Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 35 of 145 FirstFirst ... 25 33 34 35 36 37 45 85 135 ... LastLast
Results 681 to 700 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #681 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Eu am un prieten care pana la Crăciun e in Germania si ar putea sa-mi cumpere un PS4. Oare mai am vreo șansă sa găsească pe undeva? Pe toate magazinele online la care m-am uitat scrie ca vor livra dupa crăciun consolele comandate acum.

2. #682 SP
    Junior Member razzv's Avatar
    Da, momentan doar Killzone este exclusiv si fain. Dar si la cele care nu sunt exclusive se vede diferenta. Cel putin FIFA14 foloseste complet alt engine pt PS4 si e minunat.

PS: daca vreti sa cumparati cu banii jos (si nu vreti rate sau asa), de ce nu cumparati din UK sau Germany? Am vorbit pe amazon.co.uk si garantia functioneaza exact ca si cand locuiesti in UK. Iar transportul este 10lire. Iesi in total cam pe la 1950lei. In Germania la fel, si iesi si mai ieftin din cate stiu. Plus, am incredere mult mai mare dpdv al garantiei in Amazon UK decat in astea din Romania (care oricum le importa de undeva din strainatate).

3. #683 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Stie cineva cu ce curier vom primi consolele de pe amazon UK prin priority express? Si cine a mai cumparat prin metoda asta in cate zile a primit coletul?

Personal nu mai am rabdare, o vreau ACUM!

4. #684 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    In ceea ce priveste consola in sine e clar: o nebuloasa totala in Romania. Intrebarea mea este: jocuri de PS4 vor aparea in marile lanturi de la noi odata cu lansarea oficiala din 29? Ma gandesc ca la jocuri nu ar fi o problema sa aduca.

5. #685 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    pai probabil ca nu ar fi, dar tu daca ai avea un magazin ai aduce un produs pe care nu esti sigur ca il vinzi? si daca da, oare nu l-ai aduce intr-o cantitate foarte, foarte limitata ca sa nu stai cu el la raft?

6. #686 SP
    Cei de la shopto mi-au trimis mail ca plata trebuie efectuata. Am platit, de acum inainte Doamne Ajuta!

7. #687 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Și mie mi-au dat mail.

8. #688 SP
    Member palflo's Avatar
    eu am platit de 2 saptamani
    banii iau luat acum ramane de vazut ce ne trimit )
    Dupa ce a-ti platit la pre-order va scrie PAID ?

9. #689 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Dacă apar jocuri şi accesorii în magazine apare sigur şi consolă, uitaţivă după semne

10. #690 SP
    Quote Originally Posted by palflo View Post
    eu am platit de 2 saptamani
    banii iau luat acum ramane de vazut ce ne trimit )
    Dupa ce a-ti platit la pre-order va scrie PAID ?
    Da, apare "paid".

11. #691 SP
    Member the_fool2k's Avatar
    Eu am anulat precomanda la shopto. Astept un bundle mai bun la amazon si pana atunci poate se mai clarifica si povestile despre nefunctionalitatea consolei. A mai comandat cineva de la amazon, cu precomanda facuta dupa septembrie ?

12. #692 SP
    Member dtancu's Avatar
    Quote Originally Posted by Tekken View Post
    Stie cineva cu ce curier vom primi consolele de pe amazon UK prin priority express? Si cine a mai cumparat prin metoda asta in cate zile a primit coletul?

Personal nu mai am rabdare, o vreau ACUM!

Cel mai probabil DPD. Face vreo 2 zile lucrătoare.

13. #693 SP
    Member chesterb's Avatar
    Am plătit și eu acum pe shopto. Din greșeală am ales global economy, dar nu mă grăbesc. Oricum abia pe 6 decembrie ajung acasă.
    Acum tre' să dăm cu Doamne ajută.

14. #694 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Quote Originally Posted by dtancu View Post
    Cel mai probabil DPD. Face vreo 2 zile lucrătoare.
    Am vorbit cu cei de la amazon si au confirmat data de livrare ca fiind 28. Adica nu sunt sanse sa o primim sambata?

15. #695 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Quote Originally Posted by chesterb View Post
    Din greșeală am ales global economy.
    "din greșeală" o sa aleg Și eu la fel

16. #696 SP
    Member palflo's Avatar
    eu am ales global expres si au zis ca intr-o zi ajunge in romania

17. #697 SP
    Si eu am ales global expres, suma totala a fost corecta DAR pe pagina lor la transport apare "economy" precum mai jos.

La tine cum apare? E doar o eroare de afisare?
    Attached Images Attached Images photoshare.png

18. #698 SP
    Member Ramon's Avatar
    Quote Originally Posted by chesterb View Post
    Am plătit și eu acum pe shopto. Din greșeală am ales global economy, dar nu mă grăbesc. Oricum abia pe 6 decembrie ajung acasă.
    Acum tre' să dăm cu Doamne ajută.
    Vad ca si la mine au schimbat din Express in Economy. Nu am platit inca. Dar le-am dat un mesaj sa ii intreb daca e vreo diferenta sau nu? Ca Economy stiu ca nu avea track parcel etc, iar ei in mailul trimis scriu ca toate vor fi prin DPD, cu tracking, sms, etc.

19. #699 SP
    Member palflo's Avatar
    tot asa apare si la mine ca la tine dar mie mi-a calculat cu global expres

20. #700 SP
    Faza e ca eu am platit deja express, aproximativ 55 lire. Te rog anunta-ma si pe mine, eu nu am cont la ei, mi-a comandat un prieten.

---------- Post added 18-11-2013 at 16:03 ----------

Quote Originally Posted by palflo View Post
    tot asa apare si la mine ca la tine dar mie mi-a calculat cu global expres

pai si mie, dar nu inteleg de ce apare varianta mai ieftina

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 35 of 145 FirstFirst ... 25 33 34 35 36 37 45 85 135 ... LastLast