1 Attachment(s)
PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi
in primul rand va spun o seara buna baieti si fete..... ieri seara am citit pe emag(unde am precomandat ps4 si pe care l-am si platit de vreo 5 luni) ca cica in Romania nu e data oficiala 29 noiembrie. ci ca preconizeaza in primele 3 luni a lui 2014. asta e cam bataie de joc adica am platit de vreo 5 luni cu gandul ca imi soseste pe 29 cand se lanseaza peste tot..... ca ulterior aseara sa citesc si sa imi pice fata.... mai acum o saptamana scria disponibil incepand cu 29 ca acum cateva zile sa modifice in mizsria asta.... nesimtitii puteau anunta din timp sa cumpar de pe amazon... probabil ca luni voi cere banii inapoi.... am sunat si la altex aia nu stiau nimic la domo la fel si Romania face parte din UE ma cam simt jignit de catre Sony..... am sunat si la game-shop.ro si mi-au spus ca chiar daca nu se lanseaza oficial in Romania fac rost de ea pe cai "neoficiale"... in concluzie luni voi anula comanda la emag pt ca au fost nesimtiti sa stea pana in ultima clipa....... voi cum veti proceda ?
Update 22.01.2014: Au inceput sa fie sunati clientii care au facut deja precomanda la eMag si Altex, deci vor incepe livrarile. Cei care nu ati comandat inca, o puteti face prin link-urile de mai jos. Bafta!
Consola Sony PlayStation 4, 500 GB, Neagra - eMag.ro
Consola PlayStation 4 - Altex.ro
Consola PlayStation 4 + joc Killzone - Shadow Fall - Altex.ro