about 2 hours ago
andy posted:
Hi Dan,
I can confirm processing / shipping will begin this coming Thursday 28th.
Regards,
Andy
about 2 hours ago
andy posted:
Hi Dan,
I can confirm processing / shipping will begin this coming Thursday 28th.
Regards,
Andy
Imi cumpar anumite produse din UK care sunt livrate cu DPD , pot sa spun ca nu am avut niciodata o problema iar durata livrarii in medie este la 4 zile lucratoare. Problema intervine peste weekend deoarece in ungaria circulatia camioanelor este interzisa. Cei care aveti precomenzi care vor fi expediate pe data de 28 a lunii curente, va puteti astepta la ca livrarea sa aiba loc undeva pe data de 3-4 decembrie.
Și atunci de ce tot spun ei de DPD? Ma refer la cei care au comment uri în linkul cu procesarea comenzilor la ps4.
---------- Post added 24-11-2013 at 17:04 ----------
Pana la urma pe mine nu ma interesează. TNT sau DPD, tot un drac. Eu concediu tot de pe 6 decembrie amD
Sa inteleg ca cei de la Altex nu vor mai avea stoc in decembrie?Buna ziua Calin,
Produsului precomandat de dvs Consola PlayStation 4 i s-a decalat data de lansare pana la 29.01.2014.
In cazul altor modificari, va vom tine la curent.
A mai primit altcineva e-mailul?
Am primit si eu acelasi mail. Le-am dat reply sa-i intreb de raspunsurile pe care le-au dat la sectiunea de comment-uri pe mediagalaxy.ro, in care spun ca il vor aduce in decembrie si ca vor avea stoc cel putin pentru onorarea comenzilor. Poate totusi ei sau Domo vor aduce cu "sacosa".
Deci data oficială de lansare este 29 ianuarie. Ramane de vazut daca domo onoreaaza comanda. Restul era clar demult, ca nu o aduc în decembrie.
Voi chiar vreti sa va grabiti sa va luati consola avand in vedere ce probleme au intampinat suficienti clienti de XBOX1 cat si PS4 ?
Ar fi chiar "tare" sa ne zica si Domo ceva de genul. Mai ales ca atunci cand m-au sunat sa confirm precomanda, le-am zis: "Fratilor, consola se lanseaza oficial in 2014 in Romania, sigur veti onora comanda in decembrie?" "Sigur, in prima jumatate a lunii decembrie veti fi contactat de colegi". De atunci mi-au mai zis asta pe email si am si vorbit in magazin unde mi-au zis exact acelasi lucru. Chiar sunt curios cata durere in cot au astia.
DaDeoarece: Concediu
Bookmarks