la cine te referi?
poza aceea este o simulare a timpului de tranzit. Consola mea este in processing, au zis ca maine sau luni pleaca. Poza e un fel de raspuns la intrebarile userilor privitor la cat face pe drumas fi vrut eu sa o gasesc pe site, sa o pot urmari.Eheee, vise nenica
![]()
Nu cred ca glumeste.Si mie mi-au trimis mail ieri si au zis ca fac tot posibilul sa o aduca.
cum procedez sa cer bani inapoi pe cardu meu de pe shopto in cazu ca nu vad vreo schimbare pana luni, ca tot backorders imi arata acolo, poate imi vine din ungaria dar nu mai cred nimik![]()
Va multumim pentru ca ati ales Domo.ro
Dorim sa va informam ca facem tot ce se poate pentru a aduce consola Sony Playstation 4 (500GB) in luna decembrie, desi Romania nu se afla printre tarile in care se lanseaza acest produs.
Livrarea se va face cu un telefon in prealabil din partea echipei de livrari.
Pentru alte informatii, va stam in continuare la dispozitie! Asta mi-au trimis acum
@chesterb: cel mai bine incerci sa ii suni pentru ca asa o sa astepti mult si bine.
@sinnombree07: poti da cancel order acolo in backorder, dar ca sa iti intre pe card, cred ca trebuie sa deschizi un ticket si sa le ceri expres asta. dureaza cateva zile, plus ca o sa iti ia o taxa de aprox. 1 lira
@valentin2007 am tot încercat la numărul de pe site până pe la 8:30. Când am văzut numărul de telefon postat de tine deja se făcuse prea târziu.
Mai încerc și mâine chiar dacă scrie clar pe site că nu lucrează în weekend. Dacă nu, încerc luni. Asta e...
Ifrim Gabriela <[email protected]>
12 nov.
către mine, informatii
Buna ziua stimate client,
Va multumim pentru ca ati ales Domo.ro
Dorim sa va informam ca facem tot ce se poate pentru a aduce consola Sony Playstation 4 (500GB) in luna decembrie, desi Romania nu se afla printre tarile in care se lanseaza acest produs.
Livrarea se va face cu un telefon in prealabil din partea echipei de livrari.
Pentru alte informatii, va stam in continuare la dispozitie!
Cu stima,
Gabriela Ifrim
Agent Servicii Clienti - DIGISTORE S.R.L.
---------- Post added 29-11-2013 at 22:12 ----------
@chester eu zic sa mai incerci totusi la nr ala. cine stie, poate or mai fi la munca. la ce nebunie e pe acolo. in weekend, nu stiu ce sa zic, nu cred ca lucreaza, cu toate ca mie mi-au raspuns la vreo 2 tickete in weekend. Incearca si anunta-ne ce ai rezolvat.
o sa astept pana luni sa vad daca se schimba ceva, sper sa ma resolve gamestore.hu au zis ca azi imi pune consola, dar ma mir ca era ora 19 cam tarziu pt livrare , ce curier ridica pachete la 19 in fine astept.
Bookmarks