Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 126 of 145 FirstFirst ... 26 76 116 124 125 126 127 128 136 ... LastLast
Results 2,501 to 2,520 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #2501 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Nici la mine nu era bun AWBul pe site, dar am sunat direct la ei si il aveau in baza lor.

2. #2502 SP
    Junior Member S.S.'s Avatar
    Pentru Mega Bundle mi-au confirmat comanda si luni urmeaza sa o livreze;
    Stocul insa am inteles ca a fost foarte mic...

3. #2503 SP
    Junior Member masterblaster's Avatar
    Mi-a venit si mie consola azi...tot de la altex...varianta simpla...me happy

4. #2504 SP
    Junior Member Tempest's Avatar
    Mi-a sosit astazi Mega Bundleul - made in China. Fara probleme pana acum

5. #2505 SP
    Junior Member sergiuxxx's Avatar
    imi dati si mie un numar de telefon al unui baiat (curier) de la Nemo? pe numarul lor de pe site nu raspunde nimeni iar cei de la mediagalaxy mi-au spus ca azi ar trebui sa ajunga consolo si la mine in Bucuresti. Va rog

6. #2506 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Mi-a sosit si mie bundle-ul PS4 cu Killzone pe la ora 14:30. Abia astept sa ajung acasa sa o instalez.

7. #2507 SP
    Junior Member Molurus's Avatar
    stie careva ce s-a intamplat cu megabundle-ul de la altex ? am observat ca nu mai apare pe site. nu-l mai aduc sau ce ?

8. #2508 SP
    Banned gicazizu's Avatar
    Consolele sunt deja in magazinele Altex din Bucuresti. Cel putin asa apare la rezerva in magazin.

9. #2509 SP
    Junior Member Mallex84's Avatar
    Am fost azi la altex sa dau comanda de cateva jocuri si inca un controler si sa le si achit si baiatul care mi-a facut comanda mi-a spus ca au in toate magazile stocuri(in afara de cele pentru precomanda) dar nu au voie sa le vanda ca e amenda 150 de milioane,ca ramasese surprins cum de am primit deja consola desi am incercat sa-i explic ca precomenzile se livreaza mai devreme,dar nu a inteles

10. #2510 SP
    Member Harkonnen's Avatar
    mda...de la pcgarage nu s-a livrat nimic azi. Poate din cauza vremii desi consultantul era convins ca vine sambata. Poate vine luni cine stie.

LE: este vb despre mega bundle desigur

11. #2511 SP
    Banned gicazizu's Avatar
    La pc garage nu vad niciun mega bundle.

12. #2512 SP
    Member the_fool2k's Avatar
    Se pare ca si domo are stocuri. Am primit mail de la ei

Produsul Consola Sony Playstation 4 (500GB) din comanda Dvs. nr. Xxx a fost pregatit pentru a fi ridicat din magazinul MG145 BUCURESTI - B-dul Vasile Milea nr. 4, sector 6, Centru Cotroceni Park, etaj 1, tel. 021/448.17.75 si este disponibil incepand de azi pana in data de 30.01.2014. Va asteptam!

Va multumim ca ati apelat la serviciile noastre.

13. #2513 SP
    Junior Member sergiuxxx's Avatar
    A ajuns in final si la mine bundle-ul cu killzone!

14. #2514 SP
    Member Harkonnen's Avatar
    Quote Originally Posted by gicazizu View Post
    La pc garage nu vad niciun mega bundle.
    M-am uitat acum pe site sa vad daca l-au scos si este: Consola Sony PlayStation 4 500GB black + Joc Killzone Shadow Fall 1.998,99 RON

15. #2515 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Mega bundle-ul este cel cu camera, Killzone si controller suplimentar.

16. #2516 SP
    Member rhadoo69's Avatar
    Unde l-ai gasit dinamovistu ca pe ala l-as lua si eu?

17. #2517 SP
    Banned gicazizu's Avatar
    Sa va zic o faza tare: m-am dus azi ls Altex Grand Arena sa iau garantia pentru PS4 si-mi zic cei de acolo ca Sony le-au raportat ca pe piata exista console PS4 contrafacute. Mi-au dat garantia dupa ce s-au strambat putin ca nu aveau serial number-ul de la consola mea.

Aviz celor care au luat console de pe okazii.ro, mercador.ro, tocmai.ro si de pe forumuri, bineinteles chiar la suprapret.

18. #2518 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    lol, asta e chiar tare de tot..nu pot sa cred ca-i posibil asa ceva totusi..poate contrafacute la China Fox

19. #2519 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by gicazizu View Post
    Sa va zic o faza tare: m-am dus azi ls Altex Grand Arena sa iau garantia pentru PS4 si-mi zic cei de acolo ca Sony le-au raportat ca pe piata exista console PS4 contrafacute. Mi-au dat garantia dupa ce s-au strambat putin ca nu aveau serial number-ul de la consola mea.

Aviz celor care au luat console de pe okazii.ro, mercador.ro, tocmai.ro si de pe forumuri, bineinteles chiar la suprapret.

Trebuia si sa le dai 2 palme peste ceafa ca sa se trezeasca la realitate...

20. #2520 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Come on ... PS4 Contrafacut ? Chiar ai crezut ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 126 of 145 FirstFirst ... 26 76 116 124 125 126 127 128 136 ... LastLast