la 11 sun
---------- Post added 29-11-2013 at 11:35 ----------
nimic nici pana acum nici o veste
Pai dacă la 11 încep programul, cine vrei sa îți răspundă? Măcar sa răspundă ei după începerea programului, dar Nu prea cred. Sper sa ma înșel.
Aștept sa vad ce mai debitează. Voi lua o decizie azi. Decât sa iau de la ungurii aia cu 2300 lei, mai bine astept lansarea oficiala în tara. Cu toate ca nu mai am răbdare
Eu cred totusi ca preorder-urile noastre au trecut automat la backorder la ora 00:00 UK time. Eu la 1:45am, adica 11:45pm la ei, verificasem si era inca Paid Preorder. Deci o fi de la sistemul lor, ca orice preorder se transforma automat in backorder la data lansarii la ora 00:00.
Am speranta ca azi ne trimit si noua consolele.
Cred ca vin în contul de la shopto instant, dar nu știu cât durează pana intra în contul de pe care a fost făcută plata. Oricum, câteva zile lucrătoare cred.
Si comanda mea e tot backorder. Imi voi cere banii inapoi. Niste nesimititi ORDINARI!!!
Vedem pe parcurcursul zilei de azi. Eu nu cred ca vreun angajat shopto a intrat la 00:00 sa le modifice statusul la toate in backorder. Ca pe la 2:30, adica 00:30 la ei, era deja backorder. Deci clar a fost o transformare automata a statusului.
Prin urmare, daca ramanea inca pe Paid si nu se modifica automat in altceva, acum inca eram relativ linistiti zic eu. Dar ne-am panicat acum.
Am avut precomanda si la gamestore.hu pentru ps4, mi-au trimis-o fara sa sune sau sa imi dea mail de confirmare. Daca e cineva dintre voi (prioritate are valentin2007, am discutat deja ceva cu el) care vrea consola sa imi spuna sa nu refuz pachetul. Cine o cumpara primeste toate actele cu care vine, asta inseamna ca daca sunt probleme se descurca cu garantia.
@felix : eu cred ca tu ai pile mari de tot frate. Am și eu precomanda la gamestore și nu Mi-au dat niciun mail. De shopto nu mai zic nimic pt ca știți situația.
Bookmarks