cu 4games cei din cluj ati incercat?:-? stiu ca le aduc pe 13 dec . eu cu ei vorbisem initial dar pana la urma m-am decis cu shopto....
cu 4games cei din cluj ati incercat?:-? stiu ca le aduc pe 13 dec . eu cu ei vorbisem initial dar pana la urma m-am decis cu shopto....
eu o sa ma risc si ii astept pe ei sa livreze asa ca diseara sun la gamestore si anulez.
la 4games ala din cluj e 2199 doar consola...
e pretul pus la misto deocamdata. Am sunat si or sa bage niste bundleuri in urmatoarele zile. stiu ca le aduc sigur pe 13 cel tarziu asta va pot spune sigur.
Se pare ca la edigital precomanda nu inseamna nimic. Daca faci precomanda te anunta cand e pe stoc si atunci trebuie sa mai faci o comanda online. WTF?
Raspuns shopto acum 5 minute (nothing new anyway)
I have looked into this and this order will enter processing later today and you will receive a dispatch email to confirm this.
Regards
Tris
Hmm... nu imi apare nimic la sectiunea Comenzi: "Inca nu aveti o comanda plasata".
Sa mai fac una? :))
Mie imi apare. Cel mai bine ar fi sa-i suni.
Data Număr comandă Total Status Detalii
2013. noiembrie 18 XXXXXXX 1 904.19 Lei Comandă confirmată Vizualizare detalii
Cam acelasi lucru mi-au raspuns si mie cei de la edigital....Attachment 211265
voi cand ati inregistrat precomenzile? eu am facut-o acum 10 zile. probabil ca intre timp nu mai confirma pentru ca vor avea stoc mic sau sincer sa fiu nu stiu ce se intampla. cred ca cel mai bine ar fi sa-i sunati.
Eu am facut precomanda pe 25 noiembrie.
Eu tot pe 25 noiembrie am facut comanda si tot nu imi apare nimic la comenzi. Imi apare in schimb la prenotari.
We have been made aware that some customers have received a text/e-mail from DPD in error advising their PlayStation 4 is out for delivery today (28th November).
This information is not correct and all PS4 consoles will be shipped today for delivery on Friday's official release date (UK mainland only). While out of our hands our sincere apologies for this error and any inconvenience caused.
Please note that tracking numbers provided are correct and you will be able to track your parcel via the DPD website later this evening.
Regards, The ShopTo Team
Cei de la ventumgames au spus ca vor primi consola pana pe 15.Attachment 211270
aveti vreo veste de la shopto , astia ne tin pana in ultima clipa :wall:
mai pe seara o sa primim AWB cred :(
Dar spuneau ca la transportul economy este "no tracking" . Deci, despre ce vorbim?!?
https://secure.shopto.net/help/parceltracking