Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 45 of 145 FirstFirst ... 35 43 44 45 46 47 55 95 ... LastLast
Results 881 to 900 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #881 SP
    Member palflo's Avatar
    era de asteptat si la domo

---------- Post added 26-11-2013 at 14:36 ----------

Quote Originally Posted by Rasko View Post
    Cu express sau nu? Nici acum nu stiu stimabilii de la shopto?
    cu economy nu cu expres

2. #882 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    Quote Originally Posted by mentorica View Post
    A cazut si la Domo . Ramane Ungaria pentru cei care nu au rabdare sa iasa oficial in Ro .
    Ai ceva informatie pe baza careia spui asta?

3. #883 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    A cazut si la Domo . Ramane Ungaria pentru cei care nu au rabdare sa iasa oficial in Ro .
    De unde ai informatia asta? Ai vorbit azi cu ei?

4. #884 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    De unde ai informatia asta? Ai vorbit azi cu ei?
    Da am vorbit cu ei . O dau cotita " O aducem intre 15-20 dec " " Nu avem imformati exacte de la furnizor " . Daca nu o aduc Domo pe 15-20 slabe sanse am sa astept lansarea oficiala la noi ( iese mai bine la pret ) .

5. #885 SP
    Junior Member Razvanss's Avatar
    Nu imi spune si mie nimeni ce minusuri am daca cumpar PS4 USA version?Dar folosita in RO?

6. #886 SP
    Member rhadoo69's Avatar
    Acum am vazut ca ai spus de unde ai informatia

7. #887 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Eu am aflat (nu pot sa spun de unde dar luati-o ca un zvon) ca asa zisa lansare din Ungaria de pe 13 decembrie este una cat se poate de limitata si asta pentru ca aparent volumul disponibil pentru ei este foarte mic. In aceste conditii, cred ca Altex si DOMO ies din discutie (mai ales daca ar fi avut de gand sa aduca de acolo), insa probabil ca si altii (precum edigital) vor avea probleme cu stocurile (foarte mici sau deloc). Nu avem ce face. Ramane sa asteptam si sa vedem ce se intampla.

8. #888 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    Eu zic sa nu mai tot vorbim fara a avea o baza (informatie oficiala, discutie cu un angajat Domo sau un email).

@palflo, "realitatea" e ca nu stim exact daca o aduce Domo sau nu.

9. #889 SP
    Member palflo's Avatar
    Quote Originally Posted by CataPuscas View Post
    Eu zic sa nu mai tot vorbim fara a avea o baza (informatie oficiala, discutie cu un angajat Domo sau un email).

eu nu am zis nimic de domo nu am dat eu stirea eu am zis ca ma asteptam la asta este strict o parere de-a mea

10. #890 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by CataPuscas View Post

Domo o dau cotita ... Am vorbit cu ei de 2 ori azi ( am primit acelasi raspuns ) .Eu zic sa nu mai ne agitam vine in 2014 la un pret bun . Pana atunci putem sa ne bucuram de PS 3 .

11. #891 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Am vorbit din nou cu persoana pe care o cunosc la Domo(de data asta la telefon), cred ca deja ma urăşte, mi-a spus ca PS4 se va găsi la ei in stoc anul acesta plus ca incepand cu 29 noiembrie-începutul săptămânii viitoare vor comercializa si primele jocuri pt. aceasta consola.
    Domo o dau cotita ... Am vorbit cu ei de 2 ori azi ( am primit acelasi raspuns ) .Eu zic sa nu mai ne agitam vine in 2014 la un pret bun . Pana atunci putem sa ne bucuram de PS 3 .
    Sa inteleg ca ce face "dreapta" nu stie "stanga"? Eu astept sa vad daca sunt adevarate informaţiile primite de mine, daca nu, o sa trag pe cineva de urechi

12. #892 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    important de mentionat.. controllerul va costa 270ron..nu 200 cum il aveau ceI de la altex...sunt curios la ce pret il voi primi daca am precomanda din august

13. #893 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Precomanda iti garantează pretul mai mic, era trecut 269 de la inceput, doar ca scria reducere si adaugat pretul de 199

14. #894 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Daca nu apare dupa Craciun, apare cu siguranţă pe 29-01-2014

15. #895 SP
    Member Ramon's Avatar
    Quote Originally Posted by palflo View Post
    aveti idee cand se proceseaza precomenzile de la shopto ca azi deja suntem in 26 noiembrie si din ce am inteles eu le trimit pe 28 noiembrie ?? pana acum nu am primit nici un mail .
    Dar primim mail cand se schimba statusul in Processing? Ca sa stiu daca verific zilnic pe site degeaba.

16. #896 SP
    Member palflo's Avatar
    Quote Originally Posted by Ramon View Post
    Dar primim mail cand se schimba statusul in Processing? Ca sa stiu daca verific zilnic pe site degeaba.
    da primim mail cand se schimba statusul si ne da awb

17. #897 SP
    Member Ramon's Avatar
    Pai iti da awb de la Processing sau Dispatching? A mea e Paid momentan.

18. #898 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Sunt useri cărora li s-a schimbat doar pe site. Îți dă awb în momentul în care devine completed. După processing adică.

19. #899 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Neogaf:

My orders been packed from shopto now. Just gotta wait til Thursday for it to be sent out

PS: tuturor celor offtopic, v-am dat report. Asta ca sa stiti, nu sunt securist sa ma dau dupa bloc. E enervant sa tot intru pe threadul asta cu inima la gura si sa va citesc aberatiile si frustrarile personale.

20. #900 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Calm!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 45 of 145 FirstFirst ... 35 43 44 45 46 47 55 95 ... LastLast