Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 127 of 145 FirstFirst ... 27 77 117 125 126 127 128 129 137 ... LastLast
Results 2,521 to 2,540 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #2521 SP
    Banned gicazizu's Avatar
    In ziua de azi se poate orice. Si adidas, nike, puma sunt contrafacute, de ce nu si Sony sau Microsoft ?

2. #2522 SP
    Junior Member Piticlick's Avatar
    Quote Originally Posted by Trefla View Post
    Come on ... PS4 Contrafacut ? Chiar ai crezut ?
    Cred ca au vrut sa spuna cu totul altceva . Sunt console defecte in piata si nu sunt cumparate din Altex . Eu am incercat sa-mi duc consola la ei cumparata din alta parte si am fost refuzat pt ca serialul de pe consola mea nu aparea in sistem . Se pare ca au o baza de date cu toate serialele de la consolele aduse de ei

3. #2523 SP
    Banned gicazizu's Avatar
    Pai ai factura de PS4 de la Altex?

---------- Post added 26-01-2014 at 15:10 ----------

Cei care ati luat consola de la Altex ati citit cu atentie pe verso-ul certificatului de garantie? Scrie ca dupa 6 luni, noi, cumparatorii, trebuie sa dovedim neconformitatea produsulhui, adica eventualul defect. Pana in 6 luni exista prezumtia de conformitate la data cumpararii produsului.

4. #2524 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Quote Originally Posted by gicazizu View Post
    In ziua de azi se poate orice. Si adidas, nike, puma sunt contrafacute, de ce nu si Sony sau Microsoft ?
    Una este sa reproduci o simpla pereche de pantofi alta este sa reproduci o consola si aici nu ma refer doar la design.

5. #2525 SP
    Junior Member Piticlick's Avatar
    Quote Originally Posted by gicazizu View Post
    Pai ai factura de PS4 de la Altex?

---------- Post added 26-01-2014 at 15:10 ----------

Cei care ati luat consola de la Altex ati citit cu atentie pe verso-ul certificatului de garantie? Scrie ca dupa 6 luni, noi, cumparatorii, trebuie sa dovedim neconformitatea produsulhui, adica eventualul defect. Pana in 6 luni exista prezumtia de conformitate la data cumpararii produsului.
    Am factura pt ca am mai cumparat si de la ei o consola . ma gandeam ca poate o inlocuiesc si pe cealalta cumparata din afara

6. #2526 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Quote Originally Posted by dinamovistu View Post
    Mega bundle-ul este cel cu camera, Killzone si controller suplimentar.
    Eu nu am mega bundle ci varianta simpla cu Killzone.
    Impresii despre consola acum. Dupa ce joc Killzone merge fun-ul foarte tare. Si nu se opreste nici cand sunt in meniul principal al consolei. Mi se pare foarte zgomotoasa. E aerisita bine. In spatele ei sunt peste 50 grade. Am pus un termometru de camera.

7. #2527 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by Piticlick View Post
    Am factura pt ca am mai cumparat si de la ei o consola . ma gandeam ca poate o inlocuiesc si pe cealalta cumparata din afara
    Urat din partea ta .

8. #2528 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Nu e urat deloc.Chiar se poate face doua certificate de garantie cu aceasi factura?daca am o consola cumparata de afara si una de aici?

9. #2529 SP
    Junior Member Mallex84's Avatar
    Daca am facut precomanda online de la Media Galaxy,pot sa-mi fac garantia la Altex?

---------- Post added 26-01-2014 at 20:18 ----------

Scuze ca postez aici se merita sa cumpar http://www.altex.ro/router-wireless-...negru,anterior am cumparat de la media galaxy Linksys EA2700 si nu aveam semnal mai deloc pe wireless mai departe de 3 m,am fost si l-am schimbat tot degeaba aceeasi problema pana la urma am facut retur si mi-au dat banii.Daca detine cineva acest router si are net gigabit de la RDS sa confirme daca este fiabil.
    Multumesc anticipat.

10. #2530 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    daca vrei un rooter bun sa mearga bine cu RDS ia ceva de la D-link !

11. #2531 SP
    Am avut mai multe D-linkuri pana acum si toate s-au ars s-au nu stiu ce sa intamplat cu ele ca dupa anumite perioade(3 luni,1 an, si 1 an jumate)nu au mai functionat nici picate cu ceara si ma cam feresc de acest brand.

12. #2532 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by Mallex84 View Post
    Daca am facut precomanda online de la Media Galaxy,pot sa-mi fac garantia la Altex?[COLOR="Silver"]
    Da, sunt aceeasi companie, eu am cumparat consola prin Altex si m-am dus la Media Galaxy pt garantie.

13. #2533 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Mallex nu e normal , poate ai ceva aiurea pe la instalatia electrica.
    eu am unul de 4-5 ani..n-are probleme.

14. #2534 SP
    Mersi pentru raspunsuri cu atatea oferte pe piata care mai de care mai atractive si asa mai departe e greu sa alegi.Mai rasfoiesc internetul pana maine si o sa iau o hotarare.

15. #2535 SP
    Quote Originally Posted by flightcrank View Post
    Nu e urat deloc.Chiar se poate face doua certificate de garantie cu aceasi factura?daca am o consola cumparata de afara si una de aici?
    Nu ai inteles nimic ... El vroia sa le dea teapa ...

16. #2536 SP
    Banned gicazizu's Avatar
    Pe domo.ro nu mai apare PS4. Oare nu mai are Sony stoc sa le livreze?

17. #2537 SP
    Junior Member torreadore9's Avatar
    Am comandat si eu consola in noiembrie de la domo , si acum pe site-ul lor nu mai apare nici o informatie despre consola.. Cei care ati comandat-o de la Altex , Media Galaxy , Emag etc a primit-o cineva? Citeam prin decembrie ca o sa se livreze consola celor cu pre-comenzi cu o saptamana inainte sau ceva de genul dar de la domo nimeni nu m-a contactat.

18. #2538 SP
    Banned gicazizu's Avatar
    Da comanda la Altex si o s-o ai mai repede. Altex livreaza PS4 de saptamana trecuta. Mediagalaxy e tot a lui Altex. Emag livreaza din 29 ianuarie.

19. #2539 SP
    Junior Member Storm78's Avatar
    Quote Originally Posted by torreadore9 View Post
    Am comandat si eu consola in noiembrie de la domo , si acum pe site-ul lor nu mai apare nici o informatie despre consola.. Cei care ati comandat-o de la Altex , Media Galaxy , Emag etc a primit-o cineva? Citeam prin decembrie ca o sa se livreze consola celor cu pre-comenzi cu o saptamana inainte sau ceva de genul dar de la domo nimeni nu m-a contactat.
    Da. In postarile anterioare suntem cativa care am primit consola de la Altex.

20. #2540 SP
    Cine nu a prins consola am o precomanda la pc garage care se poate ridica astazi pm pentru nr de comanda .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 127 of 145 FirstFirst ... 27 77 117 125 126 127 128 129 137 ... LastLast