Garantia este de 2 ani, un an este garantie internationala si un an il suporta magazinul, adica Emag, Altex, Flanco, etc!
Garantia este de 2 ani, un an este garantie internationala si un an il suporta magazinul, adica Emag, Altex, Flanco, etc!
Am primit consola azi de la Altex , comanda am facut-o pe la mijlocul lui Iunie. Toate bune si frumoase prin cutie , manual in Limba Romana , inclusiv cele despre PSN Store ... acuma sa vedem daca baieti in sfarsit o sa lase access si din RO.
Trebuie sa ai un certificat de garantie in limba romana. Conform legii, garantia comercială in România este de doi ani.
Emag la intrebarea mea despre precomanda facuta la ei:"Salut Calin, consola va intra in stoc dupa 29 ianuarie" .
A venit si la mine de vreo 30 de minute, doar ca e plina de condens, o mai las vreo ora ca sa nu am vreo surpriza. Nemo expres mi-a livrat-o.
Am o intrebare ..pe partea dreapta a consolei in lateral, pe mijloc am o usoara curbura, e normal ? Asa aveti toti?
Si mie mi-a venit, Nemo Curier a livrat-o, chiar dimineata am sunat la ei si au spus ca nu stiu cand se va livra, cel tarziu saptamana viitoare, habar n-au aia de la CallCenter ce se intampla!
Am primit si eu consola de la nemo express. Ma asteptam sa vina ambalată in ceva .... E doar in cutia consolei. Avand n vedere ca sunt la servici , o voi desface diseară. Sper sa nu ma vâneze lumea pe stradă , cand voi merge cu un ps4 in brate![]()
si mie mi-a venit tot astazi dupa ce am sunat dimineata la Altex si mi-au confirmat ca s-a livrat.![]()
Eu am comandat dar nu am primit nimic. Rog sa posteze primul caruia i se va livra bundle cu kz.
I-am sunat pe cei de la Altex si mi-a confirmat un tip comanda. Joi/Vineri imi ajunge consola, o am cu plata ramburs.
Toate cele bune!
Bookmarks