Buna seara, astazi am primit si eu consola de la vecinii din vest. De 2 ore imi spune fifa 14 installing in progress si cateodata imi mai da si cate o eroare. Ma poate ajuta cineva? Stima
Buna seara, astazi am primit si eu consola de la vecinii din vest. De 2 ore imi spune fifa 14 installing in progress si cateodata imi mai da si cate o eroare. Ma poate ajuta cineva? Stima
O singura data, CE-34632-8, iar dupa aceea ramane blocat la 00:02 installation progress
Aha si eu mi-am anulat comanda ca fraierul de la gamestore.hu.
Nici nu stiu ce sa fac, garantia am inteles ca-i internationala... adica , dar am vazut la unii baieti faza cu ambalajul si m-au cam "intors din drum" , daca tot dau un ban , macar sa nu am naiba probleme dupa aceea....
Maine dimineata imi ajunge prima consola de la unguri. Am primit sms de la ei asta seara![]()
e diferenta mare intre fifa ps4 si ps3 ?
daca imi iau ps4 cu killzone dp gamestore hu ma costa peste 2300 +fifa 14 inca 300 ajung la 2600 si din curiozitate ma uitai la xbo uite ce oferta au ptr el http://www.gamestore.hu/productlist....e&type=console
orikm am mers cu ps inca de la ps1 asa ca merg tot cu el
Te rog, nu umple toate threadurile de pe aria asta cu faptul ca vinzi un joc. Fa thread pe aria dedicata.
Va foarte multumesc baieti, am rezolvat cu fifa 14, am dvd-ul. Va astept la fifa 14 si killzone. Psn id : grish334
Am primit si eu consola ieri la pranz comandata tot din hu.Am luat pachetul cu Killzone si Fifa 14.Toate bune si frumoase.Mi-am facut cont nou pe Uk sa beneficiez de cele 14 zile de PSN+ si imi cere sa bag si datele de pe card,dar sa fie card de uk.Teapa nu pot sa ma joc online ca nu am cum.Ma strangeam si eu niste banuti astea 2 saptamani sa imi faceam pe un an abonament la PSN+.Azi trebuie sa iau card neaparat ca pentru mine daca nu pot sa ma joc online e ca si cum n-as avea consola![]()
Eu unul recomand cont de UK pt PS Plus (jocurile oferite gratis erau mult mai bune decat cele din US pe PS3, ma gandesc ca traditia se pastreaza) si cont de US daca vrei sa cumperi jocurile in format digital(60$ vs 70 euro, e clar ce sa alegi).
Cat despre consola mea...mai sunt 15 zile pana o primesccan't wait!
Bookmarks