Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 91 of 145 FirstFirst ... 41 81 89 90 91 92 93 101 141 ... LastLast
Results 1,801 to 1,820 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #1801 SP
    Member cipvas's Avatar
    Am primit si eu consola de la unguri. Slava Domnului !
    Varianta cu Killzone. Cutia cu consola era pusa in alta cutie mai mare impreuna cu BF4. Nu inteleg cine a impachetat tot...nu tu folie cu bule, nu tu protectie...nimic. Ca si cum ai pune un pachet de tigari intr-o cutie goala de PS4. Se balangane de colo-colo. Tot in cutia mare mai era aruncat si jocul BF4 si un adaptor de priza UK-EU.
    Sper sa nu fie probleme cu ea(inca nu am probat-o ca sunt la servici).
    Ce nu mai inteleg eu...de ce vine cutia desigilata? Si mai toti care au primit consola de la unguri s-au plans de problema asta. Ce-i drept, in cutie toate sunt la locul lor in pungulite. Iar factura cu garantia era pusa in cutia mare, nicidecum in cutia cu PS4. E posibil ca in cutia originala cu PS4 sa fi fost garantia originala de la firma de unde le-au luat ungurii si le-au oprit la ei.
    Multumesc mult pe acesta cale consolegame.ro si tuturor colegilor forumisti, caci datorita lor am aflat de site-ul unguresc si am reusit sa am si eu consola in timp util.

2. #1802 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    @cipvas, eu am vorbit cu cei de la gamestore pe tema asta. Cica vine desigilata pentru ca ei citesc/verifica seria consolei pentru certificatu de garantie.

3. #1803 SP
    Junior Member maivorbim's Avatar
    Quote Originally Posted by cipvas View Post
    Am primit si eu consola de la unguri. Slava Domnului !
    Varianta cu Killzone. Cutia cu consola era pusa in alta cutie mai mare impreuna cu BF4. Nu inteleg cine a impachetat tot...nu tu folie cu bule, nu tu protectie...nimic. Ca si cum ai pune un pachet de tigari intr-o cutie goala de PS4. Se balangane de colo-colo. Tot in cutia mare mai era aruncat si jocul BF4 si un adaptor de priza UK-EU.
    Sper sa nu fie probleme cu ea(inca nu am probat-o ca sunt la servici).
    Ce nu mai inteleg eu...de ce vine cutia desigilata? Si mai toti care au primit consola de la unguri s-au plans de problema asta. Ce-i drept, in cutie toate sunt la locul lor in pungulite. Iar factura cu garantia era pusa in cutia mare, nicidecum in cutia cu PS4. E posibil ca in cutia originala cu PS4 sa fi fost garantia originala de la firma de unde le-au luat ungurii si le-au oprit la ei.
    Multumesc mult pe acesta cale consolegame.ro si tuturor colegilor forumisti, caci datorita lor am aflat de site-ul unguresc si am reusit sa am si eu consola in timp util.
    Nu s-a plans nimeni ca era deschisa cutia. La mine au deschis-o ca sa imi puna garantia. Si la mine a venit intr-o cutie mare, impreuna cu un controller suplimentar. Nici la mine nu a avut protectie, dar vad ca nu a patit nimic. Responsabilii cu impachetarea au fost inconstientii de la TCE Romania...

4. #1804 SP
    Member cipvas's Avatar
    A, inca o chestie. Pe langa pachetul PS4+Killzone am luat si Battlefiled 4 pt PS4. Carcasa si manualul jocului sunt in maghiara. Sper ca nu e si jocul...
    A mai luat cineva jocuri de la ei?

5. #1805 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    La mine nici pana acuma nu a venit curierul chiar daca am primit SMS ieri...traiasca Cargus.

6. #1806 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Si mie mi-a venit in jur de ora 3 ieri, eventual suna-i.

7. #1807 SP
    Member cipvas's Avatar
    Si la mine a venit mai greu, dar din cate am inteles sunt foarte aglomerati din cauza comenzilor de black friday.

8. #1808 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar

Angry

A mai comandat cineva recent de la Gamestore.hu? Am comanda facuta ieri la 8 si nici pana acum nu mi-au trimis/ confirmat nimic. DAMN

9. #1809 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Eu am plasat comanda luni. Marti (ieri) am primit sms-ul cu confirmarea ca mi se va livra astazi. Nu am primit-o inca, Cargus nu stie sa-mi spuna la ce ora vine curierul, insa (aparent) ajunge sigur astazi. Eu le-am si scris doua randuri celor de la gamestore.hu, dupa ce am plasat comanda, solicitandu-le o estimare de livrare si mi-au raspuns in aceeasi seara ca a plecat deja spre mine.

10. #1810 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Mi-a ajuns si mie acum juma de ora, la fel si la mine cutia de PS4 era intr-o alta cutie mai mare fara nici un fel de ambalaj de protectie in jur, sper sa fie totul ok, deseara o testez deabia ca is la servici si eu.
    Cutia de PS4 era deschisa si la mine, probabil ca sa bage jocul Killzone inauntru, habar n-am, garantia era afara in cutia mare, Consola e Made in China.
    Doamne Ajuta!
    Bafta si voua celorlalti care o asteptati inca, sa va ajunga cu bine.

11. #1811 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    A mai comandat cineva recent de la Gamestore.hu? Am comanda facuta ieri la 8 si nici pana acum nu mi-au trimis/ confirmat nimic. DAMN
    Daca scrie "Procesare" ar trebui ca diseara, in jur de 18-19, sa primesti mailul de la firma de curierat din Ungaria.

12. #1812 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Daca scrie "Procesare" ar trebui ca diseara, in jur de 18-19, sa primesti mailul de la firma de curierat din Ungaria.
    Nu cred ca are vreo legatura statusul comenzii de pe site cu situatia reala. Eu am contactat deja Cargus si mi-au confirmat ca azi ajunge la mine, am numar de AWB etc, insa pe gamestore.ro tot in stadiul de "procesare" este "precomanda" mea. In schimb, on a funny note, check the "SING OUT" button. I just loooooove singing out loud .

13. #1813 SP
    Member chesterb's Avatar
    Știți cumva dacă ar trebui să primim și AWB de la gamestore.hu? Deocamdată am primit doar un număr de referință.

14. #1814 SP
    Suna la Cargus sa iti dea.

15. #1815 SP
    Member chesterb's Avatar
    Și le zic numărul de referință?

16. #1816 SP
    Member cipvas's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Mi-a ajuns si mie acum juma de ora, la fel si la mine cutia de PS4 era intr-o alta cutie mai mare fara nici un fel de ambalaj de protectie in jur, sper sa fie totul ok, deseara o testez deabia ca is la servici si eu.
    Cutia de PS4 era deschisa si la mine, probabil ca sa bage jocul Killzone inauntru, habar n-am, garantia era afara in cutia mare, Consola e Made in China.
    Doamne Ajuta!
    Bafta si voua celorlalti care o asteptati inca, sa va ajunga cu bine.
    Nu cred ca au desigilat cutiile ca sa puna Killzone inauntru. La urma urmei e bundle PS4+Killzone. Asa trebuie sa fie. Scrie si pe joc "A nu se vinde separat".

17. #1817 SP
    Quote Originally Posted by chesterb View Post
    Și le zic numărul de referință?
    Eu le-am zis doar numele.

18. #1818 SP
    Member chesterb's Avatar
    Am sunat. Mi-au zis că nu a ajuns coletul încă la ei.
    Mulțumeac frumos.

19. #1819 SP
    Junior Member vmbobo88's Avatar
    Imi spune si mie cineva , care mai sunt sansele sa gasesc acum o consola pe undeva ? Sau cand as putea sa-mi cumpar cat mai curand o consola ps4 ... si de unde ?

Cu respect Vlad Bogdan .

20. #1820 SP
    Junior Member Urssul's Avatar
    Quote Originally Posted by vmbobo88 View Post
    Imi spune si mie cineva , care mai sunt sansele sa gasesc acum o consola pe undeva ? Sau cand as putea sa-mi cumpar cat mai curand o consola ps4 ... si de unde ?

Cu respect Vlad Bogdan .
    Gamestore.hu foarte propti , poti si sa ii suni dar dupa ora 3 cand este o femeie care vb romaneste, si dai comanda . Eu azi am dat comanda ,au pe stoc decat ps4 varianta killzone ..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 91 of 145 FirstFirst ... 41 81 89 90 91 92 93 101 141 ... LastLast