eu am vorbit cu ei telefonic si au zis ca isi cer scuze dar livrarile se vor face doar cu tnt economy eu am platit cu expres si au zis ca diferenta o vor restituii pe card
Da stiu, acelasi lucru mi s-a transmis si mie. Felix, daca citesti, cat te-au taxat pentru Xbox One la transport?
PS: o mare parte dintre neogafers cu preorder la shopto au inceput sa primeasca mailuri de la compania de transport DPD privind tracking number si ora la care le va fi livrata maine.
palflo, valentin2007, voi tot PAID status aveti?
Da frate :( tu?
da si eu la fel pe seara au zis ca vom primi mail cu nr. de awb
Pai si eu tot PAID, da. Chiar sunt curios daca primim AWB diseara.
suntem toti cu PAID sa curga AWB:evil:
La mine e paid de vreo 2 saptamani :))
Și la noi e platita de mult. Ia zi Palflo!
...
lol, deci, cei care mai aveti precomenzi la edigital, va rog sa ii contactati de urgenta. azi de dimineata am primit urmatorul mesaj.
Dumneavoastra sunteti singura persoana din Romania careia colegul meu i-a inregistrat deja comanda pentru consola PlayStation 4.
Va pot asigura faptul ca dumneavoastra veti primi una dintre consolele ce vor ajunge in depozitul nostru pe data de 13 decembrie.
In legatura cu bundle-uri nu va pot da informatii.
in concluzie eu anulez precomanda la gamestore. prefer sa astept 13 decembrie daca tot am siguranta ca imi livreaza edigital. eu am avut o problema cu precomanda la ei. nu se confirmase in sistemul lor si mi-au spus asta cand i-am contactat cu alta intrebare. in concluzie, va sfatuiesc sa ii contactati de urgenta si sa confirmati precomenzile telefonic.
Am facut si eu azi dimineata comanda la edigital. Am primit doar mail de "precomanda activata".
Ma amuza ca sunt cam 3 discutii in paralel pe topicul asta, suntem 3 grupuri diferite: shopto, amazon si ro/hungary
Fiecare cu panica lui :)
Eu nu mai inteleg nimic...i-am sunat si eu acum 5 minute, mi-au spus ca momentan e picat sistemul si ca revin ei cu un telefon. La mine pe edigital.ro apare la prenotari comanda, dar i-am sunat sa verific daca e inregistrata corect si la ei in sistem. Totodata, mi-a reconfirmat ca nu primesc decat in jur de 20 de bucati si nu poate sa imi garanteze ca ma voi incadra in stocul lor.
Hostile, tu cu cine ai vorbit? Eu am vorbit cu un tip mai devreme.
Si eu la fel Valentin tot economy. Cand crezi ca o sa ne ajunga ? mie imi arata paid la precomanda nici mancal processing. Cer scuze acum am citit si vad ca asa apare la toti : ''Paid''. Eu cand am vb ieri cu ei mi-au zis ca astazi le trimit si ca primim si trackingul tot astazi
acelasi raspuns l-am primit si eu,am sunat acum 2 minute.Le vin doar 30 de buc si nr precomenzilor e mare.Eu zic sa nu ne mai agitam ,asteptam ianuarie si cu asta basta.Ce naiba am asteptat noi un an de zile,murim pt 2 luni??!!:))