Se poate sa fie de la coruperea de save files. Users report PlayStation 4 error corrupting save files | Joystiq
Incearca sa-i dai din settings "Initialize PS4" si sa formatezi tot.Poate ai noroc. Bafta multa.
Se poate sa fie de la coruperea de save files. Users report PlayStation 4 error corrupting save files | Joystiq
Incearca sa-i dai din settings "Initialize PS4" si sa formatezi tot.Poate ai noroc. Bafta multa.
azi m-au sunat baieti de la altex daca mai este valabila precomanda ca aduc ps4, cei cu precomenzi la altex o sa primiti consolele![]()
Imi poate spune cineva daca voi da comanda de consola ps4 simpla .. zilele aceastea .. se poate sa o aduca saptamana viitoare sau cel tarziu peste 2 saptamani ?![]()
azi am primit si eu consola de la altex. chiar in aceste momente descarc battlefield 4. am si jucat prima misiune din campanie. pana acum nu am probleme. Slava Domnului![]()
Am fost sunat astăzi de Altex pentru PS4 only si am întrebat si de Bundle. Au spus ca primesc 200 bucati si nu garantează ca vor fi onorate toate comenzile la Mega Bundle.
Eu am zis ca nu mai astept si am luat var simpla + controller + camera si ii mai puțin cu 70 lei ca var Mega Bundle, dar pierzi Killzone.
In alta ordine de idei camera care vine in Bundle nu are clip, deci nu o poti pune pe TV, iar un clip costa cam 70 lei.
aha .. pai poate mai prind si eu o consola .. poate la altex sau emag .. domo cine stienever too late
![]()
Buna seara, eu am dat comanda la altex ieri la ora17 azi la ora 14 o aveam la ușa super pro!!!
Astazi am comandat si platit si eu, la Altex. Va anunt daca dau vreun semn maine. Momentan vad ca este comanda "In asteptare", ceea ce ma face sa cred ca nici nu s-au uitat peste ea, desi comanda este data pe la 14:30.
Pt cei carora le-a venit deja de la Altex: Primim cele 14 zile trial la PS+ sau s-a terminat perioada cand se dadeau?
Bookmarks