PayPal. Pe UK iesi mai scump.

19. #1859 SP
    Member BlueLightning's Avatar
    Eu unul recomand cont de UK pt PS Plus (jocurile oferite gratis erau mult mai bune decat cele din US pe PS3, ma gandesc ca traditia se pastreaza) si cont de US daca vrei sa cumperi jocurile in format digital(60$ vs 70 euro, e clar ce sa alegi).

Cat despre consola mea...mai sunt 15 zile pana o primesc can't wait!

20. #1860 SP
    Member dtancu's Avatar
    Singura problema la cont de US e multiplayerul, au servere dedicate separate de regula.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 93 of 145 FirstFirst ... 43 83 91 92 93 94 95 103 143 ... LastLast