Nici la mine nu era bun AWBul pe site, dar am sunat direct la ei si il aveau in baza lor.
Nici la mine nu era bun AWBul pe site, dar am sunat direct la ei si il aveau in baza lor.
Pentru Mega Bundle mi-au confirmat comanda si luni urmeaza sa o livreze;
Stocul insa am inteles ca a fost foarte mic...
imi dati si mie un numar de telefon al unui baiat (curier) de la Nemo? pe numarul lor de pe site nu raspunde nimeni iar cei de la mediagalaxy mi-au spus ca azi ar trebui sa ajunga consolo si la mine in Bucuresti. Va rog
Mi-a sosit si mie bundle-ul PS4 cu Killzone pe la ora 14:30. Abia astept sa ajung acasa sa o instalez.![]()
stie careva ce s-a intamplat cu megabundle-ul de la altex ? am observat ca nu mai apare pe site. nu-l mai aduc sau ce ?
Consolele sunt deja in magazinele Altex din Bucuresti. Cel putin asa apare la rezerva in magazin.
Am fost azi la altex sa dau comanda de cateva jocuri si inca un controler si sa le si achit si baiatul care mi-a facut comanda mi-a spus ca au in toate magazile stocuri(in afara de cele pentru precomanda) dar nu au voie sa le vanda ca e amenda 150 de milioane,ca ramasese surprins cum de am primit deja consola desi am incercat sa-i explic ca precomenzile se livreaza mai devreme,dar nu a inteles![]()
mda...de la pcgarage nu s-a livrat nimic azi. Poate din cauza vremii desi consultantul era convins ca vine sambata. Poate vine luni cine stie.
LE: este vb despre mega bundle desigur
Se pare ca si domo are stocuri. Am primit mail de la ei
Produsul Consola Sony Playstation 4 (500GB) din comanda Dvs. nr. Xxx a fost pregatit pentru a fi ridicat din magazinul MG145 BUCURESTI - B-dul Vasile Milea nr. 4, sector 6, Centru Cotroceni Park, etaj 1, tel. 021/448.17.75 si este disponibil incepand de azi pana in data de 30.01.2014. Va asteptam!
Va multumim ca ati apelat la serviciile noastre.
Sa va zic o faza tare: m-am dus azi ls Altex Grand Arena sa iau garantia pentru PS4 si-mi zic cei de acolo ca Sony le-au raportat ca pe piata exista console PS4 contrafacute. Mi-au dat garantia dupa ce s-au strambat putin ca nu aveau serial number-ul de la consola mea.
Aviz celor care au luat console de pe okazii.ro, mercador.ro, tocmai.ro si de pe forumuri, bineinteles chiar la suprapret.
lol, asta e chiar tare de tot..nu pot sa cred ca-i posibil asa ceva totusi..poate contrafacute la China Fox![]()
Bookmarks