Eu am un prieten care pana la Crăciun e in Germania si ar putea sa-mi cumpere un PS4. Oare mai am vreo șansă sa găsească pe undeva? Pe toate magazinele online la care m-am uitat scrie ca vor livra dupa crăciun consolele comandate acum.
Eu am un prieten care pana la Crăciun e in Germania si ar putea sa-mi cumpere un PS4. Oare mai am vreo șansă sa găsească pe undeva? Pe toate magazinele online la care m-am uitat scrie ca vor livra dupa crăciun consolele comandate acum.
Da, momentan doar Killzone este exclusiv si fain. Dar si la cele care nu sunt exclusive se vede diferenta. Cel putin FIFA14 foloseste complet alt engine pt PS4 si e minunat.
PS: daca vreti sa cumparati cu banii jos (si nu vreti rate sau asa), de ce nu cumparati din UK sau Germany? Am vorbit pe amazon.co.uk si garantia functioneaza exact ca si cand locuiesti in UK. Iar transportul este 10lire. Iesi in total cam pe la 1950lei. In Germania la fel, si iesi si mai ieftin din cate stiu. Plus, am incredere mult mai mare dpdv al garantiei in Amazon UK decat in astea din Romania (care oricum le importa de undeva din strainatate).
Stie cineva cu ce curier vom primi consolele de pe amazon UK prin priority express? Si cine a mai cumparat prin metoda asta in cate zile a primit coletul?
Personal nu mai am rabdare, o vreau ACUM!
![]()
In ceea ce priveste consola in sine e clar: o nebuloasa totala in Romania. Intrebarea mea este: jocuri de PS4 vor aparea in marile lanturi de la noi odata cu lansarea oficiala din 29? Ma gandesc ca la jocuri nu ar fi o problema sa aduca.
pai probabil ca nu ar fi, dar tu daca ai avea un magazin ai aduce un produs pe care nu esti sigur ca il vinzi? si daca da, oare nu l-ai aduce intr-o cantitate foarte, foarte limitata ca sa nu stai cu el la raft?
Cei de la shopto mi-au trimis mail ca plata trebuie efectuata. Am platit, de acum inainte Doamne Ajuta!![]()
eu am platit de 2 saptamani
banii iau luat acum ramane de vazut ce ne trimit)
Dupa ce a-ti platit la pre-order va scrie PAID ?
Eu am anulat precomanda la shopto. Astept un bundle mai bun la amazon si pana atunci poate se mai clarifica si povestile despre nefunctionalitatea consolei. A mai comandat cineva de la amazon, cu precomanda facuta dupa septembrie ?
Am plătit și eu acum pe shopto. Din greșeală am ales global economy, dar nu mă grăbesc. Oricum abia pe 6 decembrie ajung acasă.
Acum tre' să dăm cu Doamne ajută.
Si eu am ales global expres, suma totala a fost corecta DAR pe pagina lor la transport apare "economy" precum mai jos.
La tine cum apare? E doar o eroare de afisare?
Bookmarks