In ziua de azi se poate orice. Si adidas, nike, puma sunt contrafacute, de ce nu si Sony sau Microsoft ?
In ziua de azi se poate orice. Si adidas, nike, puma sunt contrafacute, de ce nu si Sony sau Microsoft ?
Cred ca au vrut sa spuna cu totul altceva . Sunt console defecte in piata si nu sunt cumparate din Altex . Eu am incercat sa-mi duc consola la ei cumparata din alta parte si am fost refuzat pt ca serialul de pe consola mea nu aparea in sistem . Se pare ca au o baza de date cu toate serialele de la consolele aduse de ei![]()
Pai ai factura de PS4 de la Altex?
---------- Post added 26-01-2014 at 15:10 ----------
Cei care ati luat consola de la Altex ati citit cu atentie pe verso-ul certificatului de garantie? Scrie ca dupa 6 luni, noi, cumparatorii, trebuie sa dovedim neconformitatea produsulhui, adica eventualul defect. Pana in 6 luni exista prezumtia de conformitate la data cumpararii produsului.
Eu nu am mega bundle ci varianta simpla cu Killzone.
Impresii despre consola acum. Dupa ce joc Killzone merge fun-ul foarte tare. Si nu se opreste nici cand sunt in meniul principal al consolei. Mi se pare foarte zgomotoasa. E aerisita bine. In spatele ei sunt peste 50 grade. Am pus un termometru de camera.
Nu e urat deloc.Chiar se poate face doua certificate de garantie cu aceasi factura?daca am o consola cumparata de afara si una de aici?
Daca am facut precomanda online de la Media Galaxy,pot sa-mi fac garantia la Altex?
---------- Post added 26-01-2014 at 20:18 ----------
Scuze ca postez aici se merita sa cumpar http://www.altex.ro/router-wireless-...negru,anterior am cumparat de la media galaxy Linksys EA2700 si nu aveam semnal mai deloc pe wireless mai departe de 3 m,am fost si l-am schimbat tot degeaba aceeasi problema pana la urma am facut retur si mi-au dat banii.Daca detine cineva acest router si are net gigabit de la RDS sa confirme daca este fiabil.
Multumesc anticipat.
Am avut mai multe D-linkuri pana acum si toate s-au ars s-au nu stiu ce sa intamplat cu ele ca dupa anumite perioade(3 luni,1 an, si 1 an jumate)nu au mai functionat nici picate cu ceara si ma cam feresc de acest brand.
Mallex nu e normal , poate ai ceva aiurea pe la instalatia electrica.
eu am unul de 4-5 ani..n-are probleme.
Mersi pentru raspunsuri cu atatea oferte pe piata care mai de care mai atractive si asa mai departe e greu sa alegi.Mai rasfoiesc internetul pana maine si o sa iau o hotarare.
Am comandat si eu consola in noiembrie de la domo , si acum pe site-ul lor nu mai apare nici o informatie despre consola.. Cei care ati comandat-o de la Altex , Media Galaxy , Emag etc a primit-o cineva? Citeam prin decembrie ca o sa se livreze consola celor cu pre-comenzi cu o saptamana inainte sau ceva de genul dar de la domo nimeni nu m-a contactat.
Da comanda la Altex si o s-o ai mai repede. Altex livreaza PS4 de saptamana trecuta. Mediagalaxy e tot a lui Altex. Emag livreaza din 29 ianuarie.
Cine nu a prins consola am o precomanda la pc garage care se poate ridica astazi pm pentru nr de comanda .
Bookmarks